Ja u klin, ti u ploču...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У овој једној реченици си исказао сву скученост, својих погледа на свет.

Опет могу ово да поновим, јер научни поглед је само један од погледа на свет.
Свет се може посматрати са више аспеката, филозофског, религијског, уметничког, ....

E hebiga Strelo, ovde si MU baš zakomplikovala...treba to i razumeti...a nema ni slika...ups...smajlija.:smile:

На ово мислиш?
Ово не да је тачно, него 100% тачно!
Сада готово да не постоји информација, коју је немогуће проверити, интернет је омогућио приступ
готово свим информацијама, вестима, знањима...
Сад настаје проблем друге врсте, наиме у обиљу информација, треба знати направити прави одабир,
како нам се не би пребукирао "хард-диск".

Gde je lova iznesena iz Srbije? Ko je to izneo?
Kako su se obogatili novokomponovani bogataši? Koji su sve to?
Ko je naredio smaknuće Đinđića?
Ko vuče konce u Srbiji, a ko je lutka na koncu?
Ko je sve i kako kumovao ovom poslednjem balkanskom ratu?..itd...itd

Интернет и форуми су једна јако добра ствар, јер ту постоји интеракција, значи нисмо само пасивни
примаоци вести, као кад укључимо тв или читамо новине, мада су ове новине у електронској форми узнапредовале, тако да читаоци имају директну могућност да коментаришу вести, догађаје, коментаре,...
Овде на форуму смо активни судионици догађаја, а при том имамо прилику да чујемо и дијаметрално
супротне ставове других учесника.
Време пасивног примаоца вести је остало за нама (у Ери Рибе), а сада смо (у Ери Водолије) активни
учесници догађаја. Неки мисле да ово што ми пишемо овде нема никаквог одјека, међутим ово писаније
овде је једно здраво јавно мњење, чији утицај јача из дана у дан, и још кад би било мање цензуре....

Internet pruža ljudima mogućnost da negde, nekom, kažu nešto. Mali čovečuljak dobio mogućnost da se bavi medijima. Da je sam onaj čika na TV Dnevniku odnosno napirlitana teta. Pa ovde se bre još polovina forumaša uredno očešlja pre nego dodje na forum, neki čak i zube operu. Može im se jer iluzija koju pruža internet omogućava baš takav osećaj sopstvene važnosti. Samom sebi nažalost, ali bitno da se ringišpil vrti...

Internet pruža ljudima mogućnost da negde, nekom, kažu nešto. Mali čovečuljak dobio mogućnost da se bavi medijima. Da je sam onaj čika na TV Dnevniku odnosno napirlitana teta. Pa ovde se bre još polovina forumaša uredno očešlja pre nego dodje na forum, neki čak i zube operu. Može im se jer iluzija koju pruža internet omogućava baš takav osećaj sopstvene važnosti. Samom sebi nažalost, ali bitno da se ringišpil vrti...

Ko zna? Recimo da su Ameri u Vijetnamu imali Internet, pa da su vojnici mogli čitati na forumima šta njihovi zemljaci misle o tom ratu...Kladim se da bi rat završio ranije!?

Ko zna? Recimo da su Ameri u Vijetnamu imali Internet, pa da su vojnici mogli čitati na forumima šta njihovi zemljaci misle o tom ratu...Kladim se da bi rat završio ranije!?

Internet je bio zamišljen samo za U sarmu a ne za ceo svet. A da su mali žutaći branili zemlju preko interneta koliko pršti odbrana odavde sa Krstarice, sigurno je da bi se rat ranije završio . Sa manje žrtava na obe strane. Mislim, ljudi bi lepo došli uzeli i otišli a branioci bi kuckali kako su upravo uspešno ispratili poslednji tenak. U stvari kad imate internet rata i ne može biti.

Gde je lova iznesena iz Srbije? Ko je to izneo?
Kako su se obogatili novokomponovani bogataši? Koji su sve to?
Ko je naredio smaknuće Đinđića?
Ko vuče konce u Srbiji, a ko je lutka na koncu?
Ko je sve i kako kumovao ovom poslednjem balkanskom ratu?..itd...itd

За одговоре на ова питања ти и није потребан интернет, већ само знање из просте рачунице.
Само следи траг новца...

П.С. Али што се ти узбуђујеш и занимаш за та питања, кад си у Загребу? Шта ће теби та главобоља?

Духовит али инфантилан коментар, као и обично... :cool:

Na svu sreću, ni uz pomoć svojih trikova, poneko ne uspeva da balansira ponekom fenjeru sto zasvetli u mraku:lol:
Naravoucenije: Ne izdvajajte se nikad iz jata vinskih musica koliko god ono sebi pridavalo vaznosti, jer ni ono a jos manje njihov predstavnik (bilo koji) ne cini globularno zvezdano jato...
Odzvizdite vi slobodno, ali i izanalizirajte i za pojas zadenite negde nekad chutu "melodiju" i sopstvenoj obradi:cool:

Eto vidiš...od kad ja to ovima lsd plaćenicima i paćenicima govorim, al' dzaba...ne mEre to ukapirati pa da ga hebeš.:evil:
:D

Духовит али инфантилан коментар, као и обично... :cool:

Sva si mi ti veoma važna od skoro... Do sada si to objašnjavala korisnicima u prepirkama a sada pokušavaš meni da uvališ bajku koja nije iz pera braće Grim? Ono što sam želeo da objasnim, na duhovit način, znači da će takve osobe biti isključene vrlo brzo. Uopšte neću da ulazim da li je tu neko plaćen da ispisuje gluposti, da namerno sabotira ovaj forum ili prosto leči frustracije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back