Ja sam Isus ?

SDG (Soli Deo Gloria)

Veoma poznat
Poruka
10.049
Ja sam se upoznao sa svojim Spasiteljem Isusom Hristom i svedočim pred svima da postoji i da je jedina istina i put spasenja.

Joh 14:6 Isus mu reče: Ja sam put i istina i život; niko neće doći k Ocu do kroza me.

Act 4:12 Jer nema drugog imena pod nebom danog ljudima kojim bi se mi mogli spasti.

Poslednja izmena:

SDG (Soli Deo Gloria)

Veoma poznat
Poruka
10.049
Ja imam drugačije iskustvo.

Bog mi je pomogao da razumem šta je istina i ja sam je radosno prihvatio. I iskusio sam oproštenje i mir i ljubav koji prevazilazi svaki um.

To može doživeti svaki grešnik koji hoće da se vrati Bogu.

Izaberite da se vratite Bogu.

SDG (Soli Deo Gloria)

Veoma poznat
Poruka
10.049
I ja sam bio pravoslavni vernik.

Ali kada sam rekao svešteniku da više neću da kršim 2. i 4. Božju zapovest on je rekao da nema više šta sa mnom da priča.

Vidite ja sam našao mir i oproštenje kada sam prihvatio istinu. Biblijsku istinu.

Tek tada sam dobio mir i oproštenje koje sam tražio.

To je moje iskustvo i to može biti svačije iskustvo.

Joh 14:21 Ko ima zapovesti moje i drži ih, on je onaj što ima ljubav k meni; a koji ima ljubav k meni imaće k njemu ljubav Otac moj; i ja ću imati ljubav k njemu, i javiću mu se sam.

Ovo je Isus obećao i to je ispunio u mom životu.

Poslednja izmena:

villaret

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.304

Ali kada sam rekao svešteniku da više neću da kršim 2. i 4. Božju zapovest on je rekao da nema više šta sa mnom da priča.

Vidite ja sam našao mir i oproštenje kada sam prihvatio istinu. Biblijsku istinu.

Joh 14:21 Ko ima zapovesti moje i drži ih, on je onaj što ima ljubav k meni; a koji ima ljubav k meni imaće k njemu ljubav Otac moj; i ja ću imati ljubav k njemu, i javiću mu se sam.

ja glavu dajem da nikad nisi bio pravoslavan..dusa pravoslavna se prepoznaje izmedju redova..to ne moze da se izgubi kao sto nije izgubljena kod bankara..:D

Sarvaš

Elita
Poruka
20.713

Uhvatio se ti Isusa ko pijan plota .Imaš li ti neku
familiju , djevojku i prijatelje ?

SDG (Soli Deo Gloria)

Veoma poznat
Poruka
10.049
Ja govorim svima vama svoje iskustvo koje sam imao sa Isusom Hristom.

Svako može imati mir i oproštenje. Ali postoje uslovi. I ti uslovi su pravedni uslovi.

Morate prihvatiti Isusa Hrista i istinu koju On govori.

Joh 10:16 I druge ovce imam koje nisu iz ovog tora, i one mi valja dovesti; i čuće glas moj, i biće jedno stado i jedan pastir.

Isus Hrist

Pročitajte ovu divnu knjigu u kojoj je opisano korak po korak, kako da se vratimo Bogu.

Božja ljubav prema čovjeku
Grešniku je potreban Krist
Pokajanje
Priznanje
Posvećenje
Vjera i prihvaćanje
Pravi Kristovi sljedbenici
Rastenje u Kristu
Život i rad
Poznanje Boga
Prednost da se molimo
Što da učinimo sa sumnjom
Radosni u Gospodu

SDG (Soli Deo Gloria)

Veoma poznat
Poruka
10.049
ja glavu dajem da nikad nisi bio pravoslavan..dusa pravoslavna se prepoznaje izmedju redova..to ne moze da se izgubi kao sto nije izgubljena kod bankara..:D

Glavu dajete da biste dokazali da ja lažem?

Ja sam se krstio u pravoslavnoj crkvi kada sam imao preko dvadeset godina.

Da li sam ja bio pravoslavni vernik ako sam se krstio kao odrasla osoba? Ako sam išao na pričest? Ako sam postio? Ako sam čitao Sveto pismo?

A moja duša je po Vama izgubljena zato što sam prestao da se klanjam ikonama i zato što sam odlučio da poštujem IV Božju zapovest?

Zato što sam izabrao da poštujem Božje zapovesti ja sam izgubljen???

A oni koji otvoreno odbacuju Isusa Hrista i govore odvratne reči o našem Tvorcu i Spasitelju, oni nisu izgubljeni?

Neće biti tako.

Vi ste svi izgubljeni i daleko ste od večnog života.

Branite laž i zabludu i nećete da se pokajete i da poštujete svoga Tvorca.

Gde je Vaša ljubav prema Bogu? Ako je imate poštujte onda sve Njegove zapovesti, uključujući i IV Božju zapovest.

1Jn 2:3 I po tom razumemo da Ga poznasmo, ako zapovesti Njegove držimo.
1Jn 2:4 Koji govori: Poznajem Ga, a zapovesti Njegove ne drži, laža je, i u njemu istine nema;

Poslednja izmena:

Банкар

Domaćin
Banovan
Poruka
3.390
Glavu dajete da bi dokazali da ja lažem?

Ja sam se krstio u pravoslavnoj crkvi kada sam imao preko dvadeset godina.

Da li sam ja bio pravoslavni vernik ako sam se krstio kao odrasla osoba? Ako sam išao na pričest? Ako sam postio? Ako sam čitao Sveto pismo?

A moja duša je po Vama izgubljena zato što sam prestao da se klanjam ikonama i zato što sam odlučio da poštujem IV Božju zapovest?

Zato što sam izabrao da poštujem Božje zapovesti ja sam izgubljen???

A oni koji otvoreno odbacuju Isusa Hrista i govore odvratne reči o našem Tvorcu i Spasitelju, oni nisu izgubljeni?

Neće biti tako.

Vi ste svi izgubljeni i daleko ste od večnog života.

Branite laž i zabludu i nećete da se pokajete i da poštujete svoga Tvorca.

Gde je Vaša ljubav prema Bogu? Ako je imate poštujte onda sve Njegove zapovesti, uključujući i IV Božju zapovest.

1Jn 2:3 I po tom razumemo da Ga poznasmo, ako zapovesti Njegove držimo.
1Jn 2:4 Koji govori: Poznajem Ga, a zapovesti Njegove ne drži, laža je, i u njemu istine nema;

А клањаш се Елени Вајт и њеној религији Вавилонске куле?