- Poruka
- 30.837
Ne volim jagode. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dje nadje slatke, ja koje god da kupim nista ne valjavodene, bezukusne..
Ah da na temu, volim da kao parmezan narendam Crnu Menaž čokoladu na nju
Pogledajte prilog 1900745
Mads ovo deluje simpatično za poklon za 8mi mart.
Pogledajte prilog 1900746
Od ranog jutra smisao za humor apsolutna 0.
Šta znam, probalo se nije da nije, msm svako je probao bar šlag, sako nista drugo...
Lupam jede ti se nutele, imas dzem od kajspija, rumenka u zamrzivaču spojis lepo i korisno... lupam sad..
A čisto voće je limunada.
Sad da sam nesto lud za tim i nisam, ako naleti inspiracija neplanirano.![]()
Odlicno. Nadomjestise mi slatkocu I vratise vid!naravno ... pricaj kako je bilo
Jedem tako sad neke lepe slatke jagode pa su mi pale na pamet neke bezobrazne stvari, na pamet(ovo malo sto imam) Da li ste nekada koristili neko voće, šlag, neke cokolade itd tokom sexa
?Zašto baš trešnje?A niko ne pita zašto baš trešnje?
Stojkov, čvarke ti je dr.Šizela zabranila

Razmisli malo. Razradi teoriju kao o onom jastukuZašto baš trešnje?

Ne, čvarke mi zabranila pokojna nutricionistkinjà kojà brinula o pravilnoj ishrani u životuStojkov, čvarke ti je dr.Šizela zabranila![]()
Problem je, imam nekoliko idejaRazmisli malo. Razradi teoriju kao o onom jastuku![]()
Sad obrnuto od onog što ti je govorila valjdaNe, čvarke mi zabranila pokojna nutricionistkinjà kojà brinula o pravilnoj ishrani u životu
Sve kao ja ne znam kako se jede a ona zna
I šta sad ja da radim?

Sladoled, krem, med. Jagode i trešnje mi nisu nešto za to.Jedem tako sad neke lepe slatke jagode pa su mi pale na pamet neke bezobrazne stvari, na pamet(ovo malo sto imam) Da li ste nekada koristili neko voće, šlag, neke cokolade itd tokom sexa
Znači standardnoOd ranog jutra smisao za humor apsolutna 0.
beli lukJedem tako sad neke lepe slatke jagode pa su mi pale na pamet neke bezobrazne stvari, na pamet(ovo malo sto imam) Da li ste nekada koristili neko voće, šlag, neke cokolade itd tokom sexa
Jedem tako sad neke lepe slatke jagode pa su mi pale na pamet neke bezobrazne stvari, na pamet(ovo malo sto imam) Da li ste nekada koristili neko voće, šlag, neke cokolade itd tokom sexa
Normalno, konkretno uvekKajmak i pršutu.
Uzmi trešnje![]()
Dobro je svako sezpnsko a i egzotično voćeNe volim jagode.![]()
Traume iz detinjstva, kad ideš unutru busom u školu zimi, a babe i dede na pijacu pa se nadoručkuju dobro belog luka ds se ne prehlade, ceo dan mukašalim se naravno...ja bi uveo zakonsku odredbu da se svakome ko konzumira beli luk zabrani izlazak iz kuće u naredna 72h
Pa imaš onaj u spreju xDdruge tekućine jesam, a baš šlag nisam...to treba da se umuti a da bataljujem situaciju da bi mutio šlag baš i ne ide
Izbegavate trešnje s peteljkomJedem tako sad neke lepe slatke jagode pa su mi pale na pamet neke bezobrazne stvari, na pamet(ovo malo sto imam) Da li ste nekada koristili neko voće, šlag, neke cokolade itd tokom sexa
I kako se to izbaci posle?Izbegavate trešnje s peteljkom
Gurnete trešnju da bi je umočili u sokove svoje drage a potom u slast pojeli kad ostane vam u ruci samo peteljka...