"Ja sam ta koja je devojčici natrljala go*no na glavu!" Oglasila se Novosađanka o čijem postupku priča Srbija: "Slobodno ospite paljbu po meni"

Da komunalna policija radi kako treba pa i cisti pseca govanca koja usput receno nisu samo od vlasnickih pasa vec i od pasa lutalica ..sve bi bilo drugacije

Полиција издаје налог и контролише примену а не држи метлу. :hvala:

da ti neko maže psecim govnima unuke po glavi i telu jer nisu pokupili govance od njihovog psa a da ti to dozvoliš...izvini ne verujem ti
Nisam ni očekivala da mi veruješ, ipak sam ja pripadnik stare generacije gde se znalo šta je red i pristojno ponašanje....

Ljudi uopšte nemaju mere, toliko pasivne agresije a onda preteranih reakcija. Dobro ajde, deca (a i odrasli) su danas nevaspitani i bahati ali koliko god bili besni zbog toga, postupak ove žene je agresivan, ponižavajući, nesrazmeran, kukavički...

Pa da li je moguće da je ovo dete uradilo najgoru moguću stvar u Srbiji pa se mazanjem govnima po njemu konačno rešilo da se stane na put javašluku. :pop:
Oni tamo mlate nastavnice, ovi drugi pljuju učiteljice, dobar deo ih podržava jer škole su ionako debilane...:pop:

Не знам шта бих одговорио на твоје питање али надам се да бих имао снаге да тој жени стиснем руку и кажем јој.. ''Свака ти част!''
Da podelite pseću odgovornost...

Mislim da je red sve babe i junačine obući u uniformu belih i poslati da očiste srbiju od uranijuma, pa da ga natrljaju englezima, a mogli bi i da gase cigarete pušačima, pa da uvode red u prodaju narkotika zatim da nateraju svakoga ko bezdozvole gradi po beogradu nateraju da pojedu sav beton sa zelenih površina....pošto svakako nemaju pojma o načinu vaspitavanja dece...

Ne razumem ljude koji čuvaju pse, pa još i u stanovima. Pre neki dan uzeo sam da kosim dvorište i video pseći izmet na dva mesta, a nemam psa, nečiji pas je ušao u dvorište i "olakšao se". Bilo je onako sasušeno, ali ipak grozno, smučio mi se život kada sam to bacao u kantu.
Volim sve životinje. Pas mi je za box ispred kuće. Isplanirala sam rasu i sve, ali taj pas ima svrhu da mi bude čuvar i prijatelj. Ljudi spavaju sa ljubimcima u istom krevetu. Ne znam da li pas koji spava u krevetu ima svrhu... Plus... Pobogu, nije mi muž! I supružnika isterat' iz kreveta ponekad, a tek psa...
Ne znam. Haljina nova. Sva od dlaka... Kao da sam je nosila deceniju, a ne jedan dan kod sestre koja ima kućnog psa. 🤬

Pa ja sam čuo da nasilje prema deci podleže krivičnom delu i da bi neko pristojan sad mogao da uzme zakon u svoje ruke i gospodju koja je dirala dete pristojno nauči pameti....
Pristojnost i zakon ne predvidjaju da gradjani "pristojni" uzimaju zakon u svoje ruke i baš se lepo javila da je smeste u zatvor...ja bih je prijavio kao nasilnicu...
Zamisli da neko parkira vozilo na trotoar gde je zabranjeno, a savesni gradjanin mu otkine retrovizor....ko je gori prestupnik i nevaspitan? onaj što je pogrešio ili onaj ko je uzeo zakon u svoje ruke i (rešio svoju frustraciju)
Dete kom je poveren pas..
MadA, pseći izmet mi ne smeta koliko nevaspitanje na svakom koraku.
Popreče se ljudi kao da poseduju ceo trotoar!Ako je njima stalo vreme, meni nije... Čoveče!

Danas su deca prezaštićena. I treba drugi da ih vaspitavaju. Nas je komšinica kad smo se muvali ispod njene terase i nervirali je posula na nas vodu sa terase u većim količinama, jasno prljavom vodom. Došla sam kući i rečeno mi je Ako je kad je niste slušali. Nekada su se roditelji postideli kad im drugi opomenu decu, danas reže kao bul terijer. Deca su često bahata jer im niko ništa ne sme reći.

Što se tih govana tiče, deca su u mom kraju prestali da igraju fudbal jer malo malo imali su govna po patikama, pa još ako tako odu do škole, ako se igraju pre, svi su im se smejali i govorili smrdiš. Koliko puta sam prala patike sa izmetom, već sam napravila proceduru. Msm kažnjavati strogo

Danas su deca prezaštićena. I treba drugi da ih vaspitavaju. Nas je komšinica kad smo se muvali ispod njene terase i nervirali je posula na nas vodu sa terase u većim količinama, jasno prljavom vodom. Došla sam kući i rečeno mi je Ako je kad je niste slušali. Nekada su se roditelji postideli kad im drugi opomenu decu, danas reže kao bul terijer. Deca su često bahata jer im niko ništa ne sme reći.
A onDa si konj od 30 leta, i taj režeći roditelj krene da mlatara na tebe.

A onDa si konj od 30 leta, i taj režeći roditelj krene da mlatara na tebe.

Pa da, zato se svi sklanjaju i niko ništa toj deci ne priča. Ranije je bilo normalnije kad nam komšija Miša izvuče uši. Barem zapamtiš. Danas deca nemaju nikakvu korekciju. A kad ih roditelji grde zabole ih.

Back