Ja теби Сирију, ти мени Украјину

Вала баш. У једној емисији били он и Војвода Шешељ и Драган кренуо да се хвали класика, а Војводи се на лицу видело да га је овај сморио са тим.
Vojvoda?

Djak mike spijaka i kum njegovog sefa kabineta.

Vojvoda paprika. Dje god je udbaski pajac bio srbima je smrknulo

Колико год ми желели да се рат што пре заврши и да више не гину Словени за Америчке интересе, Руси су свесни да докле год се воде борбе за неко "село" у Донбасу, а не за Кијев - рат између НАТО и Русије ће се још мало одгодити... Да, знам, многи још верују да до тог рата неће доћи, али чињенице кажу другачије..НАТО се припрема за тај рат већ 10 година и мале су вероватноће да ће одустати од свог циља.
Исто је и у Курској области - да би се избацији Украјинци морају да ангажују много веће снаге које требају да се чувају за наставак рата - овако борбе се првенствено воде даљински управљиваним летелицама и тек кад се нека област очисти онда наступа пешадија
тИ више не знаш где је смештено руско становништво.Сви се трипују-ајде,удри,искорени непријтеЉА--
;МНОГИ СУ И ЗАБОРАВИЛИ да је то ОДИН,један НАРОДОВ!
гРУВАЈ Кијев?
Па то не може прође без Хиљада и хиљада цивилних Жртава.
Није Русу Циљ да те убије и опустоши,њему је Циљ да га прихватиш као Брата Свог
како би сва ова Зверства једном за увек престала.
Направио си Срање,био си поводљив,ниси хтео слушаш старијег Брата-УЗМИ СЕ У ПАМЕТ!
ПРИЗНАЈ СВОЈ ПОРАЗ.

Шта мислите да ли се Путин договорио са Трампом, како шпекулишу неки аналитичари са Блиског истока ?
Није искључена ова опција ... све је могуће ... тајминг је савршен.
Pretpostavljam da su se Trump i Putin dogovorili oko Sirije, ali mislim da će se tek dogovoriti oko Ukrajine. Ne može Trump prepustiti Putinu samostalno rješavanje Ukrajine, jer bi Trump ispao slabić.

Украјину ће Император свакако добити. Али ако оде из Сирије тотално, губи руски утицај на Средоземљу и Русија остаје само регионална сила.
Боље да се договори да Турцима и Јешама да му не дирају базе. Нек се мане Ирана, њима су изгледа дани одбројани.

Украјину ће Император свакако добити. Али ако оде из Сирије тотално, губи руски утицај на Средоземљу и Русија остаје само регионална сила.
Боље да се договори да Турцима и Јешама да му не дирају базе. Нек се мане Ирана, њима су изгледа дани одбројани.
Juče si PODRŽAVAO I GLORIFIKOVAO IRAN NAGLAŠAVQJUČI KOLKO JE IRAN RUSIJI Bitan kao njen prijatelj....

Drž se ti lokala mani se svetske politike, veze nemas.

I dzihadlije u palestini će ti pući.

Niko normalan dzihadlije neće pogotovo Iran

Juče si PODRŽAVAO I GLORIFIKOVAO IRAN NAGLAŠAVQJUČI KOLKO JE IRAN RUSIJI Bitan kao njen prijatelj....

Иран више никоме није битан. Русија боље да их пусти низ воду, уместо да ради њих изгуби своје базе на Блиском Истоку које су јој много важније од Ирана.

Иран више никоме није битан. Русија боље да их пусти низ воду, уместо да ради њих изгуби своје базе на Блиском Истоку које су јој много важније од Ирана.
Ruske baze ne mogu opstati u Siriji kojom vlada Al Kaida, a iza koje zna se stoje Ameri i Jevreji.

Sjećam se kako je @dulesrbenda užareno podržavao i glorifikovao Iran. Slavio je onaj iranski raketni napad na Izrael, govorio da će cionisti slomiti zube na Iranu itd. Sad odjednom degradira Iran tvrdeći da je nesposoban, uplašen i nebitan. Iz ekstrema u drugi ekstrem, takav ti je naš Dulence.

Sjećam se kako je @dulesrbenda užareno podržavao i glorifikovao Iran. Slavio je onaj iranski raketni napad na Izrael, govorio da će cionisti slomiti zube na Iranu itd. Sad odjednom degradira Iran tvrdeći da je nesposoban, uplašen i nebitan. Iz ekstrema u drugi ekstrem, takav ti je naš Dulence.
Чињенице су јаче од нечијих жеља. Заиста сам мислио да Иран има снаге. Међутим, сада показују да су слаби. И превише слаби.
То није екстрем, то је чињеница.

Уосталом и ти тврдиш да си русофил, а кажеш да су Руси пукли у Сирији.

Уосталом и ти тврдиш да си русофил, а кажеш да су Руси пукли у Сирији.
Istina je da su pukli, kao i da sam rusofil. Moramo pogleti istinu u oči kakva god d je ona. Ja ne govorim da su pukli i zle namjere kao neki, niti likujem nad tim. Volio bih da su Rusi davno pregazili Ukrajinu i izbili na Dunav kao i da su zadržali Siriju, ali nažalost ništa od toga nije slučaj.

Pravi prijatelj ti uvjek kaže istinu u lice i ukaže ti na greške iz najboljih namjera da bi ti to ispravio, oni koji ti laskaju i lažu te da je sve u redu i kad nije nisu pravi prijatelji.

Op op op, znači priznajes da ti Ruje uskoro postaju regionalna sila( ja smatram da su to oduvek), a tek će to biti evidentno kroz godine kad Evropa postane nezavisna od Ruskih energenata.

Hladni rat je označio kraj Ruske sile, da su to dobili danas bi Ameri bili u Ruskoj situaciji...

Istina je da su pukli, kao i da sam rusofil. Moramo pogleti istinu u oči kakva god d je ona. Ja ne govorim da su pukli i zle namjere kao neki, niti likujem nad tim. Volio bih da su Rusi davno pregazili Ukrajinu i izbili na Dunav kao i da su zadržali Siriju, ali nažalost ništa od toga nije slučaj.

Pravi prijatelj ti uvjek kaže istinu u lice i ukaže ti na greške iz najboljih namjera da bi ti to ispravio, oni koji ti laskaju i lažu te da je sve u redu i kad nije nisu pravi prijatelji.
Е па ето, исто тако и ја говорим оно што су чињенице а не моје или било чије жеље.

Чињеница је да је Иран пуко. Ту немам дилеме. Израел је уништио Хезболах и истерао их из Сирије чиме је прекинуо све везе Ирана и остатака Хезболаха. И сад ће вероватно ићи на рушење самог режима у Техерану.

Што се тиче Руса, не слажем се да су пукли док год им базе стоје у Сирији. Да би их сачували, треба да се договоре са Израелом и Турском, не са ХТШ јер је исти само експонент ових наведених. Тако бих ја урадио да сам на Путиновом месту.

Op op op, znači priznajes da ti Ruje uskoro postaju regionalna sila( ja smatram da su to oduvek), a tek će to biti evidentno kroz godine kad Evropa postane nezavisna od Ruskih energenata.

Hladni rat je označio kraj Ruske sile, da su to dobili danas bi Ameri bili u Ruskoj situaciji...
Рекох само шта треба да ураде да не би постали регионална сила.
За сада, они су светска сила. Али Средоземље не смеју изгубити.

Мислим да свету предстоји Јалта 2 између Русије, Америке и Кине.

Tačno tako. I nije ga sramota sto posle menja izjave ko dete gaće...

Najverniji dzihadlija fan na krsti a da nije musliman.
Valjda nije....

Poslednja izmena:
Е па ето, исто тако и ја говорим оно што су чињенице а не моје или било чије жеље.

Чињеница је да је Иран пуко. Ту немам дилеме. Израел је уништио Хезболах и истерао их из Сирије чиме је прекинуо све везе Ирана и остатака Хезболаха. И сад ће вероватно ићи на рушење самог режима у Техерану.
Pokojni Žirinovski je poodavno rekao da će doći do direktnog okrašaja između Irana i Izraela u kome će obe strane imati velike gubitke, a onda će se umješati Amerika koja će Iranu zadati jak i odlučujući udarac. Po Žirinovskom milioni izbjeglica će poći iz Irana prema Kavkazu i Rusiji, zanimljivo ne prema Evropi. Žirinovski je dosta toga već pogodio, oće li i to za Iran ostaje da se vidi. Nadam da će tu promašiti i da neće doći do rata između Izraela i Irana, jer bi to imalo loše podljedice po čitav svjet uključujići i nas.

Што се тиче Руса, не слажем се да су пукли док год им базе стоје у Сирији. Да би их сачували, треба да се договоре са Израелом и Турском, не са ХТШ јер је исти само експонент ових наведених. Тако бих ја урадио да сам на Путиновом месту.
Nije isto kad Sirijom vlada Asad koji je bio ruski saveznik (dinastija Asad je njegovala savezništvo i prijateljstvo sa Rusijom 50 godina) i kad njome vlada Al Kaida kojom upravljaju Amerikanci i Izraraelci, razlika je nebo i zemlja. Al Kaida smatra Rusiju neprijateljom. Rusija ih je porazila u Siriji tamo od 2015. i u narednih nekoliko godina. Al Kaida se obnovila i srušila pro-ruskog/iranskog Asada, uz pomoć Amerike, Izraela i Turske naravno. Iranci su već otišli iz Sirije, a i Rusi uveliko pakuju kofere. Ovih dana mediji prenose da su ruske bsze u Siriji u fazi evakuacije.

Samo se brukaš podržavajući dzihadlije a posle Menjas misljenje ko zena čarape.
Koliko si se kleo u Iran iskazivao da je Rusiji mnogo bitan i da su pravi prijatelji. Sad ga otresas o gofance...

Tvoje misljenje i reč vredi kolko i reč jelene karleuše
Па не могу рећи да је Иран развалио у Сирији, када није.
Мени су Интереси Србије најбитније, а не Ирана или нзм кога.

Што се тиче Русије и њој би требало тако да буде. Руси треба да виде шта им је боље- њихове базе или Иран.

Back