- Poruka
- 360.965
Da li to možete da kažete za sebe ?
I šta vas cini srećnom?
I šta vas cini srećnom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srećnija sam kad nisam u bračnoj instituciji,...ali sam imala sreće i sa muškarcima. Čak sam i sa bivšim u jako dobrim i prijateljskim odnosima. Msm da generalno, mnoge žene greše kada bivše supružnike ili partnere tretiraju kao da nikada nisu postojali. Žena može itekako da uživa zaštitu ukoliko joj je potrebna i nakon razvoda, samo treba da bude diplomata. Ukoliko je to moguće, ofc. Ništa se ne radi u životu, po bilo koju cenu.Muskarac vjerovatno dobra udaja je 90 posto srece u zivotu
Dobra udaja ili dobar razvod.Muskarac vjerovatno dobra udaja je 90 posto srece u zivotu
Pa uvek mozes zaigrati partija Jos traje...Dobra udaja ili dobar razvod.
Ali nisam igrala na tu kartu u životu. Tako mi zapalo.
Pa uvek mozes zaigrati partija Jos trajeDobra udaja ili dobar razvod.
Ali nisam igrala na tu kartu u životu. Tako mi zapalo.
Sta ces ga pozvati kad te neki sadasnji ne postiva dovoljno Ili pravi problem? Tako meni jedna bivsa pocela pominjati bivseg u tom kontekstu....nije mi to jasno Al svakako odma Sam se distancirao od te patologijeSrećnija sam kad nisam u bračnoj instituciji,...ali sam imala sreće i sa muškarcima. Čak sam i sa bivšim u jako dobrim i prijateljskim odnosima. Msm da generalno, mnoge žene greše kada bivše supružnike ili partnere tretiraju kao da nikada nisu postojali. Žena može itekako da uživa zaštitu ukoliko joj je potrebna i nakon razvoda, samo treba da bude diplomata. Ukoliko je to moguće, ofc. Ništa se ne radi u životu, po bilo koju cenu.
Naravno,...samo me već više smara da se vučem po sudovima, k'o večita raspuštenica.Pa uvek mozes zaigrati partija Jos traje
zato sto je on dobio vise od tebe, a to je sloboda a ona nema cenu.Naravno,...samo me već više smara da se vučem po sudovima, k'o večita raspuštenica.
P.S. Prilikom razvoda, nisam ništa tražila, dobila sam više nego što mi pripada. Sreća ili sam samo umela da odaberem? Ako već ne umeš da budeš dobra žena, onda bar budi dobra bivša žena.
Slažem se.zato sto je on dobio vise od tebe, a to je sloboda a to nema cenu.