Ganfajter
Legenda
- Poruka
- 74.500
ima ovde na forumu bisera zenske inteligencije
Opet sam ispala glupa?ima ovde na forumu bisera zenske inteligencije
to naš sinnke torba godinama kada ima štaJa da sam jučer umrla ne bih ni znala šta znači torbanje, ja mislila kao ovi naši klošari što otimaju torbice ženama na ulici![]()
i muškeima ovde na forumu bisera zenske inteligencije
dabomei muške
Ja i ih gotivim.Kaze meni jedna nadobudna zena kako ona ima visok iq, a ja njoj kazem svaku inteligenciju je vreme pobedilo, jer da je drugacije test ne bi bio ogranicen vremenom. A ona ostala ko kokos paaak paaak. E sad koliko vama idu na nerve zene koje za sebe misle da su turbo pametne?
tako jeauh bre, pa i inteligenciju ste polarizovali..muska i zenska inteligencija ccc....
Ovo je za novu temu...
Izuzetno.Kaze meni jedna nadobudna zena kako ona ima visok iq, a ja njoj kazem svaku inteligenciju je vreme pobedilo, jer da je drugacije test ne bi bio ogranicen vremenom. A ona ostala ko kokos paaak paaak. E sad koliko vama idu na nerve zene koje za sebe misle da su turbo pametne?
tako je
inteligencija nema veze sa polom ..osim kod našeg sinnketa
.od te jedne žene koja ga nervira pitanje je bilo za sve inteligentne ženeМислим да код њега није реч о интелигенцији полова, већ о ономе шта њему иде на нерве.
Odlicna ideja. I da mi ture na staklo one stvari koje stite od zracenja ekrana.Pa mozes da nosis naocare bez dioptrije. Dok ona provali da nema ti si vec hebao.
hvala ti puno, baš si me raznežioima ovde na forumu bisera zenske inteligencije
Postaješ predmet sprdnje kao i on.Shta mu fali ?
Ima chojek kutju okuchnik ladju i posadu
On je kvazi na konjuTito
Nisam znao ni ja.Kakvo dragoceno znanje sad imamo.Ja da sam jučer umrla ne bih ni znala šta znači torbanje, ja mislila kao ovi naši klošari što otimaju torbice ženama na ulici![]()
mislim da je ovo pik ove temePa ako su stvarno pametne ne znam u cemu je problem da to i misle etc