jako komplikovano :(

Kad tvoja ćerka bude imala te dileme(znam da ti misliš da do toga nečće doći, i da će , od samog početka biti proračunata i hladna )i kad se nekom obrati za mišljenje, da li bi volela da joj kažu kako je glupa, da je našamaraju, i ukažu joj kako nema samopoštovanja?

Naravno. I zamolila bi svaku osobu kojoj se ovim textom obrati da joj pljusne jednu uz usi,ili da je dovede meni da joj ja to uradim.

Nema tu mnogo lepih reci da se upotrebi. Kao--pa naici ce drugi,pa treci...ma sta koji k ?
Nauci ti da "gledas" i "razmisljam sa tom tikvom" koju nosis samo za cesljanje,pa ti nece trebati ni drugi ,ni treci

Slusaj ti mala--da si uzela knjigu u ruke,da se obrazujes i da ne trazis decka dok ti mozak ne sazri. I da budes srecna sto te ostavio. O hvala Bogu.
Kazu"Bog cuva budale"....ja potpuno verujem u to.
Mada,nije lose ni kad se cuvas sam.

Sta sam ja rekla ruzno o njoj? Jesi ti normalan?

Naravno. I zamolila bi svaku osobu kojoj se ovim textom obrati da joj pljusne jednu uz usi,ili da je dovede meni da joj ja to uradim.

Nema tu mnogo lepih reci da se upotrebi. Kao--pa naici ce drugi,pa treci...ma sta koji k ?
Nauci ti da "gledas" i "razmisljam sa tom tikvom" koju nosis samo za cesljanje,pa ti nece trebati ni drugi ,ni treci

ALKOHOL????? Bezi glavom bez obzira,raskini svaki kontakt i sa njegovim fejs drustvom,i budi presrecna sto nisi izgubila vise vremena zivota s njim. Ja ne znam odakle ispadaju ovakve devojke,surovo je reci ,ali cini mi se bas iz "pizzde materine". Tebe treba nalupati ,majke mi. E yebo te sto se iznerviram kad cujem ovakvo Srranje

Jos kad kaze da ima manje od 20 godina.....uzas jedan. E jesi glupava,kad ti moram reci

Ti mislis da takve curke kao sto je ona razumeju te lepe reci koje je ljubic bejbic napisala. aham..malo sutra

Trebalo je jos i da je sexualno i u svakom drugom smislu zlostavlja da bi shvatila kako zivot moze biti surov.

Ona place za tamo nekim izopacenim nasilnikom,alkoholicarem...O Boze

Ma,da mi je dohvatiti samo da joj puknem samarcinu da dodje k sebi. I jos nazvala temu "komplikovano" Sta je komplikovano? Sama je iskomplikovala. Rekao joj je lepo da je nasao drugu,i to je trebao biti kraj price,i nista ne bi bilo komplikovano.
Osecanja? ma ajte molim vas.....To nek zaboravi dok ne skapira kakvog muskarca zeli,ali ne po pitanju izgleda

Da, zaista je nisi izvređala, sve ovo boldovano je pesnički rečnik koji nije lako razumeti. Toliko uvreda na račun devojčice koja je želela malo ljubavi, i pomislila da je istu i našla, i daljini, u dečku koji je izgledao bolji nego što jeste, kao što i sve stvari u mraku, i iz daljine, izgledaju lepše.

Ma mogu ja da se izrazavam kako god ja hocu, ako ona to shvata kao nesto ruzno,ili uvredu...bas mi je zao. Noj je bitnije da shvati sta je uradila sebi,i sta radi,o cemu razmislja.

Koliko imas ti "curice" godina? Pitam onako informativno,zbog svog deteta.

Da, zaista je nisi izvređala, sve ovo boldovano je pesnički rečnik koji nije lako razumeti. Toliko uvreda na račun devojčice koja je želela malo ljubavi, i pomislila da je istu i našla, i daljini, u dečku koji je izgledao bolji nego što jeste, kao što i sve stvari u mraku, i iz daljine, izgledaju lepše.

A sto nisi boldovao "problem" ,nego moje reci?
Sto nisi boldovao" da je bio pijan,da je nasao drugu itd"?

Ma mogu ja da se izrazavam kako god ja hocu, ako ona to shvata kao nesto ruzno,ili uvredu...bas mi je zao. Noj je bitnije da shvati sta je uradila sebi,i sta radi,o cemu razmislja.

Koliko imas ti "curice" godina? Pitam onako informativno,zbog svog deteta.
Možda bi imala pravo(jedino) svom detetu tako govoriti, a i to je diskutabilno, a ne da ovim grubim rečima tobože otvaraš oči toj devojci.
Nisu sve iste kao i ti, hvala Bogu.

Kad tvoja ćerka bude imala te dileme(znam da ti misliš da do toga nečće doći, i da će , od samog početka biti proračunata i hladna )i kad se nekom obrati za mišljenje, da li bi volela da joj kažu kako je glupa, da je našamaraju, i ukažu joj kako nema samopoštovanja?

:klap:

Stvarno, zapanjujuce je kako neki ljudi skoce do plafona na teme koje nisu ni po cemu neobicne, kako preuvelicaju receno i pronadju ono sto nije receno, a onda se obruse na postavljaca i nagrde ga

Vidim ja sta je to....toboze meni prikacili da sam se iznervirala zbog "sopstvenog iskustva"

Nesto mi se cini da se vi pronalazite ( pomalo ili u po necemu) u tom doticnom "dasi" pa kao sad tu nesto .....

Ja samo znam jedno--- Kakav u mladosti,jos gori u starosti.

imala sam decka s kojim sam bila 6 mjeseci zajedno, bila je to veza na daljinu al smo znali oboje da ce biti tesko. s njim sam prvi put osjetila kakav je to osjecaj kad te neko voli, sve mi zelje ispunio, radio je sve sto sam zeljela al tada to nisam znala da cijenim. s vremenom sam pocela da ga volim i on je to znao. jednog dana on je sa mnom raskinuo, rekao je da je to sve zbog "daljine", da on tako vise ne moze. nakon par dana ja sam saznala da je sebi nasao drugu, nisam mogla to da shvatim, plakala sam kao malo dijete. ehh kad sam se vratila u svoj stari kraj nazvala sam ga, on mi je rekao da ne zeli sa mnom da ide na kavu jer ima curu. ok pomirila sam se s tim i ako je bilo tesko. taj isti dan meni navece zvoni mobitel, on zove, hoce da dodje meni da se vidimo i pricamo. ja sam se izgubila. kad je dosao vidjela sam da je to sve kriv alkohol, on je bio pijan.. jedva je na nogama stajao. grlio me, ljubio kao da nista nije bilo. bila sam malo zbunjena al i sretna. sutradan on meni govori da se pokajao sto je dosao, da nije trebao itd. da mu izbrisem broj i da ga pustim na miru. osjecala sam se tako glupo i jadno sto sam se borila on meni tako.

neki dan meni na fejsu salje njegov drug zahtjev, prihvatila sam i pise mi kako me moj bivsi pozdravlja i salje mi srce.. i sinoc dragi prijatelji meni taj momak pise kako mu je bivsi naredio da me izbrise iz prijatelja a razlog ne smijem da znam

sta da radim? sta da mislim?? molim vas pomozite

Lepo kazu da je taj fejsbuk najvece zlo koje postoji...

Ono sto 100% znam to je da veze na daljinu ne pucaju zbog daljine.

A ovaj tip je totalni idiot. Ali ti si se zaljubila u njega i tesko ti je da ga prebolis, to je skroz normalno. Nadji neku drugu zabavu, bice ti lakse. Idi na tenis, ili nesto tako...

imala sam decka s kojim sam bila 6 mjeseci zajedno, bila je to veza na daljinu al smo znali oboje da ce biti tesko. s njim sam prvi put osjetila kakav je to osjecaj kad te neko voli, sve mi zelje ispunio, radio je sve sto sam zeljela al tada to nisam znala da cijenim. s vremenom sam pocela da ga volim i on je to znao. jednog dana on je sa mnom raskinuo, rekao je da je to sve zbog "daljine", da on tako vise ne moze. nakon par dana ja sam saznala da je sebi nasao drugu, nisam mogla to da shvatim, plakala sam kao malo dijete. ehh kad sam se vratila u svoj stari kraj nazvala sam ga, on mi je rekao da ne zeli sa mnom da ide na kavu jer ima curu. ok pomirila sam se s tim i ako je bilo tesko. taj isti dan meni navece zvoni mobitel, on zove, hoce da dodje meni da se vidimo i pricamo. ja sam se izgubila. kad je dosao vidjela sam da je to sve kriv alkohol, on je bio pijan.. jedva je na nogama stajao. grlio me, ljubio kao da nista nije bilo. bila sam malo zbunjena al i sretna. sutradan on meni govori da se pokajao sto je dosao, da nije trebao itd. da mu izbrisem broj i da ga pustim na miru. osjecala sam se tako glupo i jadno sto sam se borila on meni tako.

neki dan meni na fejsu salje njegov drug zahtjev, prihvatila sam i pise mi kako me moj bivsi pozdravlja i salje mi srce.. i sinoc dragi prijatelji meni taj momak pise kako mu je bivsi naredio da me izbrise iz prijatelja a razlog ne smijem da znam

On želi da budeš njegov jo-jo. Igračka odložena na policu da se poigra kad mu se prohte.
Ne dozvoli mu.

hehehe, svi se upecali, sta ce ljudi, vole nove forumase, pa jos i savet da im se udeli, ih srece..a ti ona klasicna namestaljka, klon neciji, bacis kosku, napises ljubavni problem, jadas se, i nestanes..i posle 5 godina opet ti neko bezveze digne temu..
vec vidjeno..

Back