Ja sam srećna zena

Muskarac vjerovatno dobra udaja je 90 posto srece u zivotu
Srećnija sam kad nisam u bračnoj instituciji,...ali sam imala sreće i sa muškarcima. Čak sam i sa bivšim u jako dobrim i prijateljskim odnosima. Msm da generalno, mnoge žene greše kada bivše supružnike ili partnere tretiraju kao da nikada nisu postojali. Žena može itekako da uživa zaštitu ukoliko joj je potrebna i nakon razvoda, samo treba da bude diplomata. Ukoliko je to moguće, ofc. Ništa se ne radi u životu, po bilo koju cenu.

Poslednja izmena:
Imam uglavnom razloge da budem zadovoljna i dobro raspoložena. To mi je trenutno ekvivalent sreći, mada sreću sebi predstavljam kao proces bez kraja, a ne definitivno stanje ili osećanje. Takođe, svoju sreću tražim unutar sebe i ne poredim se ni sa kim.
Otkrila sam pesmu koja mi se dopala, ali sam se predomislila kada sam htela da je pošaljem jednoj dragoj osobi da ne bi pogrešno protumačila tekst.
Ne znam zapravo nikoga kome bih mogla da je pošaljem.

Dobra udaja ili dobar razvod.😁
Ali nisam igrala na tu kartu u životu. Tako mi zapalo.
Pa uvek mozes zaigrati😉 partija Jos traje
Srećnija sam kad nisam u bračnoj instituciji,...ali sam imala sreće i sa muškarcima. Čak sam i sa bivšim u jako dobrim i prijateljskim odnosima. Msm da generalno, mnoge žene greše kada bivše supružnike ili partnere tretiraju kao da nikada nisu postojali. Žena može itekako da uživa zaštitu ukoliko joj je potrebna i nakon razvoda, samo treba da bude diplomata. Ukoliko je to moguće, ofc. Ništa se ne radi u životu, po bilo koju cenu.
Sta ces ga pozvati kad te neki sadasnji ne postiva dovoljno Ili pravi problem? Tako meni jedna bivsa pocela pominjati bivseg u tom kontekstu....nije mi to jasno Al svakako odma Sam se distancirao od te patologije

Pa uvek mozes zaigrati😉 partija Jos traje
Naravno,...samo me već više smara da se vučem po sudovima, k'o večita raspuštenica.😅
P.S. Prilikom razvoda, nisam ništa tražila, dobila sam više nego što mi pripada. Sreća ili sam samo umela da odaberem? Ako već ne umeš da budeš dobra žena, onda bar budi dobra bivša žena. Ja sam očigledno umela ovo drugo.

Back