Ja u školi

: P da smo u americkoj seriji bila bi definitivno jedna od
cheerleaders-usc-pom-poms.jpg

:lol:

i ja, i ja
u potpisu
ex cheerleaders:lol:

boahah...ja tamo ni na kafu preko dana.........

Smatram ja da covek treba da se menja, ali ne bas da menja svoju `licnost`.. Stvarno se najezim kada cujem od nekih ljudi koji su pre mesec dana ziveli za nesto sada to pljuju, mislim gde je tu licnost i karakter..Mrzim i ljude koji se menjaju u zavisnosti od drustva ne bi li se `prilagodili`...

e,nemo se nerviraš....ja sam nekad bio......a sad sam običan mlakonja......sloošam gigi d'alesia.......pazi kad sam spao ..misim, pao....na napolitanske pesme..... pa ša......

Poslednja izmena:
Bila sam odličan đak, samo je direktor gimnazije u koju sam išla hteo da me izbaci. Pozvao mog oca na razgovor pa posle digao ruke. Bio neki mnogo naporan tip. Moj otac tada nije ništa pričao o njihivo razgovoru već se kao trudio da deluje pedagoški na mena. Sada posle 20 godina i sam kaže da mu nikada nije bilo jasno šta je direktor uopšte hteo.
Škola - period traganja i grešaka. Sa društvom nisam imala problema, izlasci, žurke, rock muzika.

Rekoh vec,idem u SKC i KST sa ljudima koji slusaju istu muzku kao ja:)....Ali malo je takvih,i stvarno tesko sam ih nasla...:neutral: Malo je njih.

Hvala za sve sto ste napisali:)

Jao...SKC...bashta! I koncerti demo grupa svakog ponedeljka cini mi se! Mnogo dobro vreme. Koncerti, koncerti, koncerti - Partibrejkersi, Oktobar, EKV, Psihomodo, ma i Djavoli ....dizelasi jos uvek nisu postojali (ili ih ja nisam videla)

Osnovne se skoro i ne secam, naginjala sam na strebera.

Gimnazija - muske 501, siroki kozni kaisevi za velikim metalnim snalama, martinke, one mnogo dobre kaubojke sa pacijim kljunom, starke, prugaste teget-bele pamucne majice, motorka...pa onda nesto kasnije - duga kosa ofarbana u crno i ispirana sircetom zbog sjaja; krec-beli puder, crni eyeliner, tamno crveni karmin i tamno crveni lak na predugackim noktima, gomila teskog srebrnog nakita (kupljenog ispred SKCa i kod onog kujundzije u Srpskih vladara).

KST i Akademija, povremeno Masinac, seca li se neko Ilegalca??? I kako se bese zvao onaj klub u Knez Danilovoj (ako se neko seti, molim da napise, ja sam izlapela)???? Pijuckalo se tu podosta .... i duvalo se, ali meni nije prijalo.

Back