med_i_zaoka
Primećen član
- Poruka
- 751
Nego Fibo, da ne cekam, mozda je taj dan malo daleko da mi ti sad kazes to sto bi mi se kazalo samo, a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luna, ovo zadnje je bilo napola u sali, mada i mene zbuni malo nisam dosad stvarno
Ma ne sme bre niko da mi dira mog muskarca tj. frajera![]()
inace cu da ga![]()
![]()
jok, osnovni problem je sto zene u stvari ne znaju sta hocekazes neka kombinacija? pa kad ti kombinacija jedan dan povladjuje i "nosi na dlanu" a drugi dan ti zvekne samar? ili kad ti jedan dan obecava svijet a drugi ga "marica" pokupi sa rucka kod tvojih staraca? 'oces jos, mogu do sutra...
![]()
Eto smisliću uskoro nešto zanimljovo samo za tvoje radoznale oči...
Zasto?Napisala si svoje misljenje i sta te briga ko sta misli?Imas mladica kakvog zelis a to je najvaznije.Briga te da li ja ili neko drugi mislimi o tome ovo ili ono
Gde je?![]()
Iz kog mazohisticnog osecaja zene vole problematične i neobuzdane muskarce? Najvece ponizenje muskarcu je kad mu zena, devojka kaze da je "mnogo dobar" takav nema sanse kod devojaka, zena.
Zene dok su mlade, vole da se osecaju ponizeno.... tek kad ostare i kad im dosadi maltretiranje muza pocnu ceniti dobre momke.. tamo posle tridesete.
Zene dok su mlade, vole da se osecaju ponizeno.... tek kad ostare i kad im dosadi maltretiranje muza pocnu ceniti dobre momke.. tamo posle tridesete.
jok, osnovni problem je sto zene u stvari ne znaju sta hocekazes neka kombinacija? pa kad ti kombinacija jedan dan povladjuje i "nosi na dlanu" a drugi dan ti zvekne samar? ili kad ti jedan dan obecava svijet a drugi ga "marica" pokupi sa rucka kod tvojih staraca? 'oces jos, mogu do sutra...
![]()
Hm ...mislila sam ako VI muskarice trazite od nas zena da budemo fine ovako a tamo gde nas najvise trebate citaj(krevetu) da vam budemo ku ... onda i mi to trazimo od vas.Ja mislila u tom smislu ...
E sad` ti pisi i do prekosutra ...meni nije problem ...![]()
Iz kog mazohisticnog osecaja zene vole problematične i neobuzdane muskarce? Najvece ponizenje muskarcu je kad mu zena, devojka kaze da je "mnogo dobar" takav nema sanse kod devojaka, zena.
džaba si boldovao.
vidi se da si dObrica ...
![]()
Omfg...kakva je ovo generalizacija....
Takav sam, poshalji mi neku poruku preko ovog sajta, voleo bih da se upoznamo ako je istina ovo što kažeš jer nemam devojku a ne izgledam loše, čak naprotiv!Nije istina, ja volim dooobrice![]()