ja tju bit losh muzh

CaLiMeRo:
Ja sam od onih koji znaju da je cilj rešiti problem,
a da načina ima raznih. I svaki način je za nekoga dobar.
Neko je sposoban da zavrće osigurače i kuva ručkove,
a neko je sposoban da zaradi pare i plati da neko drugi za njega to radi.
Ja sam u ovoj drugoj kategoriji, i **** mi se šta ti o tome misliš.

Koji auto vozis kad si tako sposobna?

moj tata je u fazonu za sve što se pokvari - zovi majstora...
zato je mama dosta toga sama poravljala... i ja sam pored nje valjda navikla da je ok ako žena popravlja nešto i sama...
uglavnom, sada gro tih sitnih poravki u kući radi moj muž ...ono što zna, naravno... ili ono što ja znam a on ne zna pa mu kažem kako se radi...
ali nije da me ne zanima ono što ne znam ... dobro je znati, zlu ne trebalo, jel?

esperanca137:
E pa,bas me briga.:twisted: VA ce da dodje i dolazice cesto,mislim kad je u Bgd -u.
Ti si mi rodjak,pa me zezas:roll: kako hoces.Pozvan si,pa sam odluci8-)

Palacinke bi mi pomogle pri odluci
grimace.gif

Nikako mi nije jasno, zašto bi muškarci štrikali a žene popravljale autobmobile, zašto se mešati tamo gde ti nije mesto!?!?! Jer, njemu netreba žena koja će da očvrsne kao muško, a njoj netreba muškarac koji će da bude raznežena maca u fotelji.
Mešanje žaba i baba je OK samo kad je ona trebala biti muško a ne žensko i obrnuto!

Hm, evo jos jedna savrsena supruga sa lenjim muzem.
Dakle, menjam sijalice, popravljam utikacnice i prekidace, pokvarene pegle, tv i kompjutere. Krecim, busim, kacim roletne i garnisle, cistim cevi ispod sudopere, menjam gumice. Menjam ulje na automobilu, gume, sijalice i brisace. I idem da se samoubijem sada.:(

Back