Jak zemljotres u Turskoj i Siriji - mnogo mrtvih

Poruka
22.394
Novorođenče sa još pričvršćenom pupčanom vrpcom izvučeno živo iz ruševina zemljotresa u Siriji

syria-baby-001.jpg

Majka devojčice i ostatak njene porodice poginuli su u razornom zemljotresu koji je u ponedeljak pogodio Siriju i susednu Tursku.
Evo bračni par iz Sarajeva sve čini da dođu do malene i usvoje je :(
Srce hoće da mi pukne od tuge..

ИПХ ЗИЛОТ

Veoma poznat
Poruka
12.240
Raste broj žrtava zemljotresa u Turskoj i Siriji – više od 5.000 mrtvih; danas novi potresi; Srbija upućuje dodatne spasilačke timove
https://www.rts.rs//page/stories/sr/story/10/svet/5114817/turska-sirija-zemljotres.html
Ако су ти земљотреси од слагања тла, најгоре је прошло, али ако и даље ради харп, онда још ништа нисмо видели...

Кажу теоретичари завере, познатији као научници, да Хаарп може и гутање земље да произведе, ако се довољно турира Невидљивим Џојстиком...

Дакле, Турцима се не пише ни мало добро ако су под зрачењем и даље, јер аман оће да им отворе рупе под градовима, чим су толко наврли са хаарпом...

Poruka
17.042
Nema to ni neke veze kada su ovakve stvari u pitanju, na stranu ta neka sad već dalja istorijska dešavanja koja mi imamo sa njima, ja mislim da Turci uopšte nisu loš narod.
Ili bar, sigurno su ubedljivo najnormalniji među Muslimanima.
Ovde kod mene dok se pravio autoput, puno ih je živelo tu. Ponašali su se kao prava gospoda. Kulturni i mirni ljudi. Puno ih je ovde sa meštanima sklopilo prijateljstva koja i danas održavaju preko mreža. Poštovali su naše praznike i običaje, tako reći, više nego mi sami. Kupovali su ovce po kraju i plaćali mnogo više nego što su im tražili.

Za razliku od ovih iz Sandžaka ili Bosanaca koji su baš kvarni. Voleli su da "ujedu" i isprovociraju baš kako ne treba.

Amaia

Zainteresovan član
Poruka
500
Objašnjavao je danas na televiziji profesor sa Geološkog fakulteta pomeranje tektonskih ploča i rekao da se očekivao zemljotres u tom kraju, ali nisu znali tačno ni kada ni kolike jačine. I dalje se ne zna hoće li ploče stati ili nastaviti još da klize.

Ovakvi događaji nam pokazuju koliko smo mali i nevažni, a koliko je planeta snažna. Nimalo je ne poštujemo i ne vodimo računa o njoj.

jevropa

Buduća legenda
Poruka
35.531
pedofili i trgovci belim robljem i ljudskim organima
zadovoljno trljaju ruke,
ovo je sad big biznis,
osladilo im se u ukrajini, pa nastavljaju dalje,
pitranje je gde ce sledece da udari neki "zemljotres"
pa da se dobrotvori opet brinu za unesrecene
budite oprezni, vise niko nije siguran,
njihova bolesna masta nema granica

ИПХ ЗИЛОТ

Veoma poznat
Poruka
12.240
A jesu li povukli diplomate iz svih muslimanskih zemalja ili samo iz Turske?
Ako je to zbog paljenja Kurana, onda su valjda povukli iz svih zemalja.
Не... повукли су се да не би изгинули од Хаарпа... знало се већ у њиховим круговима 100%, а сад због рата у Украјни, скоро све друге причице и аналитика су подређене и у запећку