Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.944
Побринуо би се да не будем сам![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Побринуо би се да не будем сам![]()
niko nije rekao da ne misliš tvojom glavom
puno sreće u tom procesu![]()
![]()
ne dao Bog da do takvo nešto dođeАко буде проблема има једно појачање![]()
i onda te baba tuzi
ne dao Bog da do takvo nešto dođe![]()
I onda sud pita psa kakve posledice ima, da bi znao kako da kazni napadnutog čoveka....
Dobro si rekla....ne živimo u BG
Da komunalna policija radi kako treba pa i cisti pseca govanca koja usput receno nisu samo od vlasnickih pasa vec i od pasa lutalica ..sve bi bilo drugacije
a šta drže onda ?Полиција издаје налог и контролише примену а не држи метлу.![]()
yup , sa nečim za pojasom
a šta drže onda ?
Nisam ni očekivala da mi veruješ, ipak sam ja pripadnik stare generacije gde se znalo šta je red i pristojno ponašanje....da ti neko maže psecim govnima unuke po glavi i telu jer nisu pokupili govance od njihovog psa a da ti to dozvoliš...izvini ne verujem ti
Da podelite pseću odgovornost...Не знам шта бих одговорио на твоје питање али надам се да бих имао снаге да тој жени стиснем руку и кажем јој.. ''Свака ти част!''
hahahahaha šta fali...osim malo pristojnosti, posle vam fali to što vas deca ne poštuju....Nisam ni očekivala da mi veruješ, ipak sam ja pripadnik stare generacije gde se znalo šta je red i pristojno ponašanje....
Volim sve životinje. Pas mi je za box ispred kuće. Isplanirala sam rasu i sve, ali taj pas ima svrhu da mi bude čuvar i prijatelj. Ljudi spavaju sa ljubimcima u istom krevetu. Ne znam da li pas koji spava u krevetu ima svrhu... Plus... Pobogu, nije mi muž! I supružnika isterat' iz kreveta ponekad, a tek psa...Ne razumem ljude koji čuvaju pse, pa još i u stanovima. Pre neki dan uzeo sam da kosim dvorište i video pseći izmet na dva mesta, a nemam psa, nečiji pas je ušao u dvorište i "olakšao se". Bilo je onako sasušeno, ali ipak grozno, smučio mi se život kada sam to bacao u kantu.
Dete kom je poveren pas..Pa ja sam čuo da nasilje prema deci podleže krivičnom delu i da bi neko pristojan sad mogao da uzme zakon u svoje ruke i gospodju koja je dirala dete pristojno nauči pameti....
Pristojnost i zakon ne predvidjaju da gradjani "pristojni" uzimaju zakon u svoje ruke i baš se lepo javila da je smeste u zatvor...ja bih je prijavio kao nasilnicu...
Zamisli da neko parkira vozilo na trotoar gde je zabranjeno, a savesni gradjanin mu otkine retrovizor....ko je gori prestupnik i nevaspitan? onaj što je pogrešio ili onaj ko je uzeo zakon u svoje ruke i (rešio svoju frustraciju)
Dooobro da se kazne! Po 20 000, šta je to za psa@Super drzava je odusevljena, kaznice malu a onda roditelji nek ovu tuze da jos malo dopune budzet
A onDa si konj od 30 leta, i taj režeći roditelj krene da mlatara na tebe.Danas su deca prezaštićena. I treba drugi da ih vaspitavaju. Nas je komšinica kad smo se muvali ispod njene terase i nervirali je posula na nas vodu sa terase u većim količinama, jasno prljavom vodom. Došla sam kući i rečeno mi je Ako je kad je niste slušali. Nekada su se roditelji postideli kad im drugi opomenu decu, danas reže kao bul terijer. Deca su često bahata jer im niko ništa ne sme reći.
A onDa si konj od 30 leta, i taj režeći roditelj krene da mlatara na tebe.