Ja sma pravi Baja

Ša da vam kažem- sem da sam postigo sve u životu. Imam merdžu najnoviji model, ženu kod kuće ,mnogo deca i jednoga sina. Imam biznis i ko oće da radi, može al samo kako ja kažem. Jer ja sam pravi Baja! Žena, kad je ponekad sretnem u kući, dočeka me malo kao ljuta, ja joj dam par zelenih, nekad kupim i bundu u Turskoj, pa se odma odljuti. Nisam mnogo lep, al me žene vole. Imam ljubavnicu a kad mi dosadi,ostari i poružni... nabaviću novu. Jer ..ja sam pravi Baja.
Imam para da čašćavam društvo, svi gledaju u mene kada se vozam u svome merdži. Načula moja žena, da se vodam sa nekom klinkom...nije da nije istina, al šta je se to tiče? Odvalih joj dva vaspitna šamara, al kad se deca raskukaše, ja prestadoh pa je okitih kilom zlata. I nastade mir u kući!
Eh...kako je to lako, samo kad si pravi Baja. Imam sina jedinca a one upišulje ne računam. Sin je sin. Moj naslednik, biće skoro kao ja. Tatin sin! Tatina snaga. Kad odemo u kafanu i kad ožeži pevačica, sin kleči i veseli se a ja častim celu kafanu. A pevaljki trpam zelembace među grudi. Nek se zna kad se Baja veseli, sa svojim sinom jedincem.
Nek se priča, nek se čuje šta sam postao a bio sam niko! Treba da se zna. Ono što sam naučio a i učim svoga naslednika- kad si Baja, možes sve! I svi te vole. I boje te se. Možeš da kupiš svaku ženu koju hoćeš. A Boga mi, svoju ženu čuvam! Čim podigne glavu, teško mi da gledam- ona sve lepša. Svako rađanje ovih upišulja, čini je sve lepšom. Šta mi je drugo činiti, nego joj napravim još jedno dete...jer trudna žena ne može da nabija rogove Baji kao što sam ja! A i neće da se šetka da je svakojaki gledaju, ona je samo moja i ničija više! I neka rađa, ja sam joj i Bog i batina. Ili ja ili niko. Takav sam ti ja...
Jer..ja sam pravi Baja i ponosan sam time. Eto i šta mi možete!!!
Šifra: čekaj me kod kolima

Back