Jaja na oko i ektoplazmatske manifestacije nerođenih pilića: Osveta duhova

Džek svih zanata

Veoma poznat
Poruka
14.802
Da li ste se ikada zapitali dok ste "ubili" par jaja preko slanine u vrelom ulju koliki ste greh napravili?
"Ubio pile, pa šta bože moj, lanac ishrane, mi na vrhu, ovo ono, zakoljemo prase koje nije ni u pubertet ušlo samo zarad toga da se isprsimo pred rođacima iz velikog grada... " bi glasio otprilike odgovor 99 procenata vas.

E vi ste vi a ja sam ja iako ne volim jaja a sad sledi i zašto.

Elem, pitao sam za greh a nema navodno većeg nego uzeti život.
Ipak, ima.
Uzeti život onog koji nije rođen, al' bi planiran za rođenje... greh nad grehovima. Dirkati prirodu u plan i program.
Oni koji me prate, neka nastave da me prate a oni koji me ne kontaju neka ne čitaju dalje jer moji kontovi zahtevaju inteligenciju a ne pokušaj iste.

Dalje... imamo duhove umrlih, i oni fakat postoje i tumaraju unaokolo, pomeraju nameštaj, duvaju nam u vrat, po njima se snimaju crtani filmovi, romantični boza filmovi sa Patrikom Svejzijem koji im se pridružio u tumaranju i pomeranju nameštaja, Ghostbusters blokbasteri i tako...

Ali šta je sa duhovima nerođenih, tj, mrtvih pred rođenjem? Oni koji se trebali roditi a nisu zarad vaše "svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje" gladi ili besa na mitingu pa koknuste nerođene gađajući jajima nekog politikanera na bini?

I tu dolazimo do esencije. Jaja.

Nijedno jaje nisam pipnuo od kada su mi se ukazale kolone mrtvih jaja na oko, kajgana, čimbura, poširanih i tvrdo kuvanih malih slatkih embriona vrišteći u agoniji vrelog tignja, u strahu pred kipućom vodom, cvileći pred agresijom boje za jaja...

Vrhunac te manifestacije bi kada mi se za novaka desi horor. Iz ruske salate izlete pileća nogica koju viđate samo u supama i uhvati me za kravatu te mi uvuče tintaru u činiju. Ispod površine ruske salate mi se ukaza 12 malih slatkih pilića, sve sa roze i plavom mašnicom na glavici, kako se lepo igraju, druže i guguću... ali, avaj, nad njih se spustiše ogromni rotori miksera koji ih u trenu samlješe u krvavu masu perja, kostiju i tek rođenog mesa...

Mi ljudi smo slepi na ono što ne želimo da vidimo, a progledamo kada nam se ukažu ti duhovi nerođenih pilića.
Evo, primer iskustva sa ruskom salatom. Nakon toga, video sam je pravom bojom, i da vam otkrijem tajnu da ruska salata nije žuto bela, nego tamnocrvena od krvi nerođenih... kao i svi majonezi na svetu.

Mene zanima da li se to vama desilo, to ukazivanje nerođenih, otvaranje očiju? Ako jeste, molio bih za iskrenu i nesputanu razmenu iskustava...

Znači, da li ste videli duhove jaja na oko?

Molim vas da ne spamujete ovu ozbiljnu, edukativnu temu.
Lepo sam vas pitao da li imate slična iskustva sa jajima, a i lepo sam vam ispričao o svojim jajima.

Molim da to uvažite i cenite.

ja nemam takvih iskustava... sve mi to cudno zvuci, pravo da ti kazem... ali si u pravu na neki nacin... i meni je zao i pilica i prasica i ostalih pokemona...
sve bi bilo lepse i zdravije kada bi svi mi bili vegeterijanci, cinjenica... :)
ali o5 i zivotinje jedu ljude i druge zivotinje... msm da njima ne igra pred ocima nerodjena beba...

Mene zanima da li se to vama desilo, to ukazivanje nerođenih, otvaranje očiju? Ako jeste, molio bih za iskrenu i nesputanu razmenu iskustava...

Duhove ne ali kad si vec kod jaja na oko setajuci gradom video sam muskarce koji svi od prvog do poslednjeg jedu piletinu,i za koje je statisticka studija pokazala da je svaki treci *****.

Ovaj procenat je u Srbiji,na zapadu je jos gora situacija.

ja nemam takvih iskustava... sve mi to cudno zvuci, pravo da ti kazem... ali si u pravu na neki nacin... i meni je zao i pilica i prasica i ostalih pokemona...
sve bi bilo lepse i zdravije kada bi svi mi bili vegeterijanci, cinjenica... :)
ali o5 i zivotinje jedu ljude i druge zivotinje... msm da njima ne igra pred ocima nerodjena beba...

Nije tebi zao,da jeste ne bi jela njihova mrtva tela.Da ih stvarno volis borila bi se protiv njihovog ubijanja,a ne bi ih stavljala u svoj stomak kako bi samo zadovoljila nadrazaj od nekoliko sekundi na svoje culo ukusa.

Ogadio si mi neke od stvari kojen ajvise na svetu volim...majoNJez i rusku salatu... :(

Nisam video te pilice...pokoj im ljusku razbijenu... :(

normal67lh0vx.jpg

Da li ste se ikada zapitali dok ste "ubili" par jaja preko slanine u vrelom ulju koliki ste greh napravili?
"Ubio pile, pa šta bože moj, lanac ishrane, mi na vrhu, ovo ono, zakoljemo prase koje nije ni u pubertet ušlo samo zarad toga da se isprsimo pred rođacima iz velikog grada... " bi glasio otprilike odgovor 99 procenata vas.

Ipak, ima.
Uzeti život onog koji nije rođen, al' bi planiran za rođenje... greh nad grehovima. Dirkati prirodu u plan i program.
Oni koji me prate, neka nastave da me prate a oni koji me ne kontaju neka ne čitaju dalje jer moji kontovi zahtevaju inteligenciju a ne pokušaj iste.

Dalje... imamo duhove umrlih, i oni fakat postoje i tumaraju unaokolo, pomeraju nameštaj, duvaju nam u vrat, po njima se snimaju crtani filmovi, romantični boza filmovi sa Patrikom Svejzijem koji im se pridružio u tumaranju i pomeranju nameštaja, Ghostbusters blokbasteri i tako...

Ali šta je sa duhovima nerođenih, tj, mrtvih pred rođenjem? Oni koji se trebali roditi a nisu zarad vaše "svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje" gladi ili besa na mitingu pa koknuste nerođene gađajući jajima nekog politikanera na bini?

Nijedno jaje nisam pipnuo od kada su mi se ukazale kolone mrtvih jaja na oko, kajgana, čimbura, poširanih i tvrdo kuvanih malih slatkih embriona vrišteći u agoniji vrelog tignja, u strahu pred kipućom vodom, cvileći pred agresijom boje za jaja...

Vrhunac te manifestacije bi kada mi se za novaka desi horor. Iz ruske salate izlete pileća nogica koju viđate samo u supama i uhvati me za kravatu te mi uvuče tintaru u činiju. Ispod površine ruske salate mi se ukaza 12 malih slatkih pilića, sve sa roze i plavom mašnicom na glavici, kako se lepo igraju, druže i guguću... ali, avaj, nad njih se spustiše ogromni rotori miksera koji ih u trenu samlješe u krvavu masu perja, kostiju i tek rođenog mesa...

Mi ljudi smo slepi na ono što ne želimo da vidimo, a progledamo kada nam se ukažu ti duhovi nerođenih pilića.
Evo, primer iskustva sa ruskom salatom. Nakon toga, video sam je pravom bojom, i da vam otkrijem tajnu da ruska salata nije žuto bela, nego tamnocrvena od krvi nerođenih... kao i svi majonezi na svetu.

HAHAHHAHAHAHHAH,,, Dobra tema al za filozofiju.:hahaha:

P.S.>Izgleda da si zaboravio osnovnu biologiju,jaja koja jedes(ili ne) poticu od koka nosilja,koje uzgled nisu oplodene pa i da dubis na jajetu iz njega se ne bi izleglo nista.Ako nista i nije zaceto nista i nisi ubio jel tako?!?
Da bi se izleglo bile kokosku mora da oplodi petao pa tek onda ona snese jaje pa se izleze pile koje opet mi pojedemo ali to je neka druga prica.....:ok:

Ne kontate suštinu, a lepo sam rekao da mi ljudovi sa malim IQ trebaju na ovoj temi kao piletu sisa.
Koji vam je?

Volim ja piletinu, naročito grudi i batak, i kad pomislim na to, mljac, mljac, odmah mi se jave jaja. U stvari, duhovi nerođenih jaja.
O tome i jeste tema, o mojim jajima i ektoplazmatskim prikazima nerođenih... Duhovima koji me proganjaju.
Nije mi frka da smažem pile, ili koku u supi, ili jare, prase i ostalu faunu (kad je leskovački roštilj servira)
al ljudi moji... prikaze... duhovi... more me sam' tako...

E baš ste šašavi.
I ponovo pitam koja je razlika između oduzimanja života cvekli i prasencetu ?

Poziv za život

Etika je bitan faktor u prelasku mnogih ljudi na vegetarijanstvo.

U svetu se godišnje zbog ishrane ljudi ubije više od 27 milijardi životinja!
Pri tome, ne postoje reči kojima bi se opisali zločini koji se vrše prema tim bićima, najbolje je da pogledate neki od video materijala sa sajta i uverite se i sami. Obično se ljudi osveste tek posle gledanja takvih scena, npr. kada krava na samrti pusti suzu...

http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/10516499/2/istockphoto_10516499-sad-cow.jpg

Da, i to je BIĆE sa osećanjima, kao što su i neki od nas. Oni koji nemaju osećanja, zovu se mesari, koljači i ubice.

ima prica b.copica o dvoje koji se izgube u sumetini za vreme rata. na izvoru naidju na jare, malo, slatko sa okicama. ljubav je trajala dva dana dok nisu stvarno ogladneli
dakle neke stvari su takve, sad se kao neko cudi lancu ishrane. to je tako platchipitchkasto

Placipickasto je ubijati slabije od sebe i ne dolici coveku od casti.Hrane danas ima u izobilju,recepata mali milion.Zivotinje po prirodi stvari ne spadaju u lanac ishrane coveka,to znaju i vrapci na grani,no vidi se da je nekima to jos uvek nepoznato.

ANATOMIJA

Pogledajmo ljudski organizam. Kakva je to mašina? Da li je ta mašina stvorena da jede biljke ili mrtve životinje? Počnimo od usne duplje, od mišića žvakača. Da li možete da pomerate donju vilicu s leva na desno? Možete. Možete li da pomerate donju vilicu dole-gore i napred-nazad? Možete. Vilicu možete pomerati u 3 smera kao i svi biljojedi. Mesojedi mogu da otvaraju usta samo gore-dole. Na primer, pas može da otvara usta samo gore-dole, ne može u stranu i napred-nazad, jer je on mesojed. Svaki zubar može da nam kaže da su ljudski zubi namenjeni za jedenje biljaka. Nisu oštri i veliki kao kod medveda ili vuka. Naši zubi nisu stvoreni da zagrizu meso ni da ga otkinu. Naši zubi su stvoreni za biljke.

Ipak, ima.

Bog je rekao da možemo sve jesti, jer je on sve dao!

Back