Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.264
Ne znam šta mi je, volim samo pare, ništa muškarci, seks, ovo ono. Mislim da to pomalo utiče na moj ljubavni život. Šta vi mislite o mom problemu? 

Mislim Lexo da bi trebala da ti sama zgrnes parica,i opet onda, u novoj poziciji da se zapitas dal mislis istoNe znam šta mi je, volim samo pare, ništa muškarci, seks, ovo ono. Mislim da to pomalo utiče na moj ljubavni život. Šta vi mislite o mom problemu?![]()
Ne znam šta mi je, volim samo pare, ništa muškarci, seks, ovo ono. Mislim da to pomalo utiče na moj ljubavni život. Šta vi mislite o mom problemu?![]()
i da je obdaren, don`t forget it!lexo,lepo nađeš nekog ko ima keša...i dobiješ 2 u jednom![]()
ne sikiraj se...će nađeš i ti "nešto" s kintom...Ne znam šta mi je, volim samo pare, ništa muškarci, seks, ovo ono. Mislim da to pomalo utiče na moj ljubavni život. Šta vi mislite o mom problemu?![]()
pera se reinkarnirao u tebi?Ne znam šta mi je, volim samo pare, ništa muškarci, seks, ovo ono. Mislim da to pomalo utiče na moj ljubavni život. Šta vi mislite o mom problemu?![]()
ti bas imas problem.. i, to veeliki..Ne znam šta mi je, volim samo pare, ništa muškarci, seks, ovo ono. Mislim da to pomalo utiče na moj ljubavni život. Šta vi mislite o mom problemu?![]()
nemas paraNe znam šta mi je, volim samo pare, ništa muškarci, seks, ovo ono. Mislim da to pomalo utiče na moj ljubavni život. Šta vi mislite o mom problemu?![]()
Мислим да треба да се манеш ћорава посла и да пређеш на мафију.Ne znam šta mi je, volim samo pare, ništa muškarci, seks, ovo ono. Mislim da to pomalo utiče na moj ljubavni život. Šta vi mislite o mom problemu?![]()
I ja na Texas hold*em pokeru 5 miliona.Malo li je na ovu glad?Мислим да треба да се манеш ћорава посла и да пређеш на мафију.
Ја имам милијарду већ![]()
Pa vjerovatno kontaš da možeš uvijek kupiti i...ljubavni život...sa parama je sve lakše.Ne znam šta mi je, volim samo pare, ništa muškarci, seks, ovo ono. Mislim da to pomalo utiče na moj ljubavni život. Šta vi mislite o mom problemu?![]()