Ja znam šta je najbolje za tebe

Prejedanje i asocijalnost imaju u nečemu uzrok. I to se opet ne leči
zabranom i kontrolom.
Sasvim je ok da nekada pojedeš i celu čokoladu, ako ti tako dođe.
Ali ako to radiš često, onda se zapitaš šta nije kako treba. Ako si
roditelj, zaptitaćeš se šta dete time nadoknađuje.

Ti krećeš od već nastalog problema i ne tražiš mu uzork već bi na
to samo dodao nasilje.
Oni nece i nisu nista promenili jer ne vide u nicemu problem,ja bih pre dresirao nego da napravim od dece debile i ovisnike,s naocarima,ma sta ti ili komsije rekle

Pa ni ja nemam pravo da tebe nateram da ne dresiraš decu, koliko
god mislila da je to loše za tebe i za njih, ali imam pravo da kažem
svoje mišljenje.
Samo sto se po tebi sve mora provuci kroz psihologiju,2 prezaposlena roditelja u fabrici u 3 smene i 4 dece,na selu uz ovce,prasice,kokoske,bastu itd itd,evo treba da ih posaljemo kod psihologa da vidimo jel deca imaju dublje probleme od obicnog mrs napolje da se igras pljas kompjuter kros prozor

Samo sto se po tebi sve mora provuci kroz psihologiju,2 prezaposlena roditelja u fabrici u 3 smene i 4 dece,na selu uz ovce,prasice,kokoske,bastu itd itd,evo treba da ih posaljemo kod psihologa da vidimo jel deca imaju dublje probleme od obicnog mrs napolje da se igras pljas kompjuter kros prozor
Ako planiraš da budeš prezaposlen ili da ti kokoške budu prioritet,
onda ne praviš decu, jer tu posle ni psiholog neće pomoći.

Da, mi smo vrlo složena, emotivna, intelektualna i fizička bića. A
kontrolom i nasiljem od strane roditelja, samo stvaramo ljude koji
će celog života tražiti nekoga ko će da ih kontroliše. Neće imati
poverenja u sebe i imaće strah od slobode.

Ako planiraš da budeš prezaposlen ili da ti kokoške budu prioritet,
onda ne praviš decu, jer tu posle ni psiholog neće pomoći.

Da, mi smo vrlo složena, emotivna, intelektualna i fizička bića. A
kontrolom i nasiljem od strane roditelja, samo stvaramo ljude koji
će celog života tražiti nekoga ko će da ih kontroliše. Neće imati
poverenja u sebe i imaće strah od slobode.
Xaxaxa znaci tebi su ona stroga vremena casnih ljudi vojnicki vaspitanih losa proslost,mozda ne vidis problem u popustljivosti u nakaradnom drustvu pedera i neodlucnih polova,da im damo prago izbora dal su musko ili zensko,bravo,u proslim vremenima se nije imao hleb al je bila puna kuca skladnog siromastva,sad im ti nametni moderne tehnologije zbog kojih ne treba da prave decu jer su bitnije

Xaxaxa znaci tebi su ona stroga vremena casnih ljudi vojnicki vaspitanih losa proslost,mozda ne vidis problem u popustljivosti u nakaradnom drustvu pedera i neodlucnih polova,da im damo prago izbora dal su musko ili zensko,bravo,u proslim vremenima se nije imao hleb al je bila puna kuca skladnog siromastva,sad im ti nametni moderne tehnologije zbog kojih ne treba da prave decu jer su bitnije
Da to je loša prošlost, koja je ličila na Orvelovu 1984. Ovo je sada loša
sadašnjost koja liči na Vrli novi svet. Dva obika kontrole daju dve različite
ali loše posledice.
Ne znam šta je to popustljivost. Primer koji si dao nije popustljivost, nego
nezainteresovanost roditelja za decu. Prave se da ne vide problem. To
nije popustljivost.

Da to je loša prošlost, koja je ličila na Orvelovu 1984. Ovo je sada loša
sadašnjost koja liči na Vrli novi svet. Dva obika kontrole daju dve različite
ali loše posledice.
Ne znam šta je to popustljivost. Primer koji si dao nije popustljivost, nego
nezainteresovanost roditelja za decu. Prave se da ne vide problem. To
nije popustljivost.
Ne oni ne vide probleme koje si im ti nametnula kapiras,oni se ne bave psihologijom i modernim bolestinama za koje sve ima lek apoteka i drugi ljudi,oni su itekako zainteresovani da imaju sto vise dece sto nazalost drugi moderni bolesni u glavu nemaju mudasca,a problem nisu oni napravili nego reklame i potrosacko drustvo koje im namece samo troskove,ja sam jeo dzem nisam sladoled i industrijski secer,vrv mi to nedostajalo pa se sad odvaljujem jel ,baba i deda me zapostavljali jer nisam imao gradske nebuloze,uskratili mi normalno detinjstvo a

Ne oni ne vide probleme koje si im ti nametnula kapiras,oni se ne bave psihologijom i modernim bolestinama za koje sve ima lek apoteka i drugi ljudi,oni su itekako zainteresovani da imaju sto vise dece sto nazalost drugi moderni bolesni u glavu nemaju mudasca,a problem nisu oni napravili nego reklame i potrosacko drustvo koje im namece samo troskove,ja sam jeo dzem nisam sladoled i industrijski secer,vrv mi to nedostajalo pa se sad odvaljujem jel ,baba i deda me zapostavljali jer nisam imao gradske nebuloze,uskratili mi normalno detinjstvo a
Moja deca nisu gledala reklame i odrasli su na marsu? Vidi, tebe još i
razumem. Ja sam lik sa foruma za tebe i ništa ne moraš da shvatiš
za ozbiljno. Međutim, ovima što su decu ''dozirali'' su i dalje krive
reklame, okolina i svi na svetu, samo svoju grešku odbijaju da vide.
A oni me znaju i videli su šta sam radila i šta sam postigla. To je tek
nivo slepila koji se ne može objasniti. I otac njihov je samo čekao da
mi jednog dana kaže ''eto šta si od njih napravila'', al je dobio lakat.

@tab503 gde je moj smajlić lakat? :ljutko:

Ns svetskom nivou u danasnje vreme vlada jedan bolestan sistem ne-vrednostima i nemoralom.
Obican covek radnik provede vise od pola zivota radeci kao rob za nekakvu golu egzistenciju.
Dok sa druge strane od nasih para obogate se i prave monopol u milionskim iznosima nekakvi srecnici jer su poznati po necemu na tv i u sistemu....
Izmisljaju se i proizvode sva moguca zla,proizvode se nemiri,ratovi i inflacije....
Nekakva elektricna energija se placa pored svih mogucih munja koje pogode zemlju....
Na svetskom nivou daje se na trilione milijardi na proizvodnju oruzja za ratove i haOs...
Te pare da su potrosene na ozbiljna naucna istrazivanja u biotehnologiji hrane imali bi potpuno besplatnu zdravu hranu sa svim mogucim mineralima za zdravlje coveka.
O potpunom preuzimanju vestacke inteligencije od coveka svake moguce poslove tek da ne pricam......
U danasnje vreme vlada primitivna svest i moral coveka u svakom pogledu.

Niko nece da glasa za jedan pravican sistem.
Sistem bez drzave i granica!

Back