Ja, samo ja i jos neko.......

Meni je matični pdf Politika, pa su mi klanovi, spam i cinizam prilično uobičajene stvari.
Možeš odahnuti, Cici, Žene će morati još da se trude da bi bile najgore :mrgreen:

Ne kapiram, i to je forum, otkud uopšte ideja da treba svi korisnici da budu best friends, svi po PS-u, svi korektni, fini, razumni i smisleni sagovornici. I čemu frka oko toga?

pa, mislim da kolicina toga zavisi upravo od toga koliko si dugo na forumu i kakav ti je "period" trenutno
ebi.ga ja ne mogu posle 4 godine da svaku temu ozbiljno shvatim kao na pocetku, niti mi se po 58i put pise o svom "prvom putu", ili sta mislim o prevari, ili ko vise plaac pice u vezi
onaj ko je dosao na forum pre tri meseca dakako da ce moje pisanje doziveti kao spam i flert
umem da dam ozbiljan odgovor, cesto (ponekad neumereno) flertujem, namerno spamujem teme koje su idiotske (po mom skromnom misljenju), pa sto neko rece, mislim parka, kome se ne svidja, nek ide bre odatle....svako prema svoj mere zlobe, pakosti, dobrote, dobronamernosti, zelje da se nekome u problemu (a, ima i takvih tema) pomogne...
i, btw, ja nisam ni u jednom klanu, iako neke (na primer tebe mala koju sam citirala:heart:) smatram dragim prijateljicama
mislim, jesam u Riletovom i u klanu forumskih plavusa:mrgreen:
ali "klanove" u dubini svog srca i duse ne priznajem
i o tome sam jednom pisala nadasve ozbiljno na temi o forumskom upoznavanju
pa i tu bilo "drvlje i kamenje"
Ma ti nisi nista razumela :lol:
Ako se sa nekim stalno slazes , to se zove KLAN. Tako se to upakuje da bi se opovrglo to sto ti misle drugacije . To ti je rec za diskvalifikaciju sagovornika :rtfm:
Kazes mu : Ti su u klanu! I onda si kao mudriji :lol:

Dobro znaci imamo jedan klan .
Zvanicno.
Ajmo dalje.
Ko jos misli da pripada nekom klanu ???

Il misli da neko drugi pripada nekom klanu.

Kvinsi nemoj ja da vodim roditeljski dodji malo :)

Mozda nije lose da se konacno raspodelimo po klanovima pa onda se pošibamo na temi kako valja a sve na klanskoj osnovi , nista licno :lol:

A vidis da nas je GVF vec podelila na NJu, Ostale i Ostale a matore :mrgreen:

(jesam upravo stondirana ali ne verujem da mi ovde vidimo isto cak ni ovaj ekran)

Ma ti nisi nista razumela :lol:
Ako se sa nekim stalno slazes , to se zove KLAN. Tako se to upakuje da bi se opovrglo to sto ti misle drugacije . To ti je rec za diskvalifikaciju sagovornika :rtfm:
Kazes mu : Ti su u klanu! I onda si kao mudriji :lol:

pa, dobro, ali ja se, na primer sa tobom ne slazem stalno
ti nosis stalno neke stikle, meni su bljaks
ti oblacis sortseve, ja mogu samo da sanjam o tome
ti volis neke stvari u sexu, mene sramota da o tome pisem :rumenko:
i, sta sad
jesmo u klanu, ili ne? :lol:

A vidis da nas je GVF vec podelila na NJu, Ostale i Ostale a matore :mrgreen:

(jesam upravo stondirana ali ne verujem da mi ovde vidimo isto cak ni ovaj ekran)
Rekla sam veteranke.
Cisto da dokumentujem:
Da, primetili smo, ali sta mi mozemo povodom toga?

Svaciji post oslikava samo njega samog.

One koji idu za drugima i samo komentarisu negativno ili ironicno, jer su uvek 'iznad situacije' , pokazuju koliko su nesposobni za medjuljudske odnose . Koliko se ne bave sobom . I koliko se plase da napisu nesto licno ili 'nemaju potrebu' i kriju se iza sarkazma.

One koji su stalno i stalno nezavisno od tudjih postova prosto zivotno negativni pokazuju svoj karakter i malicioznost koju nesumnjivo poseduju. Nemoguce je da se na forumu pokaze nesto sto nije deo necijeg karaktera.

One koje poput mene pisu svasta licno , u sitne detalje pokazuju koliko su preopterecene sobom i analiziranjem jer ocekuju za svaki post logicno komentar . Bilo pozitivan ili negativan.

I na kraju , one koje samo citaju. Veteranke. Umorne od postovanja, samopijaju.

I da, zaboravih one koje retka i lepo pisu ali ne dolaze do izrazaja od glasnijih, bucnijih, 'klanova' , udruzena i tome slicno

Svakom svoje.

To moze biti i neko ko ima 25 ali je tu od 20. ja ako deckim 25 na forumu bicu veteranka, ihahaj :lol:
A rekla sam gde ja spadam da ne bude da sam samo ostale uklopila negde :zper:

Poslednja izmena:
Meni je matični pdf Politika, pa su mi klanovi, spam i cinizam prilično uobičajene stvari.
Možeš odahnuti, Cici, Žene će morati još da se trude da bi bile najgore :mrgreen:

Ne kapiram, i to je forum, otkud uopšte ideja da treba svi korisnici da budu best friends, svi po PS-u, svi korektni, fini, razumni i smisleni sagovornici. I čemu frka oko toga?[/QUOTE]

Ko pravi frku oko toga? Pa nit mogu nit zelim da budem bliska, bliza, najbliza sa svima ....ali korektan odnos i prilikom neslaganja sa pojedinim stavovima? gde je to? ovde ima samo vredjanja .....da te stid da postujes ...a da i ovaj je smajli najzastupan :roll::roll::roll: ....

Ne kapiram, i to je forum, otkud uopšte ideja da treba svi korisnici da budu best friends, svi po PS-u, svi korektni, fini, razumni i smisleni sagovornici. I čemu frka oko toga?
jes vala,tamo ako prezivis za sve si spreman...nema ulizivanja i povladjivanja nego udri iz sve snagena protivnika :lol: al me istrosi poslednjih meseci totalno,samo citam vise nemam volje da pisem,jer poceli su mnogo da se ponavljaju :sad2:

Opet spam ...POLICIJAAA!!!!!

I opet vi po svome ...nije tema klanovi ......ne skrecite s puta..... niti parka niti bilo ko nije pomenut u uvodnom postu mada ne razumem ono njeno "=)" ...ravnodusnost??? cinizam ? ....neslaganje? .........smorenost? ....kompleks vise vrednosti? .....ako nema tog nazovi smajlija u tvom postu onda ima cinizma i ako je taj smajli bilo sta od toga onda ne dolazenje izvesni period je najbolje resenje ........

Jos sam nesto htela reci .......

da, ne priznajem te vase klanove ....bilo klanova i na geri pa se smorio jadan....konkurencija li sta li neznam ........

Poslednja izmena:
Zar vam se ne cini da ovaj sindrom sve vise uzima zalet medju "zenama" .......

Cemu ???? Da dokazemo da smo najgore ? Jesmo....najgore smo, ako nas to imponuje .....

spam, cinizam, prepotentnost ...... udaljavanje sa svake moguce teme .....

nastavite .....i vidite sta ce te samnom jer sam najgora od sve dece .....:mrgreen:

P.S. Da napomenem , ne spamujte mi temu ili cu zvati policiju ........:) ozbiljna sam ako se smejem

E sad, sve zavisi na čiji post odgovaram.....Kada je u pitanju neko od prijatelja, koristim pošalice, kada me neko uvredi ili je vulgaran i prost koristim ironiju, a kada me neko uvredi a pride je glup i misli da je Anštajn koristim sarkazam....jer takvima džaba objašnjavati bilo šta...
Tako da, kakav sagovornik, takav i post.....

E sad, sve zavisi na čiji post odgovaram.....Kada je u pitanju neko od prijatelja, koristim pošalice, kada me neko uvredi ili je vulgaran i prost koristim ironiju, a kada me neko uvredi a pride je glup i misli da je Anštajn koristim sarkazam....jer takvima džaba objašnjavati bilo šta...
Tako da, kakav sagovornik, takav i post.....

Svaka cast izuzetcima ......

Back