Ja sam za seks spreman!

filozofzauvek

Zainteresovan član
Poruka
112
Opet,taj dan je dosao.SEKS I NATALIJA,nikad nisu bili privlacniji kao sad .Za veceras imam specijalan poklon za Nataliju a to je *******,znam kako ce biti,ima da je razvalim kao malo dete igracku kad dobije za novu godinu! Prvo cu da je strasno poljubim u njene crvene usne,pa cu malo da je masiram,veoma senzualno onako sa uljima i kremom.Onda cu da je postavim na krevet pa cu odleteti do frizidera da uzmem nutelu.Pazljivo vadim nutelu kasikom i razmazujem je po Nacinom telu,po grudima po nogama,po pupku,po usnama i licu,mmmmmmm....A onda se polako skidam,sve sa sebe.Samo gace ostaju koje bacam u vazduh,a onda pocinjem da ga vrtim kao helikopter svoju elisu.Onda se bacam na nju kao pijanica na flasu,kao ker na masnu slaninu,kao mali klinjo na slatkise,kao ludak na prolaznika.Jooooj,onda nastaje haos.Onda je fino izlemam da se umiri,a onda je razvalim od neznog seksa koji ona obozava.Kad je to gotovo,onda ona ustane onako gola,ali obuce bademantil i ode da nam skuva po solju toplog mleka,jer mleko je dobro za spavanje posle seksa.Zatima ja uzimam plazma keks,jer on bas ide uz mleko.Tako polako pijuckamo mleko i umacemo plazma keks u mleko.Auuuu,too bas godiii.Taj osecaj mleka u ustima i plazme keksa je prosto pali tako da baca onako onu solju mleka i punu zdelu plazme na pod! Ohhhhh,ne unistti mi tepih,onaj sto mije keva uzela na kredit.Baca me na krevet,stisce mi ruke dok se polako pribija i nabija uz moje vatreno telo koje odise sa seksipilom,pocinje polako da me grize sa svojim zubima po grudima i ledjima i sve nize i sve nize.Zabija mi nokte u ledja,sva u transu,poludela je od strasti i ljubavi prema meni.Osecam kako dahce na mom vratu,koje polako ljubi ,nezno gricka kao onaj keks sto jem alopre grickala,samo sto ovaj keks pravi uzdahe,veoma vrele uzdahe koje je opijaju kao vino.Nakon nekoliko minuta sve je gotovo,lezimo onako omlacenii i opijeni,kao vitezovi posle bitke.Ona polako ustaje sa kreveta i sjeda na stolicu.-Ko bih rekao da plazma i mleko moze tak oda te napali,ali stvarno.......moramo kupiti jos ovog sranja jesi cuo,sutra pravac supermarket po plazmu i mleko jesi cuo,uzmi desetak kutija plazme,mleko,slag,nutelu.Pa cemo sutra da napravimo pravi sex specijalitet.Eto kao sto mozete da vidite,cak i plazma,mleko i nutela moze da ucine vas sek nezaboravnim iskustvom.Tako da pravac u supermarket i kupite plazmu,mleko i nutelu.Nemojte cekati sutra,jer uvece je veoma bolje i izazovnije,kad fino izadjete kasno uvece a ona vas pita gde cete ovako kasno.Vi samo otidjite,a kad se vratite sa punom kesom sa afrodizijacima ima da se napali da daa vam udovolji u seksu,jer moja cura to hoce a i vasa ce uskoro!

Back