Jagode i šlag

Dje nadje slatke, ja koje god da kupim nista ne valja 🤷 vodene, bezukusne..
Ah da na temu, volim da kao parmezan narendam Crnu Menaž čokoladu na nju
Pogledajte prilog 1900745
Mads ovo deluje simpatično za poklon za 8mi mart.
Pogledajte prilog 1900746

Od ranog jutra smisao za humor apsolutna 0.

Šta znam, probalo se nije da nije, msm svako je probao bar šlag, sako nista drugo...🤷
Lupam jede ti se nutele, imas dzem od kajspija, rumenka u zamrzivaču spojis lepo i korisno... lupam sad..
A čisto voće je limunada.
Sad da sam nesto lud za tim i nisam, ako naleti inspiracija neplanirano. 🍓
Girl What GIF by MOODMAN

Jedem tako sad neke lepe slatke jagode pa su mi pale na pamet neke bezobrazne stvari, na pamet(ovo malo sto imam :hahaha: ) Da li ste nekada koristili neko voće, šlag, neke cokolade itd tokom sexa
beli luk

šalim se naravno...ja bi uveo zakonsku odredbu da se svakome ko konzumira beli luk zabrani izlazak iz kuće u naredna 72h

druge tekućine jesam, a baš šlag nisam...to treba da se umuti a da bataljujem situaciju da bi mutio šlag baš i ne ide

šalim se naravno...ja bi uveo zakonsku odredbu da se svakome ko konzumira beli luk zabrani izlazak iz kuće u naredna 72h
Traume iz detinjstva, kad ideš unutru busom u školu zimi, a babe i dede na pijacu pa se nadoručkuju dobro belog luka ds se ne prehlade, ceo dan muka :D
A sad druge strane odeš work & travel npr u Ameriku da rsdiš, a tamo samo što se ne kupaju belim lukom, gde god da udješ miris belog luka 🤪😅 postane seksi, poljubac dva, mmm piletina sa belim lukom bila za rucak? ;)
druge tekućine jesam, a baš šlag nisam...to treba da se umuti a da bataljujem situaciju da bi mutio šlag baš i ne ide
Pa imaš onaj u spreju xD

Back