Јачи а против тебе је...

Može mala pomoć?
Da ti otkopčam ili zakopčam?
Vrlo rado...:lol::rumenko:

- - - - - - - - - -

Кад се суочиш са оним који ти одређује судбину а притив тебе је, шта да онда радиш??
Misliš na čiku Godoa...Pa...Sednem za šank s đavlom i čekamo Božu da nam se priključi da imamo selju kog ćemo tovariti...:mrgreen:

Zavisi od toga ko je, sta je u pitanju. Ne dozvoljavam vrsljanje po mojoj dusi kakvo je neko tamo zamislio. U slucaju da je u pitanju sef na poslu naoruzam se argumentima, radim odgovorno i savesno, tako da mogu uvek da mu zapusim usta. Ukoliko pokusa da glumata kralja univerzuma, pa " i iznad popa ima pop". U slucaju da je neko ili nesto drugo u pitanju naoruzam se strpljenjem, mudrujem, smisljam nacine da nadjem nekakve nevidljive zidove , da se zastitim. Meni je uvek ona u glavi ko god da je u pitanju: "Sto se vise saginjes, dupe ti se vidi". Ne dam se i kad to lici na borbu sa vetrenjacama. Strasno prezivljavam takve stvari ali sam u stanju da oteram sve u tri lepe, makar crkla posle toga.

Кад се суочиш са оним који ти одређује судбину а притив тебе је, шта да онда радиш??
To bi mogao biti hipotetićni Godo,moćnik sa šifrom bombinga ili neki ratnik u ratu naoružan moćnim oružjima i veštinom ubijanja...
Protiv ovog poslednjeg još i neke slabe šanse...:(
Kad sam bio klinja,jurišao sam i na jače-dobio,ali i podelio...:mrgreen:
Što kaže Bora:"...bio sam tučen-i ja sam tukao,jer tad ,tad sam bio mlad...":lol:

Back