- Poruka
- 386
od 2003. godine pa do sad, to je 21 godina.znam sve verzije FM pocev od FM2003 do Fm 2024 i to sa najvecim uyivanjem igram
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što se kaže...od 2003. godine pa do sad, to je 21 godina.znam sve verzije FM pocev od FM2003 do Fm 2024 i to sa najvecim uyivanjem igram
Zašto? I ja sam to igrao i odlična igrica ali iz principa više ne igram piratske kopije a nemam naviku da kupujem igrice. I dan-danas skinem preko androida Soccer manager (nije Football manager ali je solidna igrica) i tako pratim dešavanja u svetu fudbala.što se kaže...
čega se pametan stidi, budala se time ponosi!
što se kaže...
čega se pametan stidi, budala se time ponosi!
Javi se u Nordeus u bg-u, možda dobiješ neko VIP članstvo.od 2003. godine pa do sad, to je 21 godina.znam sve verzije FM pocev od FM2003 do Fm 2024 i to sa najvecim uyivanjem igram
Oni kreiraju drugačiju vrstu menadžera, njihovi igrači i timovi u realnosti ne postoje već su izmišljeni. )))Javi se u Nordeus u bg-u, možda dobiješ neko VIP članstvo.
Il te angažuju kao seniora na narednim verzijama
Kako? Daj neki primer to za CIV...Ja sam igrao razne menadzerske igrice, zatim i simulacije, ali nikad nisam nijednu fudbalsku ili razumeo ili gotivio...
Mislim mozda ja i razumem sve sto je tamo , ali meni to bas i nije interesantno , cak i ono kad zakazem mec u realnom vremenu za 2h , i onda ceka i on i ja tih 2h sto kao jeste interesantno , ali kazem da ja tu nesto ne kapiram uzivanje...
Niti gledanje statistika igraca pa biranje pa transferi , pa ovo ono..pa podmladak pa treniranje, pipkao ja to sve, ali nije se primilo...
Iskreno vise mi se primilo ciklus CIV koji je promovisao tacno kako ce da se menja Svetsko stanje u privredi i politici...tu bar vidis i mozes i da probas kako da uopste nemas vojsku a da manipulises sve vojske i protivnike npr preko medija...
Čemu vređanje?
igranje igrica smatram potpunim gubljenjem vremena.Zašto? I ja sam to igrao i odlična igrica ali iz principa više ne igram piratske kopije a nemam naviku da kupujem igrice. I dan-danas skinem preko androida Soccer manager (nije Football manager ali je solidna igrica) i tako pratim dešavanja u svetu fudbala.
Ja igram šah na internetu, to je misaona igra, opušta me i zabavno mi je, da li to znači da trebabda prestanem jer ti smatraš da je to gubljenje vremena?igranje igrica smatram potpunim gubljenjem vremena.
imam razumevanja kad neki dete/teenager igra igrice, ali ta faza uglavnom nekad kod svih prodje, mada kod pojedinaca ocigledno ne.
da konjincina od 30-40 god. igra igrice... taj bas nema sta drugo da radi u zivotu!?
nisam mislio na sah.Ja igram šah na internetu, to je misaona igra, opušta me i zabavno mi je, da li to znači da trebabda prestanem jer ti smatraš da je to gubljenje vremena?
To je igra kao i svaka druga koja se može naći na internetu.nisam mislio na sah.
Izmedju igrica i foruma....hmmmmmigranje igrica smatram potpunim gubljenjem vremena.
imam razumevanja kad neki dete/teenager igra igrice, ali ta faza uglavnom nekad kod svih prodje, mada kod pojedinaca ocigledno ne.
da konjincina od 30-40 god. igra igrice... taj bas nema sta drugo da radi u zivotu!?
igranje igrica smatram potpunim gubljenjem vremena.
Ovde može svašta da se čuje i svašta može da se nauči.Mislim, sedis na forumu, druze, sto je doslovno igrica samo sa realnim ljudima, ubijas vreme, produktivnost ti je nula i korist od ovoga ti je nula. Ali je zato on budala sto u slobodno vreme igra igricu, ti na krstarici si uzviseno bice. Mislim…
Ovde može svašta da se čuje i svašta može da se nauči.
Mnogo štošta, ovde kao da sam završio 3 godine istorije. Plus svašta ostalo.Ma daj, nemoj me zezati stvarno… sta si ovde tacno naucio, a da pre toga nisi znao i da ti nije dostupno na internetu ako te vec zanima i bez ovoga?
И ја се то питамMa daj, nemoj me zezati stvarno… sta si ovde tacno naucio, a da pre toga nisi znao i da ti nije dostupno na internetu ako te vec zanima i bez ovoga?
И ја се то питам
Играње видео игара је на истом нивоу као гледање филмова, читање књига, слушање музике и слично.