Danik
Autor Lošeg Života
- Poruka
- 15.076
Ma nek si živ i zdravNikada nisam bio onaj koji nije ili nešto što nije. Uvjek samo onaj koji jeste i ono što je i jedino takvo.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nek si živ i zdravNikada nisam bio onaj koji nije ili nešto što nije. Uvjek samo onaj koji jeste i ono što je i jedino takvo.
Oprostite deda Stojane, ja nisam ovca...Sto se pravdas ovcama?
Reci da si bog i nek ti noge operu i to je to.
Za mene jesiOprostite deda Stojane, ja nisam ovca...
Lijepe reči od tebe. Hvala tebi. A i tebi život i zdravlje kao ono što jeste za život bitno nek bude bliski i prijateljski.Ma nek si živ i zdrav![]()
![]()
![]()
I vi ste onda taj koji jeste, jaštaste, nije da niste, takvi kakvi steZa mene jesi
Nisam tema nazalost.I vi ste onda taj koji jeste, jaštaste, nije da niste, takvi kakvi ste
I mojemoje poštovanje
Usput ...Svidja mi se ono što radiš, volim pirografiju.Nema drugoga mene
Lijepe reči od tebe. Hvala tebi. A i tebi život i zdravlje kao ono što jeste za život bitno nek bude bliski i prijateljski.
Sviđa se i meni, da ti se sviđa. Imaj mnogo toga što ti se sviđa. Prati to što ti se sviđa i pred očima češ imati ono što ti se sviđ.. PAMTIUsput ...Svidja mi se ono što radiš, volim pirografiju.
![]()
Ne pravdam se. Ja sam taj koji jeste i istina je kod mene jer ja sam istina. Pravda je tako nešto što nije istina jer istinita je samo istina i ona je to što jeste pa bila pravda ili ne.Sto se pravdas ovcama?
Reci da si bog i nek ti noge operu i to je to.
Nisam ja stvar, nego sam stvaran i sin sam čovjekov.ličiš na istraživački satelit koji još nije stigao do nečeg što bi istraživao![]()
Nikad nisam ono što je netko drugi i uvjek sam onaj koji jeste. Bilo kuda da idem tu sam. Nekome možda trebaju kompas i sateliti, da se ne izgubi ali ja bilo kdje, da jesam uvjek sam tu kdje moram da budem i jesam onaj koji jeste, takođe neizgubljen.to bi u tom koordinatnom sistemu,značilo da kad počneš da istražuješ,gubiš to što jesi,jer si i ono što neko drugi jeste,ili dobijaš na onom što jesi![]()
Postojanje se odnosi i na misli. Dok tražiš istinu nečeš je nači ako ne znaš šta je. Kako možeš, da tražiš nešto ako neznaš šta tražiš? Ako neznaš šta tražiš onda nečeš ni nači, jer istina je uvjek tamo kdje jeste i takva kakva jeste.pa dobro mislio sam na stanje misli,a ne na oblik postojanja![]()