Ja теби Сирију, ти мени Украјину

Шта мислите да ли се Путин договорио са Трампом, како шпекулишу неки аналитичари са Блиског истока ?
Није искључена ова опција ... све је могуће ... тајминг је савршен.
I sta bi se desilo sa iranom da postoji takav dogovor.

Putin je znači ispunio svoj deo i čeka da druga strana sad ispuni svoj iako se pokazivala do sada lažljivom.
Rusija je država koja nikad nije ispunila nijedan dogovor. Rumunija još uvek čeka da im Rusija vrati zlato koje je 1916. iz Rumunije prebaceno u Rusiju zbog bezbednosti i ruske vlasti se 108 godina prave blesavi.

Шта мислите да ли се Путин договорио са Трампом, како шпекулишу неки аналитичари са Блиског истока ?
Не.
Није то договор.
Ово је Ердоганов потез, користи прилику да ојача своје интересе

Не.
Није то договор.
Ово је Ердоганов потез, користи прилику да ојача своје интересе
Мора да се договорио са рујама, или они нису фактор какав се представљају да јесу.

Po nekritičkim rusofilima sa 'Aktuealnosti' Rusi odavno melju Ukrajince kao parni valjak, tako da nisu imali razloga da trampe Siriju za Ukrajinu. Ili ipak aktuelaši nisu u pravu i Rusima ne ide baš tako sjajno u Ukrajini, te su se zato morali rastosiljati Sirije kako bi više snaga mogli usmjeriti ka Ukrajini?

Poslednja izmena:
Ne.
Putin je luzer. Džaba se tešite.

Krvariće oni u Ukrajini dokle neko ne proceni da su dovoljno slabi za ozbiljniju zanimaciju sa njima.

Ali sad...all eyes on Tehran ;)

Никаква трампа. Сиријци дигли руке од Сирије, па ће онда и сви други.

Приграбиће Израел део, и Турска. Можда, само можда, "Алавитстан" (приморски део) да се удружи са Либаном.

Остатак ће бити нова Либија, а и горе њесра. На блиском истоку ниче нови анус. Занимљив део света са толико аналних отвора.

Плус, Украјина вреди око 50 Сирија

Imam Ukru ali mi ju dajte?

A onda me zaobidjete i saljete katarski gas Evropi?

Imam Ukru ali mi ju dajte?

A onda me zaobidjete i saljete katarski gas Evropi?
Taj smešni argument da je rat u Siriji počeo zbog katarskog gasa, a ne zbog ekonomske krize i besa naroda prema vlasti koji Rubljaši potežu po internetu i brukaju se. Samo kad bi i Turska dozvolila da katarski gas ide za Evropu pored živog Ilhama Alijeva.

Niko u SAD ne želi da Sirija bude deo njihove države, a Putin itekako želi da Ukrajina bude deo njegove.
Malo je postalo i komično kako pojedinci pokušavaju da relativizuju ruski fijasko u Siriji.
Šta im je drugo preostalo? Tako su i cigani izmislili da su pustili Partizan da pobedi.

Poslednja izmena od moderatora:
Taj smešni argument da je rat u Siriji počeo zbog katarskog gasa, a ne zbog ekonomske krize i besa naroda prema vlasti koji Rubljaši potežu po internetu i brukaju se. Samo kad bi i Turska dozvolila da katarski gas ide za Evropu pored živog Ilhama Alijeva.
Ko je rekao da je zbog toga. Nije samo zbog toga.
Hzäteli su celu ekipu da ociste. Adama Afija Ovog Egipatskog i Rasada.
Nece dolar.
A ujedno i katarski gas.
A hteli su i Edugana.

Pa ici ce preko Urske za Opu.

Po nekritičkim rusofilima sa 'Aktuealnosti' Rusi odavno melju Ukrajince kao parni valjak, tako da nisu imali razloga da trampe Siriju za Ukrajinu. Ili ipak aktuelaši nisu u pravu i Rusima ne ide baš tako sjajno u Ukrajini, te su se zato morali rastosiljati Sirije kako bi više snaga mogli usmjeriti ka Ukrajini?

Za koju se sad selendru bore mjesecima? Ja više ne čitam vijesti o ratu u Ukrajinu, liče na one meksičke serije iz devedesetih, gdje se nakon 250 epizoda i dalje skoro ništa novo ne dešava.

Back