Ja sam najveci ljubitelj igre fudbalski menadzer, igram vec 20 godina

Ja sam igrao razne menadzerske igrice, zatim i simulacije, ali nikad nisam nijednu fudbalsku ili razumeo ili gotivio...
Mislim mozda ja i razumem sve sto je tamo , ali meni to bas i nije interesantno , cak i ono kad zakazem mec u realnom vremenu za 2h , i onda ceka i on i ja tih 2h sto kao jeste interesantno , ali kazem da ja tu nesto ne kapiram uzivanje...

Niti gledanje statistika igraca pa biranje pa transferi , pa ovo ono..pa podmladak pa treniranje, pipkao ja to sve, ali nije se primilo...

Iskreno vise mi se primilo ciklus CIV koji je promovisao tacno kako ce da se menja Svetsko stanje u privredi i politici...tu bar vidis i mozes i da probas kako da uopste nemas vojsku a da manipulises sve vojske i protivnike npr preko medija...

Ja sam igrao razne menadzerske igrice, zatim i simulacije, ali nikad nisam nijednu fudbalsku ili razumeo ili gotivio...
Mislim mozda ja i razumem sve sto je tamo , ali meni to bas i nije interesantno , cak i ono kad zakazem mec u realnom vremenu za 2h , i onda ceka i on i ja tih 2h sto kao jeste interesantno , ali kazem da ja tu nesto ne kapiram uzivanje...

Niti gledanje statistika igraca pa biranje pa transferi , pa ovo ono..pa podmladak pa treniranje, pipkao ja to sve, ali nije se primilo...

Iskreno vise mi se primilo ciklus CIV koji je promovisao tacno kako ce da se menja Svetsko stanje u privredi i politici...tu bar vidis i mozes i da probas kako da uopste nemas vojsku a da manipulises sve vojske i protivnike npr preko medija...
Kako? Daj neki primer to za CIV...

Pa kako se menjala svetska politika tako su se menjali alati u CIV, 3,4,5,6....
Menjale su se cene kostanja i mogucnosti da ratujes, a koliko ti treba TV , pa medijski uticaj, pa spijunaza....pa je opala spijunaza i produkcija, nego je rastao uticaj sa kim si u primirju i u alijansi i kako iskoristis medije i promotivne kampanje....pa blic krig....
I tako od nekog ko u civ 1,2, 3 gomilas masu tenkova ili artiljerije ili sta ti vec treba, postajes neko ko nema previse artiljerije, ali kad krene onda lomi i gleda kako se urusava lancano neprijateljska moc jer mu svaki gubitak postaje revolt....

Tako si mogao da vidis i sta ce biti sa zapadnom i istocnom nemackom ,d a tu nema ni govora o proizvodnom kapitalizmu nego je vojna doktrina u pitanju...svasta nesto tu ima..

Čemu vređanje?
Zašto? I ja sam to igrao i odlična igrica ali iz principa više ne igram piratske kopije a nemam naviku da kupujem igrice. I dan-danas skinem preko androida Soccer manager (nije Football manager ali je solidna igrica) i tako pratim dešavanja u svetu fudbala.
igranje igrica smatram potpunim gubljenjem vremena.
imam razumevanja kad neki dete/teenager igra igrice, ali ta faza uglavnom nekad kod svih prodje, mada kod pojedinaca ocigledno ne.
da konjincina od 30-40 god. igra igrice... taj bas nema sta drugo da radi u zivotu!? :think:

imam razumevanja kad neki dete/teenager igra igrice, ali ta faza uglavnom nekad kod svih prodje, mada kod pojedinaca ocigledno ne.
da konjincina od 30-40 god. igra igrice... taj bas nema sta drugo da radi u zivotu!? :think:
Ja igram šah na internetu, to je misaona igra, opušta me i zabavno mi je, da li to znači da trebabda prestanem jer ti smatraš da je to gubljenje vremena?

Mozda to tu osobu opusta, mozda je to njihova razonoda kao sto je nekome setanje, knjiga, film, kuvanje, trening.

Mislim, sedis na forumu, druze, sto je doslovno igrica samo sa realnim ljudima, ubijas vreme, produktivnost ti je nula i korist od ovoga ti je nula. Ali je zato on budala sto u slobodno vreme igra igricu, ti na krstarici si uzviseno bice. Mislim…

Ma daj, nemoj me zezati stvarno… sta si ovde tacno naucio, a da pre toga nisi znao i da ti nije dostupno na internetu ako te vec zanima i bez ovoga?
И ја се то питам :think:

Играње видео игара је на истом нивоу као гледање филмова, читање књига, слушање музике и слично.

И ја се то питам :think:

Играње видео игара је на истом нивоу као гледање филмова, читање књига, слушање музике и слично.

Mnogo lako ljudi zalepe nekome neku etiketu, a doslovno rade isto što i ta druga osoba radi, samo u različitom formatu.

Malo bezveze.

Back