imala sam decka s kojim sam bila 6 mjeseci zajedno, bila je to veza na daljinu al smo znali oboje da ce biti tesko. s njim sam prvi put osjetila kakav je to osjecaj kad te neko voli, sve mi zelje ispunio, radio je sve sto sam zeljela al tada to nisam znala da cijenim. s vremenom sam pocela da ga volim i on je to znao. jednog dana on je sa mnom raskinuo, rekao je da je to sve zbog "daljine", da on tako vise ne moze. nakon par dana ja sam saznala da je sebi nasao drugu, nisam mogla to da shvatim, plakala sam kao malo dijete. ehh kad sam se vratila u svoj stari kraj nazvala sam ga, on mi je rekao da ne zeli sa mnom da ide na kavu jer ima curu. ok pomirila sam se s tim i ako je bilo tesko. taj isti dan meni navece zvoni mobitel, on zove, hoce da dodje meni da se vidimo i pricamo. ja sam se izgubila. kad je dosao vidjela sam da je to sve kriv alkohol, on je bio pijan.. jedva je na nogama stajao. grlio me, ljubio kao da nista nije bilo. bila sam malo zbunjena al i sretna. sutradan on meni govori da se pokajao sto je dosao, da nije trebao itd. da mu izbrisem broj i da ga pustim na miru. osjecala sam se tako glupo i jadno sto sam se borila on meni tako.
neki dan meni na fejsu salje njegov drug zahtjev, prihvatila sam i pise mi kako me moj bivsi pozdravlja i salje mi srce.. i sinoc dragi prijatelji meni taj momak pise kako mu je bivsi naredio da me izbrise iz prijatelja a razlog ne smijem da znam
sta da radim? sta da mislim?? molim vas pomozite