ja sam usamljena i debela..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 304860

Buduća legenda
Poruka
44.433
cesto cujemo drage moje ovu konstataciju od svih zena.... ja verujte cujem u priv. prepisci i na chetu dosta puta od mnogih 4umasica a i onih sa 4umskom titulom vlasti... da li mislite da je net izlaz da se rasteretite tih muka jer net upravo potencira ljudsku usamljenost a zene su sklone viseci ovde neprestano da grickaju svasta i dok dlanom o dlan ugoje si i onda imamo cirkus....

Trenutno sam i usamljena, jer mi muž nije kod kuće, ali debela, hvala Bogu nisam. :)

nema gore muke, znam zensku psihologiju poprilicno i kad se iskombinuju te dve stvari oma se razvija nesto jako ruzno u takim osobama.... znas najgore kad su kao mlade bile ono su kao lepe i danas kad se pogledaju u ogledalo dodje ima da vriste od muke... ali ima naravno zena koje svoju debljinu nose hrabro i stameno iako je ona neki put toliko golema da vatrogasci moraju da pripomognu... to je jedna bajka koju mi ne daju da postavim i dobijam kartone stalno samo li pitam da li smem. nije mi jasno koga to toliko pogadja :roll:

p.s zene koje imaju muzeve su neki put usamljenije no one neudate....

Ovako eroticno ja zamisljam vecinu nasih dragih forumasica:

7cc-gordit.jpg

nema gore muke, znam zensku psihologiju poprilicno i kad se iskombinuju te dve stvari oma se razvija nesto jako ruzno u takim osobama.... znas najgore kad su kao mlade bile ono su kao lepe i danas kad se pogledaju u ogledalo dodje ima da vriste od muke... ali ima naravno zena koje svoju debljinu nose hrabro i stameno iako je ona neki put toliko golema da vatrogasci moraju da pripomognu... to je jedna bajka koju mi ne daju da postavim i dobijam kartone stalno samo li pitam da li smem. nije mi jasno koga to toliko pogadja :roll:

p.s zene koje imaju muzeve su neki put usamljenije no one neudate....

I ja poznajem mušku psihologiju poprilično, i prepoznajem opsednutost. Šta ta konkretna žena, kojoj neprestano upućuješ žaoke i cveće ima, pa si fasciniran toliko da ni o čemu drugom pisati/misliti/maštati ne možeš? Znam šta se meni na njoj dopada i da sam muško, ne bi mi promakla, ali tvoja želja da privučeš njenu pažnju prevazilazi sve granice.

Gukni čika Marlone, podeli svoju ljubavnu bol sa nama. Biće ti lakše. Možda ti se i bore ispeglaju pa se prolepšaš.

I ja poznajem mušku psihologiju poprilično, i prepoznajem opsednutost. Šta ta konkretna žena, kojoj neprestano upućuješ žaoke i cveće ima, pa si fasciniran toliko da ni o čemu drugom pisati/misliti/maštati ne možeš? Znam šta se meni na njoj dopada i da sam muško, ne bi mi promakla, ali tvoja želja da privučeš njenu pažnju prevazilazi sve granice.

Gukni čika Marlone, podeli svoju ljubavnu bol sa nama. Biće ti lakše. Možda ti se i bore ispeglaju pa se prolepšaš.

pile duso moja slatka ko je tebi stao na zulj veceras? o kojoj zeni pricas? ja sam fasciniran trenutno jednom zenom koja je najinteligentnija od svih zena koje sam do dana danasnjeg upoznao a ona nije veruj ama bas nimalo debela... cak dapace kaj bi rekli podraveci.... :zaljubljena:

ako imas neku 4umasicu u vidu daj prosledi mi njenu slikicu da ti cika marlon kaze dal mu se svidja il sta joj fali :lol:

pile duso moja slatka ko je tebi stao na zulj veceras? o kojoj zeni pricas? ja sam fasciniran trenutno jednom zenom koja je najinteligentnija od svih zena koje sam do dana danasnjeg upoznao a ona nije veruj ama bas nimalo debela... cak dapace kaj bi rekli podraveci.... :zaljubljena:

ako imas neku 4umasicu u vidu daj prosledi mi njenu slikicu da ti cika marlon kaze dal mu se svidja il sta joj fali :lol:

Šta će ti njena slika kad ti imaš tvoju najinteligentniju na svetu ženu?

Pile nema žuljeve. Njemu samo možeš iščupati perce. Ako ga stigneš.
Čika Marlone...

pa ja sam pile promiskuitetan ali veceras nije rec o meni vec o debelim i usamljenim net zenama.... i nemoj spamovati temu molim te... hvala.

A kad će tema o ocvalim usamljenim muškarcima koji vise na internetu?

Da ne spamujem temu: i vrapci znaju da su SVE forumašice koje su na Krsti duže od godinu dana, debele, matore, brkate, seksualno frustrirane, uglavnom babadevojke i raspuštenice, loše majke, još gore kuvarice, najgore partnerke, emotivno dislocirane i sa ozbiljnim gastrološkim problemima.

Tako da, bolje da si otvorio temu o lepim, pametnim i uspešnim forumaljkama. Takvih nemamo.

Hvala i tebi.

moja tema pile... otvori ti tvoju pa pisi o ocvalim, ko ti brani... :lol:

inace dolazeci ovde jos 2005 sam cuo tu pricu o lepoticama a do danas sam upozanao samo nekoliko slang, zgodnih, mladih, obrazovanih ma fascinantnih forumasica ukupno tri njih... sve ostale su bile usamljene :( mnoge sentimentalno ispunjene i sad sam resio samo njima da posvetim jednu temu da se olaksaju....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back