- Poruka
- 388.310
Mozemo li nekog voleti vise od sebe? Koliko je to lose po nas? Kada je ljubav prema nekome bolesna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ja sam u stanju...ali netju...i tachkaMozes voleti nekog vise od sebe..toliko da postane destruktivno..?
...hotju da kazzem, ne mozzesh ti mene da mrzish toliko, koliko ja mogu tebe da volimops:
pa uvek me blam kad pricham o ljubaviA zbog cega taj smajli koji crveni? Jel to blam?
zasto mislis da je patologija ako je neko narcis,pa zar skorpije nisu narcisi,recimo ja uglavnom volim sebe,i mog psa jer nemam koga drugog,sta je ruzno u tome voleti sebe?ja mislim da postoji ali da prelazi u patologiju..ali to samo ja mislim i ne mora da znaci da je tako...![]()
zasto mislis da je patologija ako je neko narcis,pa zar skorpije nisu narcisi,recimo ja uglavnom volim sebe,i mog psa jer nemam koga drugog,sta je ruzno u tome voleti sebe?
oprosti mu , ne zna da chitati ne znas da citas.
izvini samo sam pretrcao preko posta.ti ne znas da citas.
Ako nekog vise volis nego sebe, znaci da ga ne volis, nego si patoloski vezan za tu osobu iz razloga sto sebe ne volis. Lepis se za drugog da bi povratio sebi samopostovanje i onda ti ceo zivot zavisi od tog drugog i tako...
...'el to znachi da sam ja sada patolog?Ako nekog vise volis nego sebe, znaci da ga ne volis, nego si patoloski vezan za tu osobu iz razloga sto sebe ne volis. Lepis se za drugog da bi povratio sebi samopostovanje i onda ti ceo zivot zavisi od tog drugog i tako...
...'el to znachi da sam ja sada patolog?ops: