Quantcast

Ja rak/strelac on blizanac/skorpija-pojedinacno i u vezi?

Sanha

Domaćin
Poruka
3.107
Zene rakovi se mnogo razlikuju od mushkaraca,a rakove mane i vrline znam dobro,opekla se i naucila na greshkama(manama),a dobro proshla i ponosim se rakovim dobrim stranama...- sada,tu je i podznak/strelac,...Izgleda da me on drzi da ne posustanem!
On je blizanac,ne znam ih dobro,nisam u zivotu imala blizance oko sebe,a josh je plus u podznaku skorpija...!Koliko god se trudila i prouchavala ga,nikako ne mogu da sklopim sve kockice!Uvek ima neshto novo,skriveno shto iznenadjuje..!!
Zanimaju me vasha mishljenja kakve smo osobe pojedinachno(sa podznacima),a i u vezi...!!!


Ko ima dobar astro profil za ove dve kombinacije?
 

Sanha

Domaćin
Poruka
3.107
U pravu si,..povredjujemo se i volimo se,kontraverzni smo 100%...
Hmmmmmm,....ali meni bi znachilo josh vishe informacija :? !Znachilo bi mi(odnosno nama)...

I recite nam shta da radimo,kako da izbegnemo katastrofe abnormalnih razmera(kojih ima previshe :x )..!!!???Koje mane svako od nas treba da ispravi,izbaci(odnosno kako ova dva znaka da "pomirimo")???

Axe !!!
 

račica

Početnik
Poruka
24
ĆAO!JA SAM SE BILA NAŠLA U SLIČNOJ SITUACIJI.JA SAM RAK/ŠKORPIJA A ON BLIZANAC/VAGA I MOGU TI REĆI DA SMO IMALI VEOMA VELIKE NESPORAZUME. I MI SE VOLIMO ALI NEKAKO SAMI SEBI PRAVIMO PROBLEME,I JA I ON SMO TVRDOGLAVI I NE POPUŠTAMO.INAČE SE SUPER ZABAVLJAMO I LEPO SE SLAŽEMO KAO" PRIJATLJI",ALI U LJUBAVI NE IDE.ON LAKO POVREĐUJE,JA TEŠKO PRAŠTAM .ON NIŠTA NE SHVATA OZBILJNO,NJEMU JE SVE IGRA,A JA KAO I SVAKI RAK SAM JAKO OSEĆAJNA,PA POSLE SVEGA PATIM.TAKO DA TI JE IZ MOG ISKUSTVA OVO LOŠA KOMBINACIJA.JEDINO AKO IMAŠ NAMERU DA CELOG ŽIVOTA "IGRAŠ KAKO ON SVIRA" DA TOLERIŠEŠ NJEGOVO PONAŠANJE,JEDNOM RAČJU DA BUDEŠ KAO ON.POŠTO MENI NIJE USPELO ,ONDA OD SRCA ŽELIM DA BAREM TEBI USPE OVA VEZA!!!tvoja račica :oops: :wink: SREĆNO
 
Top