Wilkołak
Domaćin
- Poruka
- 3.441
eremita:Са једне стране заиста ми је невероватно да било ко Патријарха Српског проглашава за "новинарчића жељног славе"... а са друге стране покушавам да замислим какво би крештање и арлаукање пало да су се неки други људи попели на кров римокатоличке цркве или џамије и ПОЧЕЛИ ДА ИХ РУШЕ... у ствари то не могу ни да замислим - али сигурно би било заглушујуће...
Ne zamenjuj tezu. I sam znas da nisi u pravu vec sada vadis fleke. Patrijarha nisam nazvao NOVINARCICEM nikada! Hajde ti meni za uzvrat objasni kako si ti zakljucio da sam Patrijarha nazvao tim imenom pa da razgovaramo. Ono sto ti ovde radis, rodjace, je "hvatas na maglu i frku". Citas ono sto zelis da citas, ono sto ne zelis preskocis kao i kod one rasprave o grbovima i heraldici gde si se tako nafrljao sa kojekakvim glupostima da je to bilo kriminalno. Kada sam ti dao argumente za ono sto pricam nisi se vise javio!
Ja kazem da NE VERUJEM VESTIMA i ne gledam vesti. Ja za razliku od tebe ZIVIM u Vojvodini i vidim sta se desava ovde, a ovde se u stvari NE DESAVA NISTA. Novine pumpaju situaciju.... Patrijarh prekorio Canka...pa sta sada. Canak dize frku, novine dizu frku, Pajtic dize frku, vesti samo sibaju, tirazi se raspridaju....zbog cega? Za nasilnike postoji zatvor kao i za njihove inspiratore. Ako se dokaze da je Canak inspirator u zatvro sa njim!!! A ko je skidao krov sa crkve? Isti oni koji su skrnavili groblja ako mene pitas! Za njih (i za sve ostale) treba da postoji zakon i ZATVOR.
Jos nesto, niti sam arlaukao niti sam krestao kada su palili dzamije po BG.....mislim zabole me uvo i za dzamije i katedrale i za BG (u krajnjem). Da nije bilo korisno to sto pale dzamije NIJE i TACKA. I ne mogu da verujem kako ti koji se ovde deklarises kao HRISCANIN (NAJVECI OD SVIH) mozes da opravdavas bilo kakvo nasilje. Ako nisi znao to je greh....zato, otidi u Lelic (prodjes kroz Valjevo i krenes ka Bajinoj basti, na 3km od centra imas skretanje desno uzbrdo), tu se pokloni mostima Sv. Nikolaja Velimirovica i u toj crkvici kada udjes, sa desne (odnosno severne strane) videces spisak i ilustracije smrtnih greha i sliku strasnog suda. Vidis, ja sam se nasao medju tim gresnicima i zao mi je zbog toga a ti idi i tamo preispitaj svoja uverenja i svoje stavove....
eremita:п.с. не разумем зашто неки стално покушавају да минимализују ЗЛО које се дешава СПЦ и Србима... и догађаје затрпавају разним скретницама као мачка *****...![]()
Ja ne minimalizujem nista. Krivci u zatvor i TACKA.