JAHAČ APOKALIPSE UKAZAO SE U EGIPTU

Poruka
4.285
KAIRO - Ovih dana na videlo su izašli zapanjujući snimci koje će oduševiti sve one koji veruju da se približava kraj sveta. U video reportaži o neredima u Egiptu na snimku je zabeležena tajanstvena pojava nalik jednom od jahača apokalipse.

Na snimku se jasno vidi obris konja i jahača - konj je u galopu, a pre nego što nestane, podigne se iznad tla kao da poleće. Utvara je bledunjavog sjaja, a zelenkastim isijavanjem pomalo liči na duhove iz filma "Isterivači duhova".

Upućeni u video-tehnologiju kažu da postoji samo jedno moguće objašnjenje - da je posredi odblesak ili optička iluzija. Smatraju da je sve snimljeno iz stana kroz prozorsko staklo. To bi značilo da je egipatska utvara samo odraz na staklu koji je mogao da se pojavi zbog okolnosti ispred, ali i iza kamere. Skepticima je sumnjivo i što se konjanik pojavljuje kada je kamera pod određenim uglom, kreće se zajedno s kamerom, a kada se ugao snimanja promeni nestane i "jahač".

Jednostavnije objašnjenje jeste da obični odraz vidimo kao konjanika samo zato što nam je sugerisano da anomalija nalikuje na njega.
 

Back
Top