Ja теби Сирију, ти мени Украјину

Па не могу рећи да је Иран развалио у Сирији, када није.
Мени су Интереси Србије најбитније, а не Ирана или нзм кога.
Iran je zlo bio za Srbe. Od 92 do 95 su fbi to dobro osetili. Ali dzaba ti si ih glorifikovao. Nisi dao na njih. Sad se prvi otresaš.

Aj ne glupetaj više

Pokojni Žirinovski je poodavno rekao da će doći do direktnog okrašaja između Irana i Izraela u kome će obe strane imati velike gubitke, a onda će se umješati Amerika koja će Iranu zadati jak i odlučujući udarac. Po Žirinovskom milioni izbjeglica će poći iz Irana prema Kavkazu i Rusiji, zanimljivo ne prema Evropi. Žirinovski je dosta toga već pogodio, oće li i to za Iran ostaje da se vidi. Nadam da će tu promašiti i da neće doći do rata između Izraela i Irana, jer bi to imalo loše podljedice po čitav svjet uključujići i nas.
Слажем се да је Жириновски много тога погодио, па и пад Сирије.
Наравно да не би било добро да дође до ратног сукоба Израела и Ирана, али сам убеђен да ће Израел настојати да изнутра униште режим у Техерану.
Већ видим како промовишу сина Шаха Пахвалија, обнову иранске монархије, итд.
Nije isto kad Sirijom vlada Asad koji je bio ruski saveznik (dinastija Asad je njegovala savezništvo i prijateljstvo sa Rusijom 50 godina) i kad njome vlada Al Kaida kojom upravljaju Amerikanci i Izraraelci, razlika je nebo i zemlja. Al Kaida smatra Rusiju neprijateljom. Rusija ih je porazila u Siriji tamo od 2015. i u narednih nekoliko godina. Al Kaida se obnovila i srušila pro-ruskog/iranskog Asada, uz pomoć Amerike, Izraela i Turske naravno. Iranci su već otišli iz Sirije, a i Rusi uveliko pakuju kofere. Ovih dana mediji prenose da su ruske bsze u Siriji u fazi evakuacije.
Слажем се да Ал Каида и Асад не могу да се пореде и да је Асад свакако боља опција од Ал Каиде, али Ал Каида је како си рекао марионета Турске и Израела. И слушаће њих, колико год мрзели Русији. Идеолошки, они мрзе и Израел, али не смеју да писну што Израел рока по Сирији само тако и отима Голан.
Зато и кажем, Руси са Јешама и Турцима треба да се договарају око својих база, а не са Ал Каидом.

Iran je zlo bio za Srbe. Od 92 do 95 su fbi to dobro osetili. Ali dzaba ti si ih glorifikovao. Nisi dao na njih. Sad se prvi otresaš.

Aj ne glupetaj više
Капетане, драг си ми форумаш и у добром делу се слажем са тобом.
Тако да нећу учествовати у твојим увредама на мој рачун. Нити ћу ти одговорити. Све најбоље. :) ;)

Па не могу рећи да је Иран развалио у Сирији, када није.
Мени су Интереси Србије најбитније, а не Ирана или нзм кога.

Што се тиче Русије и њој би требало тако да буде. Руси треба да виде шта им је боље- њихове базе или Иран.
Interes moćne Evrope a samim tim i Srbije je slaba Rusija i Izrael kao glavni na bliskom istoku( ali bez menjanja režima u Iranu jer će to tek izazvati sranja ekonomski gledano).

Jaka Rusija=slaba Evropa a samim tim i Srbija.

Interes moćne Evrope a samim tim i Srbije je slaba Rusija i Izrael kao glavni na bliskom istoku( ali bez menjanja režima u Iranu jer će to tek izazvati sranja ekonomski gledano).

Jaka Rusija=slaba Evropa a samim tim i Srbija.
Интерес Европе је да сарађује са Русијом. Европа и њена економија немају ништа од бесмисленог рата са Русијом, само губитке. Зато се Европљани и буне по ЕУ и јачају странке и покрети који не желе рат са Русијом.

Ево чак и у Румунији су те снаге победиле, али ЕУ диктатура не признаје резултате демократских избора и кренула је са прогон господина Ђорђескуа и његових присталица.

Јака и Стабилна Русија која сарађује са Европом је у интересу Европе и саме Србије. Нико не добија од овог рата. Само марионетске глобалистичке елите у ЕУ.

Интерес Европе је да сарађује са Русијом. Европа и њена економија немају ништа од бесмисленог рата са Русијом, само губитке. Зато се Европљани и буне по ЕУ и јачају странке и покрети који не желе рат са Русијом.

Ево чак и у Румунији су те снаге победиле, али ЕУ диктатура не признаје резултате демократских избора и кренула је са прогон господина Ђорђескуа и његових присталица.

Јака и Стабилна Русија која сарађује са Европом је у интересу Европе и саме Србије. Нико не добија од овог рата. Само марионетске глобалистичке елите у ЕУ.
evropa, bez rusije nije evropa.

kaotlicka nato gubernija. namet vatikana i vasingtona.

evropa, bez rusije nije evropa.

kaotlicka nato gubernija. namet vatikana i vasingtona.
Наравно. И политички и економски, Европи је у интересу да буде у добрим односима са Русима. Све више европских народа увиђа ту чињеницу.

Jaka Rusija je opasnost za Evropu i za svoje komšije koji ne žele Ruske ljude u zemlji.

Slaba Rusija je zemlja koja će biti prinuđena sarađivati sa Evropom ali samo onako kako Evropa svira a ne Rusija.

Jaka Rusija je opasnost za Evropu i za svoje komšije koji ne žele Ruske ljude u zemlji.

Slaba Rusija je zemlja koja će biti prinuđena sarađivati sa Evropom ali samo onako kako Evropa svira a ne Rusija.
То је глобалистичка пропаганда. Русија нити жели нити ради на томе да ,,освоји Европу ". То су глупости. Да је на власти неки Зјуганов, па и да поверујем у то. Али Путин никада није имао такве намере.

Европа тј. ЕУ је лепо сарађивала са Русијом, на обострану корист, док глобалисти нису склонили одређене европске лидере и довели своје марионете које су кренуле у бесмислено рат са Русијом.

Реци ми, који политички или економски интерес Европа има од тоталног рата с Русијом и њеног слабљења?

То је глобалистичка пропаганда. Русија нити жели нити ради на томе да ,,освоји Европу ". То су глупости. Да је на власти неки Зјуганов, па и да поверујем у то. Али Путин никада није имао такве намере.

Европа тј. ЕУ је лепо сарађивала са Русијом, на обострану корист, док глобалисти нису склонили одређене европске лидере и довели своје марионете које су кренуле у бесмислено рат са Русијом.

Реци ми, који политички или економски интерес Европа има од тоталног рата с Русијом и њеног слабљења?
Rusija želi ono što se nama desava.

Preklapanje teroritija, Kurti treba svaki jutro da ljubi sliku Putina.

Pretpostavljam da su se Trump i Putin dogovorili oko Sirije, ali mislim da će se tek dogovoriti oko Ukrajine. Ne može Trump prepustiti Putinu samostalno rješavanje Ukrajine, jer bi Trump ispao slabić.
Трамп ће нешто тражити, али сама помисао да ће зауставити рат, делује моћно из његовог угла.

Занимљива промоција диктатуре и пљачке других?
Колико беху владали неки политичари по Европи? Колико дуго беше Меркелова владала Европом*

Он нама НИС, а шта ми да дамо Путину ?

Шта би путинофили тражили, да се они питају ?

Trump je pompozno najavljivao da će zaustaviti rat u roku od 24 sata. Naravno da je to bilo predizborno pretjerivanje.
Нико није буквалиста, али видећемо како ће се ствари одвијати.

Back