Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Možemo li nas dvoje ikako zajedno? Kažu da se vazduh i voda ne mešaju, da će muška riba lagati i obmanjivati vagu pa me interesuju vaša mišljenja, lična iskustva, saveti kako sa muškim ribama i tako to...
riba se sa svima slaze sudeci bar po meni seks bitan pa pre ce biti da ce vaga lagati nego on. ribe su glupe i osecajne nazovimo to emotivne smem da blatim svoj horoskopski znak, zar ne ?
Baš nasuprot ribe su jako pametne, samo jako popustljive i slabe kada su zaljubljene, nisu poznate kao lažovi...meni je brat riba a snaja devica, ne ide to nikako
A sve vreme sam nekako sumnjala u njegovu iskrenost i rekoh da se smirim, garant paranoja ali eto došli smo i do kraja gde baš i ne mogu reći da je bio iskren. Odnosno, zaključih sama da je kraj kad je po njegovom kao sve uredu kad ga pitam jesmo li OK, a ne javlja se ko zna koliko već. Reći ću samo...nedostatak hrabrosti da sve završiš kako treba.