Ja to nikako ne mogu da shvatim...

Ne shvatam zasto se meni desavaju najruznije stvari...najruznije moguce...cini mi se kao da sam se rodila bez truna srece...Nikako ne mogu da shvatim zasto mi se dobro samo ruznim stvarima vraca...ne mogu shvatiti zasto ja uvek postujem tudja osecanja a za moja niko i ne pita...

Nije valda sve tako crno? Nadam se samo da si upala u takvu fazu, desava se i meni to.
Al prodje, moras samo biti pozitivna, isplatice se jednog dana, nadam se

Ja mnogo toga mogu da shvatim... i sve to što mogu, u nekom trenutku ''pomračenja'' ne mogu da shvatim...

Ne mogu da shvatim ljude koji kod drugih ljudi optužuju neke stvari, a iste te stvari pravdaju, recimo, kod svojih prijatelja... To ja zovem dvostrukim aršinom i ovih dana se nešto srećem sa time... slušam o tome...
Ne mogu da shvatim da majka napusti svoje dete.

Ne mogu da shvatim ljude sa kojima se ne družim, a koji me sretnu... pa jednom u stopedeset godina ... i pitaju ''Gde si ti? Što se ne javljaš?'' Izvini, a gde to i kome treba da se javim...
I pitanja ''Šta ima novo?''... Pa kako da ti kažem, mislim se... Ceo moj život za tebe je nov...
Skoro sretoh drugaricu iz osnovne koja me ''izbombardovala'' ovim pitanjima do zbunjuća...

Ja ne mogu da shvatim osobu koja mi je vratila mobilni koji sam izgubila pre neki dan...Jos uvek nisam u stanju da poverujem da i takvi ljudi postoje...
Nisam u stanju da shvatim ljude koje imaju neverovatne mogucnosti da unaprede svoj zivot i usavrse svoje obrazovanje,a cilj im je da budu djilkosi i te mogucnosti uopste ne koriste...
Nisam u stanju da shvatim zasto smo mi jedina generacija u proteklih 7 godina koja nije imala matursku ekskurziju...
Nisam u stanju da shvatim devojke koje su moje godiste i mladje koje se oblace ko pevaljke i bleje na splavovima...
Nisam u stanju da shvatim ljude koji odlaze na operu samo da bi bili vidjeni,,u toku numera pevaju uporedo sa pevacima na sceni da bi pokazali da su solo-pevaci,a posle prvog cina odlaze...

Не могу да разумем како неко може да верује у Бога. :?

А стварно се трудим да схватим и прихватим, али мој разум не може то да свари. :(

Jednostavno,osjećaš ponekad u kritičnim trenutcima nešto strano u sebi...

Ja ne mogu da shvatim kako rođeni otac može da te ubjeđuje da si nastao od majmuna...:roll:

Back