Jači pol

Da li su žene jači pol

• Da

glasova: 4 33,3%
  • Ne

glasova: 5 41,7%
  • Zavisi od čoveka do čoveka

glasova: 2 16,7%
  • Pitaj Zauz da napravi anketu

glasova: 3 25,0%
  • Pitaj Mitu da otvori temu

glasova: 4 33,3%
  • Napokon tema o jačem polu, jesu

glasova: 1 8,3%
  • Napokon tema o slabijem polu, nisu

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    12
Žene su jači pol?
Nagonski, iskonski, materinski ili prosto po prirodi imaju poriv za opstankom dece ili bilo koga ko im je pod zaštitom?
Pa da, može se tako reći. Kada ti život klepi ćušku ili još gore kada ti zvekne šamarčinu onda se ne pitaš ni da li ni kako nego delaš kako moraš.

I onda, kada izguraš sve sedneš i nalakiraš nokte...

...do sledećeg puta.

Физички је јачи мушки пол.
Ментално је јачи женски пол.
Vidim koliko ste jake, čim krene rasprava, odmah prijava, na forumu kad te žena udari, odletiš 5 dana bana daleko :lol:

Što bi bio ekvivalent fizičkom nasilju u RL. Da možete, tukle bi muškarce. Ali ne možete, i to je činjenica i tu je tačka. Vaginalna manipulacija deluje sa 22 godine, to brzo pukne, pardon, prođe, na kraju ostanete same ako ste pokušavale da se pravite pametne (na taj način).

Kad imas dosta teskog fizickog posla naravno da je potrebna pomoc.
Prezirem zene koje glume neku snagu, jer sama dobro znam kako je sve raditi sama, bez pomoci.
Tako da, u tom smislu, potreban je “jaci” pol.

Kad imas dosta teskog fizickog posla naravno da je potrebna pomoc.
Prezirem zene koje glume neku snagu, jer sama dobro znam kako je sve raditi sama, bez pomoci.
Tako da, u tom smislu, potreban je “jaci” pol.
Mnogo ti hvala što si ovo rekla. Ozbiljno.
Ja ne mogu da kažem da baš "prezirem", prejaka je to reč, ne znam šta tačno osetim kad mi žena prosečne visine i težine pokaže stisnutu pesnicu i prozove me ili kad vidim u teretani koliko se kao nešto "šire", totalno je...jadno.
Šta treba? Ne mogu, ne spadam u takve muškarce koji će se smejati ili ismevati, rugati, ali u sebi to pomislim,ono "pusti je...mukica."
Poštujem žene koje su realne, tvoj komentar je realan.

Poslednja izmena od moderatora:
Нагонски јесу јаче али не у сексу, исконски ни јаче ни слабије, јаче су у материнству. Али нису јаче физички ни у рационалном размишљању. У људском друштву се жене сматрају лепшима, али објективно код већине врста мужјаци су лепши од женки јер мужјацима то и јесте улога да би могли да приђу женки јер имају бројну мушку конкуренцију.

Укупно су једнако јаки, жене за материнство и за социјалне ситуације, мушкарци за физичке ствари и за све где је потребно рационално размишљање, обе ствари су једнако битне.

Iskren je.
Zene koje opisujes pretpostavljam da postoje, mislim da su to razmazene osobe koje valjda imaju tu “srecu”da imaju sve ..
Bitno je da postoje i normalne zene, zelim ti da takve vise sreces...
Vidiš, nisam primetio zajednički imenitelj: razmažene, koje imaju sve. U 🎯
A šta što se želje tiče, ne moram uopšte da ih srećem, hvala Bogu, oženjen, normalnom ženom :D

Back