jako komplikovano :(

ivana1112

Početnik
Poruka
1
imala sam decka s kojim sam bila 6 mjeseci zajedno, bila je to veza na daljinu al smo znali oboje da ce biti tesko. s njim sam prvi put osjetila kakav je to osjecaj kad te neko voli, sve mi zelje ispunio, radio je sve sto sam zeljela al tada to nisam znala da cijenim. s vremenom sam pocela da ga volim i on je to znao. jednog dana on je sa mnom raskinuo, rekao je da je to sve zbog "daljine", da on tako vise ne moze. nakon par dana ja sam saznala da je sebi nasao drugu, nisam mogla to da shvatim, plakala sam kao malo dijete. ehh kad sam se vratila u svoj stari kraj nazvala sam ga, on mi je rekao da ne zeli sa mnom da ide na kavu jer ima curu. ok pomirila sam se s tim i ako je bilo tesko. taj isti dan meni navece zvoni mobitel, on zove, hoce da dodje meni da se vidimo i pricamo. ja sam se izgubila. kad je dosao vidjela sam da je to sve kriv alkohol, on je bio pijan.. jedva je na nogama stajao. grlio me, ljubio kao da nista nije bilo. bila sam malo zbunjena al i sretna. sutradan on meni govori da se pokajao sto je dosao, da nije trebao itd. da mu izbrisem broj i da ga pustim na miru. osjecala sam se tako glupo i jadno sto sam se borila on meni tako.

neki dan meni na fejsu salje njegov drug zahtjev, prihvatila sam i pise mi kako me moj bivsi pozdravlja i salje mi srce.. i sinoc dragi prijatelji meni taj momak pise kako mu je bivsi naredio da me izbrise iz prijatelja a razlog ne smijem da znam

sta da radim? sta da mislim?? molim vas pomozite

imala sam decka s kojim sam bila 6 mjeseci zajedno, bila je to veza na daljinu al smo znali oboje da ce biti tesko. s njim sam prvi put osjetila kakav je to osjecaj kad te neko voli, sve mi zelje ispunio, radio je sve sto sam zeljela al tada to nisam znala da cijenim. s vremenom sam pocela da ga volim i on je to znao. jednog dana on je sa mnom raskinuo, rekao je da je to sve zbog "daljine", da on tako vise ne moze. nakon par dana ja sam saznala da je sebi nasao drugu, nisam mogla to da shvatim, plakala sam kao malo dijete. ehh kad sam se vratila u svoj stari kraj nazvala sam ga, on mi je rekao da ne zeli sa mnom da ide na kavu jer ima curu. ok pomirila sam se s tim i ako je bilo tesko. taj isti dan meni navece zvoni mobitel, on zove, hoce da dodje meni da se vidimo i pricamo. ja sam se izgubila. kad je dosao vidjela sam da je to sve kriv alkohol, on je bio pijan.. jedva je na nogama stajao. grlio me, ljubio kao da nista nije bilo. bila sam malo zbunjena al i sretna. sutradan on meni govori da se pokajao sto je dosao, da nije trebao itd. da mu izbrisem broj i da ga pustim na miru. osjecala sam se tako glupo i jadno sto sam se borila on meni tako.

neki dan meni na fejsu salje njegov drug zahtjev, prihvatila sam i pise mi kako me moj bivsi pozdravlja i salje mi srce.. i sinoc dragi prijatelji meni taj momak pise kako mu je bivsi naredio da me izbrise iz prijatelja a razlog ne smijem da znam

decko ne zna sto hoce, to je samo njegov problem
nastavi svoj zivot dalje, ako ga imas, eto.

ALKOHOL????? Bezi glavom bez obzira,raskini svaki kontakt i sa njegovim fejs drustvom,i budi presrecna sto nisi izgubila vise vremena zivota s njim. Ja ne znam odakle ispadaju ovakve devojke,surovo je reci ,ali cini mi se bas iz "pizzde materine". Tebe treba nalupati ,majke mi. E yebo te sto se iznerviram kad cujem ovakvo Srranje

ma daj devojcice,cuj jako mi je zao sto si povredjena,i razumem da ti je tesko da shvatis kako neko ko je prema tebi bio divan,odjednom moze da bude takav kreten.E pa moze.Vidis da moze,i nemoj da te neki lepi trenutci sprecavaju da krenes dalje,i da zbog njih ispadas blesava.Jadno si se osecala,plakala...to je sasvim dovoljno,dovoljno je sto te je izlozio tim stvarima,i sad jos pravi pacenicu od tebe tako sto porucuje drugu da ga ne zanimas na fb..On je krenuo dalje dok si ti jos bila u rozikastoj izmaglici,nasao je sebi nekog drugog,neki prelazni objekat i cao..jedino sto mozes da uradis je da lepo sacuvas svoj ponos,i svoje srce i da se koncentrises na sebe.Tesko je,ali to nije nista u poredjenju sta te sve u zivotu moze snaci..jedan frajer manje,vise..mlada si..uzivaj.

ma daj devojcice,cuj jako mi je zao sto si povredjena,i razumem da ti je tesko da shvatis kako neko ko je prema tebi bio divan,odjednom moze da bude takav kreten.E pa moze.Vidis da moze,i nemoj da te neki lepi trenutci sprecavaju da krenes dalje,i da zbog njih ispadas blesava.Jadno si se osecala,plakala...to je sasvim dovoljno,dovoljno je sto te je izlozio tim stvarima,i sad jos pravi pacenicu od tebe tako sto porucuje drugu da ga ne zanimas na fb..On je krenuo dalje dok si ti jos bila u rozikastoj izmaglici,nasao je sebi nekog drugog,neki prelazni objekat i cao..jedino sto mozes da uradis je da lepo sacuvas svoj ponos,i svoje srce i da se koncentrises na sebe.Tesko je,ali to nije nista u poredjenju sta te sve u zivotu moze snaci..jedan frajer manje,vise..mlada si..uzivaj.

Evo pravog odgovora i tebi i curici

Evo pravog odgovora i tebi i curici

Ti mislis da takve curke kao sto je ona razumeju te lepe reci koje je ljubic bejbic napisala. aham..malo sutra

Trebalo je jos i da je sexualno i u svakom drugom smislu zlostavlja da bi shvatila kako zivot moze biti surov.

Ona place za tamo nekim izopacenim nasilnikom,alkoholicarem...O Boze

Ma,da mi je dohvatiti samo da joj puknem samarcinu da dodje k sebi. I jos nazvala temu "komplikovano" Sta je komplikovano? Sama je iskomplikovala. Rekao joj je lepo da je nasao drugu,i to je trebao biti kraj price,i nista ne bi bilo komplikovano.
Osecanja? ma ajte molim vas.....To nek zaboravi dok ne skapira kakvog muskarca zeli,ali ne po pitanju izgleda

pa svi mi moramo da prodjemo taj neki ciklus u zivotu,da nas neko povredi i da nekog povredimo..tako se emotivno sazreva,doduse nije kod svakog tako,neko razvije fobiju,napravi zid,postane emotivno nepristupacan da ga drugi ne bi dalje povredjivali,a ja ne zelim da se to ovoj curici desi...kao sto ne zelim ni da sad iz nekog besa krene da tzv.lomi muska srca da redja od jednog do drugog ne bi li se svetila za tamo nekog...zasto sam se toliko primila na ovu temu...zato sto sam imala istu situaciju,prvi decko,bla,bla zaljubila se kao govedo,sve super cvetaju ruze,i samo odjednom lik kaze e ja te vise ne bih zadrzavao,ajd sad ti polako setnja..ja cedila oci dve godine,istraumirala sa kako je to moguce,nije mi bilo jasno..i eto..dakle samo sebi ustedi na patnji..

Poslednja izmena:
Draga,prvo se isplaci,bude malo bolje kad se pogled izbistri suzama,a onda okret na prstima i pogled napred...Pusti ti bivseg sa svojom novom devocicom,neka uzivaju,a ti vec sresti nekog ko ce umeti da te voli bez obzira na bilo koju daljinu...Pozdrav

A cekaj jel mu to bio prvi put cirke il cesto pije?mislim mozda i kad ti je sve ono pruzao radio pod gasom:think:

Recimo da imam cerku od 9 godina i da bas 100% subjektivno slusam ove price.
Kad tvoja ćerka bude imala te dileme(znam da ti misliš da do toga nečće doći, i da će , od samog početka biti proračunata i hladna )i kad se nekom obrati za mišljenje, da li bi volela da joj kažu kako je glupa, da je našamaraju, i ukažu joj kako nema samopoštovanja?

pa svi mi moramo da prodjemo taj neki ciklus u zivotu,da nas neko povredi i da nekog povredimo..tako se emotivno sazreva,doduse nije kod svakog tako,neko razvije fobiju,napravi zid,postane emotivno nepristupacan da ga drugi ne bi dalje povredjivali,a ja ne zelim da se to ovoj curici desi...kao sto ne zelim ni da sad iz nekog besa krene da tzv.lomi muska srca da redja od jednog do drugog ne bi li se svetila za tamo nekog...
Slažem se.
Pitala ssi šta je loše u tome što se žestoko iznerviraju one koje se prepoznaju?
Mislim da je loše to što ružno govore o njoj,pa i o njemu, kivne na sasvim druge muškarce, prezirući sopstvene greške.

Back