Ja to nikako ne mogu da shvatim...

Hm,dugo sam o tome razmisljala,sta kako zbog cega...Da li je samo privremeno...I sto sam vise razmisljala sve mi je bilo gore,a do zakljucaka nisam dolazila..Umesto toga izgradila sam oko sebe krug ljudi koji se u potpunosti razlikuju od svega gore navedenog,i uzivam sa njima...

Ne mogu da shvatim zašto neki ljudi lažu, čak i nebitne stvari, čak iako tim lažima ništa neće postići..:?

Da... I ne mogu da shvatim kako neko moze da bude u stanju da te gleda u oci, i prica da si mu ti najbolji drug, ili sta ja znam, a onda se okrene i svasta isprica o tebi, shto, u vecini slucajeva, uopste nije tacno... :shock::?:?
Zashto su ljudi taaako licemerni?

Jesu ljudi licemerni,ali se ogradis od takvih...Meni je stvarno trebalo vremena da proberem ljude..Mnogo puta sam bila povredejena..razocarana..zbunjena..Ali sam stvarno shvatila ko su ljudi koji su mi bitni i za koje sam sigurna da mi nece tako nesto uciniti..Malo ih je,ali vrede mnooogo...

Ne mogu da shvatim:

da roditelji dopustaju da djeci uzor bude grand "moda",
da djevojke idu gole uskolu,a momci ne smiju da nose bermude i majce bez rukava,
da se omladini daje dnevni dzeparac 1000 din,
da se samo za RTS placa pretplata 300 din,
da su kinezi napravili ruglo u gradovima,
da je po radnjama dosta neljubaznih radnika,kao da krades a ne kupujes,
itd,itd,itd,itd,itd.............:?

Jesu ljudi licemerni,ali se ogradis od takvih...Meni je stvarno trebalo vremena da proberem ljude..Mnogo puta sam bila povredejena..razocarana..zbunjena..Ali sam stvarno shvatila ko su ljudi koji su mi bitni i za koje sam sigurna da mi nece tako nesto uciniti..Malo ih je,ali vrede mnooogo...

E, pa, glavna fora je u tome, shto, ljudi koji su mi najbitniji, i u koje godinama sticem poverenje, oni su najlicemerniji, i najdvolicniji, i to pokazu samo tako... Iznenada... I odu od mene... Ostajem sama... A znam da nisam to zasluzila... Ne mogu da shvatim zasto se lose stvari desavaju onima koji to ne zasluzuju...

...da postoje ljudi koji neznaju koliko para imaju a nista ne cine da pomognu onima koji umiru od gladi.
...da se i da nasvode ratovi,jedni drugima seku glave,muce,kolju,iz nekih sebicnih niskih i nadasve laznih i licemernih razloga.
...da svi gore opisani govere o pravdi i ljudskim pravima,skrivaju se iza te maske,a gomila ovaca to prihvata i jos se ponosi time.
mogao bi ovako da nima da pisem,ali cemu?:neutral:

E, pa, glavna fora je u tome, shto, ljudi koji su mi najbitniji, i u koje godinama sticem poverenje, oni su najlicemerniji, i najdvolicniji, i to pokazu samo tako... Iznenada... I odu od mene... Ostajem sama... A znam da nisam to zasluzila... Ne mogu da shvatim zasto se lose stvari desavaju onima koji to ne zasluzuju...

Razumem te,ali ljude o kojima ja pricam poznajem najmanje 10 godina,neke cak i 20 tako da je za sve potrebno vreme...Ne znam koliko godina imas,ali znam da sve to dolazi vremenom..Nemoj se nervirati oko ljudi koji to ne zasluzuju,budi strpljiva...

Back