- Poruka
- 53.136
Da, postoji mogućnost da se za 250 godina ispostavi da si bila u pravu.Videćmo u buduće kako će da bude .
Veoma mala mogućnost, doduše.
Da, postoji mogućnost da se za 250 godina ispostavi da si bila u pravu.Videćmo u buduće kako će da bude .
Kraj je blizu... Ali, samo za nascekaj, strpi se.............sabracemo na kraju..............a "kraj" je blizu.
Možda i mnogo pre ... ne otimamo se mi za njihovu zemlju već oni za našu .. ali ne razumeš ti to .Da, postoji mogućnost da se za 250 godina ispostavi da si bila u pravu.
Veoma mala mogućnost, doduše.
Kapiram: ja ne razumem, dok ti razumeš.Možda i mnogo pre ... ne otimamo se mi za njihovu zemlju već oni za našu .. ali ne razumeš ti to .
Treba joj zaviriti u bankovni racun (stanje od jutros) a ne u gace.Verujem da Jadrankina čavka ima veći broj ebača nego ona IQ..
Treba zaviriti u bankovni racun braće vučići i cele svinjske hunte.Treba joj zaviriti u bankovni racun (stanje od jutros) a ne u gace.
Ja sam uvek uz vlast i blizu vlasti, nikada opozicija vlasti.Da te nisu zaposlili u vladu kad si poceo da zboris razne teme.
tacno................isplivacemo, a sta ce bude sa ostali, ce vidis.Kraj je blizu... Ali, samo za nas
Blizu čije vlasti si? Željka Komšića? Kakve veze ti imaš sa Srbijom?Ja sam uvek uz vlast i blizu vlasti, nikada opozicija vlasti.
to je i najveći problem Srbije. Što su mnogi uvek uz vlast i za vlast ma kako loša bila ta vlastJa sam uvek uz vlast i blizu vlasti, nikada opozicija vlasti.
Aha.tacno................isplivacemo, a sta ce bude sa ostali, ce vidis.
Па да смо били нормални, чак би се и југословенска криза сасвим другачије решавала... и завршила далеко повољније по све нас.da nije bilo radikala, EU članicom postali bismo 1995.
mislio sam na "razlog" zasto se jutros oglasila.Treba zaviriti u bankovni racun braće vučići i cele svinjske hunte.
Nije poenta u vremenu, već u poredkuKapiram: ja ne razumem, dok ti razumeš.
Samo što vreme ti ne daje za pravo.
Šta je tema prepirke?Nije poenta u vremenu, već u poredku
Da.Па да смо били нормални, чак би се и југословенска криза сасвим другачије решавала... и завршила далеко повољније по све нас.
А да би смо били чланица ЕУ, па... свакако би. Јер, напросто, сви наши савезници из оба рата су били сконцентрисани тамо и ми смо, и даље, чак и тада, после комунизма, имали одређени имиџ.
A De Sisti nešto naklapa , kao i obično .. retrogradni lik, nije se makao iz 90-tihŠta je tema prepirke?
Tako je lično komotnije.to je i najveći problem Srbije. Što su mnogi uvek uz vlast i za vlast ma kako loša bila ta vlast
Tad je počelo račvanje, na nenormalan život (Slobina opcija) i rapidno uključenje u EU 1995. (Ante Dži Marković)A De Sisti nešto naklapa , kao i obično .. retrogradni lik, nije se makao iz 90-tih
Čitam, pa ne kontam čemu replicira i zašto? Sad mi je malo jasnije.A De Sisti nešto naklapa , kao i obično .. retrogradni lik, nije se makao iz 90-tih
znam jednog sto je za zadnjih 30 godina promenio bar 6 politicke stranke. Radi u opstinu i kaze da mu je radno mesto vezano za aktuelnu vlast.............pa cim padne ta vlast on predje stranku koja dolazi na vlast ( u tu opstinu).to je i najveći problem Srbije. Što su mnogi uvek uz vlast i za vlast ma kako loša bila ta vlast
Šorgmaz je spekulisao da bi Jugoslavija bila jedna od jakih članica EU, da je bilo pameti.Па да смо били нормални, чак би се и југословенска криза сасвим другачије решавала... и завршила далеко повољније по све нас.
А да би смо били чланица ЕУ, па... свакако би. Јер, напросто, сви наши савезници из оба рата су били сконцентрисани тамо и ми смо, и даље, чак и тада, после комунизма, имали одређени имиџ.
Zbog čega je takav? Sigurno je iz Bosne i Hercegovine ili Hrvatske , pa bio u ratu? Mada lično mislim da ljudi koji su preživeli rat nisu takvi, već to rade oni koji su bili daleko u dijaspori, pa sad svi nešto glume?A De Sisti nešto naklapa , kao i obično .. retrogradni lik, nije se makao iz 90-tih
Samo zahvaljujući Englezima i Francuzima, mi smo i imali grejs period da efikasno rešimo pitanje trvenja.Па да смо били нормални, чак би се и југословенска криза сасвим другачије решавала... и завршила далеко повољније по све нас.
Смешно је ово лицитирање са годинама пријема Србије у ЕУ.Šta je tema prepirke?