Pa vi i jeste dhimmi. Kakav status bi ti hteo, muslimana? To kad budeš prestao verovati da ima 3 boga.Свака исламска држава их је држала за Дхимми, као и хришћане
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vi i jeste dhimmi. Kakav status bi ti hteo, muslimana? To kad budeš prestao verovati da ima 3 boga.Свака исламска држава их је држала за Дхимми, као и хришћане
Prorok ti je pedofil i razbojnik. A vrljavi Alah ti ima dvije desne ruke.Pa vi i jeste dhimmi. Kakav status bi ti hteo, muslimana? To kad budeš prestao verovati da ima 3 boga.
Koga to "nas" ? Ja sam Srbin koji samo ima svoje misljenje i stav o ovom sukobu. Mora da si me pomesao s nekimUpravo zbog toga što Afrika i sama ima aparthejd još pre vas
Стварно то пишу?vrljavi Alah ti ima dvije desne ruke.
Пишу тужбу у паузи искључења струјеDa, ali ako je u pitanju Južna Afrika, ko što reče čovek, e to onda već... nije šala...
Da, Sahih al Bukari.Стварно то пишу?
Dok god ti uredno koristiš Džihad kao psovku, mi ćemo ti nabijati na nos činjenicu da su 100% cionista SMRADINE.Ционизам није неки страшни феномен.
Штавише, Ционизам је ПОЗИТИВАН.
Верују ли да има преко 165 цм , пошто многе то мучиDa, Sahih al Bukari.
Znas da dobar dio Muslimana vjeruje da Alah ima ruke, noge i td.
Juzna Afrika ima najjaci tim advokata u svijetu za te stvari, to su veoma ozbiljni ljudi nikakve zajebancije.Ма, дај...
Не могу да коментаришем такве неозбиљности
Juzna Afrika ima najjaci tim advokata u svijetu za te stvari, to su veoma ozbiljni ljudi nikakve zajebancije.
The court found Israel's measures in the West Bank that impose and maintain separation between Palestinians and Israeli settlers are a breach of Article 3 of the UN treaty prohibiting racial discrimination. Article 3 obligates governments to prevent, prohibit, and eradicate all racial segregation and apartheid.
Struje i kanalizacije.Сви најбољи адовкати из Јужне Африке су побегли из исте јер у њој нема струје.
А криминални АНЦ је верна кучкица канибалске Русије и заступа њене интересе.
Ne slažeš se onda s ovimверна кучкица канибалске Русије
Najbolji advokati u svijetu specijalizovani za te stvari upravo zbog svoje istorije, radili godinama u Hagu.Сви најбољи адовкати из Јужне Африке су побегли из исте јер у њој нема струје.
А криминални АНЦ је верна кучкица канибалске Русије и заступа њене интересе.