ja te volim

Paula

black cat
Moderator
Poruka
32.681
Iskazivanje naklonosti rečima

Da li ste nekada u životu rekli osobi sa kojom ste u vezi da je volite? Ili štedite reči?
Da li ste "volim te" rekli nekome u situaciji kada vam ljubav nije uzvraćena ili niste sigurni šta druga osoba oseća?

Evo ja mogu reći, razmišljam, možda sam samo par puta to izgovorila, ako ikada...

Da li mislite da je izražavanje naklonosti putem reči izlizano?
Ili vam je potrebno da vam kaže neko sa kim se volite?
Ili sami osećate potrebu za tim?

Da li vas je neko tokom sexa iznenadio takvom izjavom? Treba li to reći tokom sexa?

Evo, prosto me zanima šta ćete reći :flert:

p.s. naslov je originalno sadržao iskaz "Ich liebe dich", ali je taj deo naknadno izbrisan 😁

Poslednja izmena:
nisam skrta na recima, kada nekoga volim to glasno i kazem, kako partneru tako i prijateljima
kao sto kazem i kad me iznerviraju

otvorena sam knjiga, nije bas uvek pametno, ali to sam ja

sto se tice sexa, tu je bilo iznenadjenja, ali muski su u stanju svasta da slazu u zanosu :malav:

inace, svom coveku ljubav najcesce izjavljujem na nemackom :rotf:

tema za mene :malav:
a i meni simpatično na nemačkom hehe..

Zapravo, u petom razredu sam došla iz druge osnovne škole gde se nemački već učio, a i putovala sam u Nemačku tada dosta pa sam ga znala onako kako dete može znati... No, u novoj školi niko nije znao, pa su me dečaci uglavnom pitali da im napišem na nemačkom "volim te" kako se piše da bi mogli devojčicama slati ceduljice. I ja sam im pisala hahah. Posle sam i sama dobijala takve ceduljice. Čuvala sam ih dugo... ne znam gde je to sad

Ja sam primetio da umem da kazem toliko reci koje ce mnogo bolje opisati moja osecanja prema njoj i to bude simpaticno ali kao da dipr uz vetar. A ta rec volim te, mi je nekako kao ona igra za klince: Ko pisne gomno stisne.
Neka kljucna magicna bajalica: Otvori se salamo, otvori se surdulice, ah da, otvori se sezame.
Nervira me. A to je bas zbog tog stvarnog znacenja koje nosi. A to nije da pokazes osecanje nekome, vec da zapecatis naklonost i vernost. Kao u banci. Sve je to super gospodine al hajte vi lepo stavite potpis dole. Tu tu, evo gde je podvuceno.

a i meni simpatično na nemačkom hehe..

Zapravo, u petom razredu sam došla iz druge osnovne škole gde se nemački već učio, a i putovala sam u Nemačku tada dosta pa sam ga znala onako kako dete može znati... No, u novoj školi niko nije znao, pa su me dečaci uglavnom pitali da im napišem na nemačkom "volim te" kako se piše da bi mogli devojčicama slati ceduljice. I ja sam im pisala hahah. Posle sam i sama dobijala takve ceduljice. Čuvala sam ih dugo... ne znam gde je to sad
nije vazno gde su cediljice, bitno je da imas slatke uspomene :D

Sta si u horoskopu? Ko je toliko otvoren znak? Lav?
koza bre :malav:

nije sve do horoskopa, vise je do odrastanja i onoga sto nosimo iz kuce
odrasla sam sa tatom i bratom, bliskost se pokazivala na razne nacine i izmedju ostalog cestom upotrebom reci ''volim te''
verovatno zato i nemam neki otpor ni strah da tako nesto kazem i partneru

sad sam setio jedne scene :) pokazivao ludo, lepo, neobicno, romanticno, slatko,danima, nedeljama, bla bla bla ...da je volim ali nista to nije vredelo jer me u nekom momentu spucala sa
" a reci da me volis, znam ja i osecam ali dok ne cujem ne verujem"...

i sta posle da mislim :mrgreen:

sad sam setio jedne scene :) pokazivao ludo, lepo, neobicno, romanticno, slatko,danima, nedeljama, bla bla bla ...da je volim ali nista to nije vredelo jer me u nekom momentu spucala sa
" a reci da me volis, znam ja i osecam ali dok ne cujem ne verujem"...

i sta posle da mislim :mrgreen:
pa udovoljiš ako baš to želi da čuje.
ima raznih perioda u životu. A i menja se ukus za patetiku.
Nekada kada je teško... prosto bi možda neka takva ili slična reč prijala...

Treba govoriti o tome koliko volimo one koji su nam bliski, ali u mom slucaju ako moze bez toga "volim te"
To što pričaš o govorenju...
Naime, neki ljudi nedostatak svoje ljubavi maskiraju odbacivanjem interesovanja za verbalnim pa čak i neverbalnim iskazivanjem ljubavi. Meni se desilo da se tako upecam. -mislila sam da me osoba voli, ali da je nespretna u iskazivanju, ili da je prosto malo hladniji tip i slično. Dok se na kraju nisam uverila da tu ljubavi i nije bilo. Pa sad, pokazivanje jeste važno, da li verbalno ili neverbalno, stvar je stila

Back