ja tju bit losh muzh

Popravljam, svašta pomalo u vezi sa električnim instalacijama, vodovod, kanalizacija, nameštaj, a za ono što ne umem, ili nemam odgovarajući alat, zovem majstora.

Umem da spremim ručak, koji se čak može i jesti. Da operem, očistim, oribam. Svoje stvari držim uredno, veoma sam pedantan i temeljan.

Poštujem tuđe potrebe, pun sam razumevanja, predusrtljiv. Nežan, a snažan. Spreman da saslušam, posavetujem, podržim. Da skratim, skoro pa idealan.

Imam malu pišu. I ja ću biti loš muž.

dzordzV76:
Nikako mi nije jasno, zašto bi muškarci štrikali a žene popravljale autobmobile, zašto se mešati tamo gde ti nije mesto!?!?! Jer, njemu netreba žena koja će da očvrsne kao muško, a njoj netreba muškarac koji će da bude raznežena maca u fotelji.
Mešanje žaba i baba je OK samo kad je ona trebala biti muško a ne žensko i obrnuto!
Zato što se pokazalo da manufaktura zatupljuje ljude. :roll:
Ovi što žive sami, znači - NE POSTOJE. A mi smo idealne polovine nečega što jedino funkcioniše kao celo... Kad bi to bilo istina gde bi nam bio kraj.
:arrow: Reci mi, molim te, molim te, baš me zanima, šta je to toliko ČVRŠĆE u krečenju, kada ga uporedimo sa usisavanjem? Ili, u popravci bojlera?
'Ebi ga, biće da je ipak do pameti. Znaš, muško to zna (ume), a žensko ne treba da zamara svoju lepu glavicu :lol:
Ali zato smo mi dobre za peglanje, pošto ne zahteva više moždane funkcije... :)
Ih, naša je nesreća i same smo krive što su (nekako) svi svakodnevni poslovi tako, da kažem, uh, glupi, a svi periodični zahtevaju muškarca i njegov mozak. I naravno, snagu. Jer, da, sve je to do snage. Šta je ribanje poda u poređenju sa odvrtanjem šrafa?
Tako ostade nama da budemo kobile. Pa, kad nam se, jednog dana, siroti sin osamostali, posle vojske, donosiće nam pantalone na pranje i peglanje...
Ja bih takve usranom motkom.
A, da, zaboravih, ne postoji nešto takvo kao što je - samostalan čovek.

Lexa:
Zato što se pokazalo da manufaktura zatupljuje ljude. :roll:
Ovi što žive sami, znači - NE POSTOJE. A mi smo idealne polovine nečega što jedino funkcioniše kao celo... Kad bi to bilo istina gde bi nam bio kraj.
:arrow: Reci mi, molim te, molim te, baš me zanima, šta je to toliko ČVRŠĆE u krečenju, kada ga uporedimo sa usisavanjem? Ili, u popravci bojlera?
'Ebi ga, biće da je ipak do pameti. Znaš, muško to zna (ume), a žensko ne treba da zamara svoju lepu glavicu :lol:
Ali zato smo mi dobre za peglanje, pošto ne zahteva više moždane funkcije... :)
Ih, naša je nesreća i same smo krive što su (nekako) svi svakodnevni poslovi tako, da kažem, uh, glupi, a svi periodični zahtevaju muškarca i njegov mozak. I naravno, snagu. Jer, da, sve je to do snage. Šta je ribanje poda u poređenju sa odvrtanjem šrafa?
Tako ostade nama da budemo kobile. Pa, kad nam se, jednog dana, siroti sin osamostali, posle vojske, donosiće nam pantalone na pranje i peglanje...
Ja bih takve usranom motkom.
A, da, zaboravih, ne postoji nešto takvo kao što je - samostalan čovek.
Pazi kako baratas s tom usranom motkom, posle moras da cistis:lol:

sto se tice elekt..znam sve ebiga........moleraj.....opet sve.........ma znam sve da radim.....sa caletom sam to radio od 9 godine.....al preslo mi od caleta da posle nekog posla volim da zalijem,,,ebiga...............znam i sa elektronikom...heheh
Mrzim one mushkarce koji za promeniti bojler zovu majstora ili okreciti..uhhhh.....to su ti takozvani savremeni....shto se oblace u fina odelaca,piju samo pivo a ne brlju,lepo su vaspitani ne pljuju.........uh,,,,skocio mi pritisak...

ala je popularan savremen muzhkarac zadnji par dana a?....mislim tema ko pechuraka....ako......tako treba....napred nashi.....a i prolog tome...jedna zanimljiva....meni zanimljiva tema...a bash onako...mushka....verovatno bila....al shta sad....tema je....shta znate poqtji?....dakle jel znate d promenite gumicu na slavini?....plovak na kazanchetu?....neki polomljeni shteker?....aj podelimo ovako....elektrika...vodoinstalacije...moleraj....ostalo

ja umem d promenim sijalicu....i mozhda neshto da zashrafim....tipa shake na ormaru i tako to....prilichno sam losh u toj oblasti....a strahovito me ne zanima da znam....kaki ste vi po tome pitanju?

дижем ову тему из заборава.
кад могу жене да се хвале како знају да спреме ручак, могу ваљда и савремени мушкарци да кажу неку лепу реч о својим подухватима, мајка му стара...
ето мени су пре неки дан искључили кабловску, ал сам успео да се илегално прикључим. баш сам страшан, а :per:

кад могу жене да се хвале како знају да спреме ручак, могу ваљда и савремени мушкарци да кажу неку лепу реч о својим подухватима, мајка му стара...
ето мени су пре неки дан искључили кабловску, ал сам успео да се илегално прикључим. баш сам страшан, а :per:

To kume! :super:

:lol::per::ok:

Popravljam, svašta pomalo u vezi sa električnim instalacijama, vodovod, kanalizacija, nameštaj, a za ono što ne umem, ili nemam odgovarajući alat, zovem majstora.

Umem da spremim ručak, koji se čak može i jesti. Da operem, očistim, oribam. Svoje stvari držim uredno, veoma sam pedantan i temeljan.

Poštujem tuđe potrebe, pun sam razumevanja, predusrtljiv. Nežan, a snažan. Spreman da saslušam, posavetujem, podržim. Da skratim, skoro pa idealan.

Imam malu pišu. I ja ću biti loš muž.

Zbog pise.. ili svega nabrojanog ...:think:

Ja znam da zamenim sijalicu sto i nije tako lako jer nemam lustere nego plafonjere, ali nije ni tesko specijalno, jedino sto plafonjere treba lepo namestiti da nekom ne padne na glavu. I znam da zamenim osigurac to me tata naucio i to je sve cega se za sada secam a da spada u tzv. muske poslove mada ih ja ne svrstavam tako.
E jedanput sam umivaonik otpusila...ali nisam nista spektakularno uradila, ali eto ipak sam uspela da nisam morala da zovem onog ciku sa sajlama da mi upropasti kupatilo i debelo naplati a samo se zapusilo od dlaka kad se ujutro cesljam. Umem nekad sjajno da odreagujem al zato se nekad vezem u cvor. Sve je to za ljude.

Back