Lilac
Primećen član
- Poruka
- 506
Nemoj da potcenujes muskarce, ima i od njih takvih koji mogu da provedu ceo zivot sa nekom koju ne vole.Prica mi ocajan lik, od zene koja ga je napucala, kaze na kraju da li me je ikad volela. A ja sam mu rekao da zene mogu ceo zivot provesti s nekim koga ne vole. A on me cudno gleda i jos vise se u ocaj bacio. Jesam mu dobro rekel ili u tim situacijama ne treba biti iskren?
Muskarci su sposobni za sve sto su sposobne i zene.
A za ovaj slucaj konkretno, kako mislis da si bio iskren? Mozda si iskreno rekao to sto mislis, ali kako se to odnosilo na njihov slucaj?
On je tebe pitao nesto sto ti ne mozes da znas. Kako bi znao sta je ta zena osecala prema njemu?
Nekada ljubav jednostavno nema prostora da se razvije, nekada napustis i one koje volis. Razlozi mogu biti razni, nijedna ljubav ili odnos nije isti.
A evo da ja tebe pitam. Da si ti u ocajnom stanju i poveris se nekome, pretpostavljam da bi odabrao coveka u kojeg imas poverenja i verujes da ces naici na razumevanje, dobiti utehu, tako?
Kako bi se ti osecao da te ta osoba ladnokrvno dotuce? Da li bi vise voleo nekakvh utehu, ohrabrivanje ili neko ladnokrvno relativiziranje cele situacije?