ja sam fina devojka...

koliko sam puta ovo cuo pre nego sto krenuo da je 'milujem'... danas sve glume (ogradjujem se od 0,0001 % devojaka...), ali zasto kazu da su fine ,a vamo jedva cekaju da ih opalis?

po toj tvojoj logici stvari fine devojke ne vole sex...kakav apsurd!
to shto je neka devojka fina,ne mora da znachi da ne voli sex i obrnuto...mozhda je zbog te svoje finoce apstinirala jedan period,i sada kada je naishla na "finog" momka,zheli sa njim da vodi ljubav...zdravorazumsko rasudjivanje...

po toj tvojoj logici stvari fine devojke ne vole sex...kakav apsurd!
to shto je neka devojka fina,ne mora da znachi da ne voli sex i obrnuto...mozhda je zbog te svoje finoce apstinirala jedan period,i sada kada je naishla na "finog" momka,zheli sa njim da vodi ljubav...zdravorazumsko rasudjivanje...

al zamisli ako proguta ebote, takve treba spaliti na lomacu, to su bre vestice :rotf::rotf::rotf:

fuj, sad ozbiljno, zamisli autora, ako neko zensko kojim slucajem ne legne na ledja ko les, znaci da je kurrva:eek:

fuj fuj fuj kakvi gmazovi nose penis :confused:

hahahahahahaha...Joooooj:zcepanje:
Nisam mogla da se suzdrzim. Evo sada ozbiljno.
Pa izgleda da je tako. A ako legne ko les, sumnjam da ce mu u sexu prijati. Znaci, po ovoj temi, ne treba se sexati. Jer, ili si kur.va ili kao taraba...a sredine nema.

6s9i0j.jpg

Back