- Poruka
- 60.291
Da li trazite sebe u svojim partnerima/ partnerkama, tj. neshto shto volite kod sebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li trazite sebe u svojim partnerima/ partnerkama, tj. neshto shto volite kod sebe?

pa ne, nekako su me uvek privlacili meni dijametralno suprotni muskarci. ja reagujem naprasito i mogu da pricam do beskonacnosti , oni su uvek bili cutljivi i stalozeni.Da li trazite sebe u svojim partnerima/ partnerkama, tj. neshto shto volite kod sebe?

pa ne, nekako su me uvek privlacili meni dijametralno suprotni muskarci. ja reagujem naprasito i mogu da pricam do beskonacnosti , oni su uvek bili cutljivi i stalozeni.
takvi me nekako drze na zemlji kad treba i smiruju me, a i njima je lepo da im povremeno razbucam preterani unutrasnji mir..
.malo da se iznerviraju cisto da im ne bude dosadno u toj stalozenosti i ispravnosti![]()
ne zelenish se vishe?

ne, smorila sam se od toga da mene moze da pljuje ko hoce a da ja ne smem da opusteno kazem sevaj glupane, tupane ili nesto vec slicno.![]()

Trazim..da mu dam ono sto ja imam a on nema
a on meni ono sto on ima a ja nemam..![]()
on tebi kesh, ti njemu...Da li trazite sebe u svojim partnerima/ partnerkama, tj. neshto shto volite kod sebe?