Ja volim samo pare...

Dokle ću dogurati ovako?

• Kola su najbitnija, vozićeš dobra kola;

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    28
  • Anketa je zatvorena .
Pa vidi,nije to tako lose sto volis pare,samo misli na to kako ce ti takvo misljenje doneti jako losu reputaciju,svi ce ti izaledja govoriti da si sponzorusa,niko te nece shvatati za ozbiljno.Kad bude dosao dan kad ne bude vise para srusice ti se tvoj mali svet ko kula od karata jer se zasniva samo na parama.

Чак и на као зајебантска тема на форуму, и као нека врста "провокације" (не у негативном смислу) , када неко каже да "воли само паре" то звучи јако жалосно, као неки позив у помоћ

Мислим да је та особа очајна или на прагу очаја

Чак и на као зајебантска тема на форуму, и као нека врста "провокације" (не у негативном смислу) , када неко каже да "воли само паре" то звучи јако жалосно, као неки позив у помоћ

Мислим да је та особа очајна или на прагу очаја
Najzad je neko shvatio :worth: nego šta smo nego očajni :)

Najzad je neko shvatio :worth: nego šta smo nego očajni :)

У садашњем времену, онај код кога се не јавља тај осећај је емоционални и интелектуални идиот

Све то има смисла и све треба издржати. Види како је то обрађено у Камијевим романима и есејима. Племенити људи су увек били стављени у позицију Сизифа, то је једноставно судбина, али то не значи да је живот мање вредан :plez:

Poslednja izmena:
У садашњем времену, онај код кога се не јавља тај осећај је емоционални и интелектуални идиот

Све то има смисла и све треба издржати. Види како је то обрађено у Камијевим романима и есејима. Племенити људи су увек били стављени у позицију Сизифа, то је једноставно судбина, али то не значи да је живот мање вредан :plez:
Uf... sva sreća pa ja nisam od ovih plemenitih :lol::mrgreen:

Back