- Poruka
- 17.171
Feministkinja u akciji!![]()
Uopšte ne
To je vaspitanje i empatija
Odakle nekom pravo xy nazivati skrndelj ?
Feministkinja u akciji!![]()
Uopšte ne
Ne bre ja sam joj kamencic u cipeliPa kako imaš empatiju prema XY, a ne prema Džordžu? (on ti je valjda bliži nego neka sa neta)
Ok ti si skrndelj aj sad pali s teme axaxaUopšte ne
Oooo Džordži ...Ne bre ja sam joj kamencic u cipeli
Pa kako imaš empatiju prema XY, a ne prema Džordžu? (on ti je valjda bliži nego neka sa neta)
Jer je hladan, egoističan, površan , uvredljiv
Da ne nabrajam
A možda je XY gora od njega, kako znaš kad je ne znaš?
Samo prema skrndeljima i lajavim tetkama poput tebeJer je hladan, egoističan, površan , uvredljiv
Da ne nabrajam
Где си ти?ne bih se mnogo razmetala svojim avionom....vozila bih ga sama diljem plavog neba.
ali kompleksi na čudan način teraju ljude da traže potvrdu da je posedovni list pun vrednih stvari.
Mnogo loših stvari od početka godine stalo je u red ispred moje zgradeГде си ти?![]()
Zašto je ružna slika?Uvek je ružna slika kad je momak vidno lepši od devojke...
Баш ми је жао.Mnogo loših stvari od početka godine stalo je u red ispred moje zgrade
![]()
Da, drugačije je kad patiš na suncu zaistaБаш ми је жао.
Иде лепше време, бар нешто![]()
Pa naravno, bezobrazluk sa njihove strane, spojili se da kvare narodu vizuelni ugodjajUvek je ružna slika kad je momak vidno lepši od devojke...
Ko tebi drma kavez? Rekao sam šta je meni ružno, ne ko može da se spaja...Pa naravno, bezobrazluk sa njihove strane, spojili se da kvare narodu vizuelni ugodjaj
Cek pogledaj tvoj nick...Ni za xy se ne koriste tako ružne i omaložavajući reci !!
Ma kako da ne... U zivotinjskom svetu muskarci/muske jedinke su te koje su lepse, sarenije..... Skini devojkama sminku, vestacke trepavice I ostala sranja pa onda mozemo da pricamo o pravo lepoti...Uvek je ružna slika kad je momak vidno lepši od devojke...
Znaci nisam jedina koja je primetilaИначе, и ја сам приметила да изразито лепи мупкарци немају жене које физички могу да им парирају. Рецимо и да је обрнуто. Ретки су парова који су баш, баш складни.
Као што је учестало, бар из примера око мене, да жене које нису нарочито женствене и нису у некој форми просто трче за лепим мушкарцем који је у кондицији.
Ниси једина.Znaci nisam jedina koja je primetila
Vecina parova koja mi defiluje kroz studio je takva
Mnogo mi je zanimljiva ta pojava