Ja se zaljubila..

IMG_1222.jpeg

Ekstra....al za neka klupska dešavanja i kao što biva godinu dve dana dok se ne izgustira, pa se menja...tu nema ni čišćenja ni usisavanja, a posle 2 godine i gola Maja dosadi....da ne govorimo o ljudima koji imaju problem sa budjenjem ili strah od čudovišta...
Da počne neka beba da vrišti više ti ljudi ne dolaze....a ima dece koja sanjaju sve što vide...
a realno, mislim da većina žena voli ovakav nameštaj, al u tudjoj kući....a voleo bih da vidim budjenje posle prve dremke u krilu king konga ili reptila...da slikam to budjenje za net...

Ne priznajem namestaj sto nema nogare i to minimum 45cm...tradicija nije bez veze...a sad kako ce, hoce li 55cm, ili sa 3m pa toboganom, to mi je svejedno...

Video sam nogare koje imaju jedan ili vise kao stitnike za ruke kod floreta, maca....kao zvonce...okrenuto na dole...kazu da tako sprecavaju razne bube , ne i pauke da se penju uz krevet...ali samo velike pauke, one staklaste ne mogu da sprece, sve manje i dlakave mogu...

U Australiji ima cela nauka kako ziveti u prirodi a izolovati da ti zmije, skorpije i otrovni pauci ne setaju po jastuku....

Back