"Ja sam pravoslavac, ali nisam Srbin, Srbi me često pitaju": Ispovest legende jugoslovenskog fudbala

Kakvu štetu je Nikola napravip Srbiji i Srbima, osim što su se za njegovog vakta, svo Srbi okupili u jednoj državi?
Naravno. Covek pobednik ww1.Srbija se za vreme dok je bio premijer,najvise prosirila. Uostalom to mu je priznato osim nekih koji su preskakali casove istorije u skoli.
Ovaj Pasic se covek pogubio.Inace fudbaleri su totalno neobrazovani i lako ih je izmanipulisati.

Poslednja izmena:
Tako je. Stanovi su bili društevni, odnosno državni i oni koji su živjeli u njima nisu imali vlasništvo nad njima. Rok za otkup stanarskog prava je istekao, a većina tih koji nisu mogli otkupiti te stanove u gradovima su obitelji jugooficira koji su naredbom iz Beograda kolonizirali Hrvatsku i oni ionako u većini nisu bili državljani Hrvatske, već na radu u Hrvatskoj iz drugih republika koje su danas samostalne države.
to je cista laz.

stanovi su 1991 i 1992 oduzeti iskljucivo srbima. Jos niej bilo otkupa u hrvatskoj 1991. uz to su dobili i sut kartu sa posla po naiconalnoj osnovi.

oduzeti su i izbaceni na ulicu iz svojih stanova sirom zagreba osijeka splita vinkovaca...

40 000 stanarskih prava su oduzeli srbima 1991 . mi smo u srbiji dozvolili hrvatima da kao i ostali gradjani otkupe stanove 1992 za tepsiju ribe.

ta prica kako su svih 40 000 nosicoa stanrskih prava bili toboz na radu u hrvatskoj je obicno fasisticlo sranje i tipicna hrvatska laz da se pokriju zla koja su cinili srbima.

jeste kako da ne...

uglavnom ja sam bi oza to da se hrvatima isto ovde ucini. i dan danas rade u drustvenim rpeduzecima i trebalo bi da im uzvratimo istom merom. napolje u njihovu lepu

Sravnili Vukovar do temelja, rušili UNESCO-ov Dubrovnik, provodili etnička čišćenja, granatirali svakodnevno brojna naselja, okupirali 1/3 Hrvatske, nisu željeli živjeti u hrvatskoj državi i sad prigovaraju. Pa ovoga nema ni u cirkusu. :lol:
Хрвати почели са законом против Срба као нацисти, почели етничко чишћење и спровели геноцид над Србима, у Вуковару су блокирали ЈНА касарну и спречили да им се достави храна и вода, прва жртва Вуковара Србин. Зуроф директо Симон Визентал Центра у Јерусалиму и последњи ловац на нацисте је изнео чињенице да је Хрватска фашистичка. И Хрвати да говоре о геноциду
1715239933304.gif
. Покриј се ушима.

Ima ih još više među poznatima u Srbiji i okolo koji nisu etnički Srbi, kao Nikola Pašić, Dragutin Dimitrijević Apis, Mihajlo Pupin, Branislav Nušić, Jovan Sterija Popović, Konstantin Koča Popović, Aleksandar Cincar Marković, Taško Načić, Predrag Miki Manojlović, Toma Fila, Gordan Kičić, Jovan Jovanović Zmaj...
По чему дотични нису Срби? Они нису мењали веру да би се у Србе уписали!
Живе вековима на тим просторима и ко зна колико ту српске крви има.
Случај Масима Савића је специфичан јер њему ни један родитељ није Хрват.
Арсеније Дедић и његов брат Милутин нису исте националности?!!?
То што ви заговарате и што сте створили је нација никоговића.

to je cista laz.

stanovi su 1991 i 1992 oduzeti iskljucivo srbima. Jos niej bilo otkupa u hrvatskoj 1991. uz to su dobili i sut kartu sa posla po naiconalnoj osnovi.

oduzeti su i izbaceni na ulicu iz svojih stanova sirom zagreba osijeka splita vinkovaca...

40 000 stanarskih prava su oduzeli srbima 1991 . mi smo u srbiji dozvolili hrvatima da kao i ostali gradjani otkupe stanove 1992 za tepsiju ribe.

ta prica kako su svih 40 000 nosicoa stanrskih prava bili toboz na radu u hrvatskoj je obicno fasisticlo sranje i tipicna hrvatska laz da se pokriju zla koja su cinili srbima.

jeste kako da ne...

uglavnom ja sam bi oza to da se hrvatima isto ovde ucini. i dan danas rade u drustvenim rpeduzecima i trebalo bi da im uzvratimo istom merom. napolje u njihovu lepu
Rok za predaju zahtjeva za otkup društvenih stanova je istekao. Neki Srbi su iskoristili to pravo, čak i oni koji su izbjegli iz Hrvatske još 1991. i 1992. godine, i otkupili su stanove te ih većinom prodali. Naravno, to su učinili oni koji su već u startu priznali realnost na terenu. Ovi drugi su se sprdali, nisu željeli priznati institucije Republike Hrvatske, nisu htjeli podnositi zahtjeve, jer nisu htjeli priznati samo postojanje države Hrvatske pa su ispušili.

Jugoficira i njihovih obitelji bilo je mnoštvo u SR Hrvatskoj, osobito u Splitu. Daleko više od pola svih Srba koji su živjeli u 20. stoljeću u Splitu bili su doseljenici JNA iz SR Srbije, SR Crne Gore i SR BiH. Krajem 19. stoljeća bilo je popisano ukupno 40 Srba u Splitu.

Piši ti o zlu koje su počinili Srbi nad Hrvatima u samoj Hrvatskoj. Hrvatska nije izvršila agresiju na Srbiju, već Srbija na Hrvatsku, što je Haški sud dokazao presudama Milanu Martiću te Stanišiću i Simatoviću.

По чему дотични нису Срби? Они нису мењали веру да би се у Србе уписали!
Живе вековима на тим просторима и ко зна колико ту српске крви има.
Случај Масима Савића је специфичан јер њему ни један родитељ није Хрват.
Арсеније Дедић и његов брат Милутин нису исте националности?!!?
То што ви заговарате и што сте створили је нација никоговића.
Po tome što ih ni same institucije u Srbiji ne smatraju etničkim Srbima.

Хрвати почели са законом против Срба као нацисти, почели етничко чишћење и спровели геноцид над Србима, у Вуковару су блокирали ЈНА касарну и спречили да им се достави храна и вода, прва жртва Вуковара Србин. Зуроф директо Симон Визентал Центра у Јерусалиму и последњи ловац на нацисте је изнео чињенице да је Хрватска фашистичка. И Хрвати да говоре о геноцидуPogledajte prilog 1544606. Покриј се ушима.
WW2 nema veze s time. To su tvoji jadni i neuspješni pokušaji opravdanja zločine koje ste počinili nad Hrvatima.

Srpski vojnici i političari su osuđeni za genocid presudama u 21. stoljeću. Nemaš nikakvo pravo spominjati genocid. Pokrij se ušima!

https://nova.rs/sport/fudbal/ja-sam...taju-ispovest-legende-jugoslovenskog-fudbala/

Ja sam pravoslavac, ali nisam Srbin, Srbi me često pitaju…“: Ispovest legende jugoslovenskog fudbala
FUDBAL Autor: Strahinja Nikolić 01. maj 202419:30

Predrag Pašić; Foto: Screenshot / Youtube
Predrag Pašić, nekadašnja zvezda jugoslovenskog fudbala i član generacije koja je 1979. godine osvojila zlato na Mediteranskim igrama, podigao je buru novom izjavom.

Pašić je u karijeri igrao za tri tima – Sarajevo, Štutgart i Minhen 1860, a najveće uspehe postigao je u dresu bordo-belih.

Sa Sarajevom je osvojio titulu u sezoni 1984/85, a te godine je proglašen za najboljeg igrača prvenstva Jugoslavije.

PROČITAJTE JOŠ...

Он је босански православац , то је одредица оних који не смеју да кажу да су Срби , постоје такви и Хрвати који живе у Федерацији и који тврде да су католички босанци ..вероватно ће веома скоро да тврде и да су католички или православни бошњаци , не би ме чудило, репресија је чудо

https://nova.rs/sport/fudbal/ja-sam...taju-ispovest-legende-jugoslovenskog-fudbala/

Ja sam pravoslavac, ali nisam Srbin, Srbi me često pitaju…“: Ispovest legende jugoslovenskog fudbala
FUDBAL Autor: Strahinja Nikolić 01. maj 202419:30

Predrag Pašić; Foto: Screenshot / Youtube
Predrag Pašić, nekadašnja zvezda jugoslovenskog fudbala i član generacije koja je 1979. godine osvojila zlato na Mediteranskim igrama, podigao je buru novom izjavom.

Pašić je u karijeri igrao za tri tima – Sarajevo, Štutgart i Minhen 1860, a najveće uspehe postigao je u dresu bordo-belih.

Sa Sarajevom je osvojio titulu u sezoni 1984/85, a te godine je proglašen za najboljeg igrača prvenstva Jugoslavije.

PROČITAJTE JOŠ...
Konvertiranu gospodu treba uvek razumeti . Pola današnjih forumskih kolega spadaju u tu felu . Osećaju se Hrvatima , Bošnjama , Amerokrpiguzima, Natokalom , licima sa tri pola , Evropolcima, Panšupcima , Lezbejcima , i ostalim Pirgavcima.

WW2 nema veze s time. To su tvoji jadni i neuspješni pokušaji opravdanja zločine koje ste počinili nad Hrvatima.

Srpski vojnici i političari su osuđeni za genocid presudama u 21. stoljeću. Nemaš nikakvo pravo spominjati genocid. Pokrij se ušima!
Имам итекако право спомињати геноцид који сте ви починили над Србима у Првом, Другом светском рату и 90их. Неуспешни су Хрвати без помоћи Америке и њихових пулена. Ево ко су типични Хрвати још увек исти као кад сте масовно дочекивали нацисте 1941:
Зуроф директор Симон Визентал Центра и последњи ловац на нацисте је изнео чињенице да је Хрватска фашистичка:

Зуроф: Вриједности које пропагира Хрватска су фашистичке​

https://www.in4s.net/zurof-vrijednosti-koje-propagira-hrvatska-su-fasisticke-ne-evropske/

Zurof: "Za dom spremni" je kao "Zig hajl"​

https://www.b92.net/o/info/vesti/index?yyyy=2016&mm=04&dd=06&nav_category=78&nav_id=1116511
Хашки антисрпски трибунал може заједно са фашистичким Хрватима да се носи у проклетство.

Brate gubiš se.

Kako smatraju se Srbima a lik oko koga je pokrenuta tema kaže da nije Srbin.
Meni se čini da si ti taj koji se gubi. Napisao si da današnji Južni Slaven pravoslavac može biti ili Srbin ili Bugar ili budala. Ja sam tu dodao da može biti i Vlah i Cincar koji govori južnoslavenskim jezikom, a često se izjašnjava kao Srbin, iako to nije etnički.

Имам итекако право спомињати геноцид који сте ви починили над Србима у Првом, Другом светском рату и 90их. Неуспешни су Хрвати без помоћи Америке и њихових пулена. Ево ко су типични Хрвати још увек исти као кад сте масовно дочекивали нацисте 1941:
Зуроф директор Симон Визентал Центра и последњи ловац на нацисте је изнео чињенице да је Хрватска фашистичка:

https://www.in4s.net/zurof-vrijednosti-koje-propagira-hrvatska-su-fasisticke-ne-evropske/

https://www.b92.net/o/info/vesti/index?yyyy=2016&mm=04&dd=06&nav_category=78&nav_id=1116511
Хашки антисрпски трибунал може заједно са фашистичким Хрватима да се носи у проклетство.
Prvo, nikakav genocid nije počinjen nad Srbima u WW1, a najmanje od Hrvata. To su izmišljotine. Drugo, nikakav genocid nije počinjen nad Srbima 1990-ih, već upravo suprotno, jer su Srbi ti koji su počinili genocid. Treće, genocid u WW2 ne opravdava genocid u Srebrenici, niti onaj čiji su sunarodnjaci počinili genocid krajem 20. stoljeća ima pravo bilo kome spominjati genocid. Ponavljam, možeš se samo pokriti ušima!

Prvo, nikakav genocid nije počinjen nad Srbima u WW1, a najmanje od Hrvata. To su izmišljotine. Drugo, nikakav genocid nije počinjen nad Srbima 1990-ih, već upravo suprotno, jer su Srbi ti koji su počinili genocid. Treće, genocid u WW2 ne opravdava genocid u Srebrenici, niti onaj čiji su sunarodnjaci počinili genocid krajem 20. stoljeća ima pravo bilo kome spominjati genocid. Ponavljam, možeš se samo pokriti ušima!
Типично Хрватски негирање чињеница. Зуроф је изнео чињенице да је Хрватска фашистичка!

ХРВАТИ НЕ ЗНАЈУ ЗА СТИД Усташа Томпсон учи ђаке да мрзе Србе!​

https://srbin.info/pocetna/aktuelno/hrvati-ne-znaju-za-stid-ustasa-tompson-uci-djake-da-mrze-srbe/
Хрвати су заједно са муслиманима и Аустријанцима извршили геноцид над Србима у Првом светском рату:
Хрвати убијали Србе у избегличким колонама 1995:
https://www.politika.rs/scc/clanak/513577/Ubijanje-Srba-u-izbeglickim-kolonama-1995

Типично Хрватски негирање чињеница. Зуроф је изнео чињенице да је Хрватска фашистичка!

https://srbin.info/pocetna/aktuelno/hrvati-ne-znaju-za-stid-ustasa-tompson-uci-djake-da-mrze-srbe/
Хрвати су заједно са муслиманима и Аустријанцима извршили геноцид над Србима у Првом светском рату:
Хрвати убијали Србе у избегличким колонама 1995:
https://www.politika.rs/scc/clanak/513577/Ubijanje-Srba-u-izbeglickim-kolonama-1995
:kafa:
3dd15afcf06d6089b5f8.jpeg

Приказујеш побијене муслиманске војнике :hahaha:
Западњачки документарац који је приказао чињенице да су муслимани починили геноцид над 52 Српска села око Сребренице:

Канадски УН који је био у Сребреници до 1994 и видео нападе муслимана на Српска села око Сребренице, да није и зашто није почињен геноцид у Сребреници:
https://www.theglobeandmail.com/opinion/the-real-story-behind-srebrenica/article737584/

Poslednja izmena:
Приказујеш побијене муслиманске војнике :hahaha:
Западњачки документарац који је приказао чињенице да су муслимани починили геноцид над 52 Српска села око Сребренице:

Канадски УН који је био у Сребреници до 1994 и видео нападе муслимана на Српска села око Сребренице, да није и зашто није почињен геноцид у Сребреници:
https://www.theglobeandmail.com/opinion/the-real-story-behind-srebrenica/article737584/
Te vojnike je štitila Ženevska konvencija o vojnim zarobljenicima. To što je učinjeno nad njima je genocid.

Te vojnike je štitila Ženevska konvencija o vojnim zarobljenicima. To što je učinjeno nad njima je genocid.
Побијени они што су клали све Српско у 52 Српска села око Сребренице. Шта тек Хрватима да се ради кад су побили не само многе Српске војнике, него и многе Српске цивиле 90их, то је геноцид који треба да платите и платићете.

Побијени они што су клали све Српско у 52 Српска села око Сребренице. Шта тек Хрватима да се ради кад су побили не само многе Српске војнике, него и многе Српске цивиле 90их, то је геноцид који треба да платите и платићете.
Zločin iz osvete je jedan od najgorih zločina uopće, ne samo kad su u pitanju ratni zločini. Time je situacija još gora.

Hrvati nisu napali Srbiju. Kada/ako budu napali Srbiju, tek onda se imaš pravo javiti. Ovako ti je bolje da šutiš, jer su tvoji jedini koji su počinili genocid nakon WW2 u Europi. Barem dok se ne dokaže ruski genocid nad Ukrajincima. ;)

Back