dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.664
Ja mu dajem a on neće........da obuje papuče
...........(a šta ako se prehladi?)
E sad ja vas pitam, zašto neće?!?

E sad ja vas pitam, zašto neće?!?

Ja mu dajem a on neće........da obuje papuče...........(a šta ako se prehladi?)
E sad ja vas pitam, zašto neće?!?![]()
ne što on neće, nego nadji potentnog pastuva, mani se mlohavih kitaEj Brajane prekini sa tim trony fazonima i reci mi zašto neće?![]()
hoce da se razboli, pa da ga lecis posleJa mu dajem a on neće........da obuje papuče...........(a šta ako se prehladi?)
E sad ja vas pitam, zašto neće?!?![]()
Nije mi mali i znam šta hoćuNije mali.Valjda zna sta hoce.
E to,hoce da se razboli, pa da ga lecis posle![]()
Uh...pa jer kita hoće da omlohavi, kad se ne nose pauče?ne što on neće, nego nadji potentnog pastuva, mani se mlohavih kita
ne znam, snadji seUh...pa jer kita hoće da omlohavi, kad se ne nose pauče?![]()
ma zapovedala mu,pretila,tela da ga tučem ali ne odustaje....ja mislim da nešto tu nije u reduZapovidi mu ..
Ala što neće, znaš muške .. uvik neće, a kad se razbole ono tipa : apcihh, to hoce da ga se mazi sve u 16..
neće ni patofneprobaj s patofnama
upravo to... pa da se saplice o gombuNece da ga pretvoris u papuchara na tu providnu foru
Ali ja od njega ne mogu da napravim papučara jer nije prirodno.Nece da ga pretvoris u papuchara na tu providnu foru
Ali ljudi ja se saplićem o njega svaki dan.... a on mi prlja pod.....i zato želim da mu obujem papuče a on neće....upravo to... pa da se saplice o gombu![]()
Ali ja od njega ne mogu da napravim papučara jer nije prirodno.
trazi onda nekog koji ce da te slusa, sta ce ti taj sto ima svoje ja...svasta... to nije u modi breneće ni patofne![]()