thedar
Primećen član
- Poruka
- 987
Jedini sam takav i nema nikoga poput mene.
Od oca sam i sin čovjekov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo!Jedini sam takav i nema nikoga poput mene.
Kakav?Jedini sam takav i nema nikoga poput mene.
Ovakav kakav jesam.Kakav?
Kvalitet je pojam filozofije a koncept ono što namisliš.Čim dodaš kvalitet, koncept, više nisi.
Jedini sam takav i nema nikoga poput mene.
Onda si nešto namišljeno?Kvalitet je pojam filozofije a koncept ono što namisliš.
I to sam.Onda si nešto namišljeno?
Ima li nečega što nisi?I to sam.
Oduvijek sam onaj koji jeste. I juče sam bio onaj koji jeste ali juče nema tako i mene nema u juče nego sam sada onaj koji jeste i jedini takav.Nisi ni ono što si juče bio.
Ima mnogo toga što ja nisam a ono što jesam jedino je na zemlji toj.Ima li nečega što nisi?
Onda ti nije ništa..Ima mnogo toga što ja nisam a ono što jesam jedino je na zemlji toj.
Ili da objasni o čemu uopšte priča??Onda ti nije ništa..
Hoćeš na Psihologiju ili Filozofiju?
Ili da objasniš na koji način je ova tema vezana za Religiju i duhovnost?
Meni je uvjek nešto.Onda ti nije ništa..
Kako nema veze sa religijom.Bog je tu originalan.Svaku novu licnost stvara neponovljivom.Onda ti nije ništa..
Ja sam onaj koji jesam, je uvid u svoju pravu prirodu.Ili da objasni o čemu uopšte priča??
Pričam o tome, da sam jedini koji jeste i takav kakav jesam. Pričati dolazi iz priča, svjedok, zato svjedočim tome što pričam in živ sam svjedok tome.Ili da objasni o čemu uopšte priča??
Dobro. Tema ostaje ovde, pa se snalazite dalje...Kako nema veze sa religijom.Bog je tu originalan.Svaku novu licnost stvara neponovljivom.
Ima onoga što nisi a ima onoga što jesi. Ja sam taj koji jeste.Ja sam onaj koji jesam, je uvid u svoju pravu prirodu.
Njemu se tu uplela nekakva kakvoća, koju ne mogu da shvatim.
Nešto jeste, nešto nije.. i onda to više nije čisto jeste..