Ja mislim da su jednorucne slavine

Poruka
8.578
retardirane!

po vise osnova.

prvo, ceo interfejs je napravljen za retarde - gore dole levo desno - ko da je daljinski za plejstejsn.
drugo, nikad ne mogu da se lepo operu sa svih strana (necu da vas pitam kako ih perete)
trece, mozda najvaznije - imaju vrlo mali hod za veliku razliku u temperaturi - kao da su pravljene samo za ekstremiste
i uopste nisu nesto narocito lepe onako estetski - nakaradjeni stap na cilinder - a i dosadne su iz istog razloga.

retardirane!

po vise osnova.

prvo, ceo interfejs je napravljen za retarde - gore dole levo desno - ko da je daljinski za plejstejsn.
drugo, nikad ne mogu da se lepo operu sa svih strana (necu da vas pitam kako ih perete)
trece, mozda najvaznije - imaju vrlo mali hod za veliku razliku u temperaturi - kao da su pravljene samo za ekstremiste
i uopste nisu nesto narocito lepe onako estetski - nakaradjeni stap na cilinder - a i dosadne su iz istog razloga.
kupi kvalitetne a ne kineske i onda dođi ponovo da nam napišeš izveštaj

retardirane!

po vise osnova.

Ja je imam na tus kabini i veoma lako podesim toplotu vode.Kamenac se skida "Cilit Bengom",veoma dobro.Na lacabou i sudoperi imam cesme sa dve virble.I to mi ne smeta.One su sa keramickim zatvaranjem,pa nema gumica ni curenja.

kupi kvalitetne a ne kineske i onda dođi ponovo da nam napišeš izveštaj
ne znam koje su, ali gotovo sigurno nisu kineske, jer bi se, pretpostavljam, do sada vec raspale. Neke kvalitetnije su ali koje, zaista ne znam - nisam bio tu kad se radilo, a radio mi majstor koji nece da radi lose stvari. Drugim recima cena nije bila problem.

Isto tako to nije samo kod mene kuci, to primecujem svuda. Vrlo retko nailazim na neke koji imaju finiji 'hod'.

A sad kad sam vec kod toga - mozda promenim tu slavinu na tusu na 'normalnu' - bice da sam preosetljiv i na male promene temperature.

Ja se ne razumem, spadam u ekstremiste, ali sam video da se prodaju dve vrste jedno obicne a druge sa nekim dodatnim cevkama da ne bude cekanja izmedju namestanja temperature i odziva...

Ja pipkam, kao i svi..i kad bi slavine bile frendly za pipkanje ne bih imao nista protiv...neke jesu neke nisu...pipkanje je ono kad namestite pa sledeci put ne hvatate rucku nego lupnete po rucki i ona se pomeri za malo pa tako pet sest puta...

Ali sam recimo za grejanje suprotno , znaci sitnicar, jer mi se svideli oni automatski regulatori temperature kod parnog grejanja...
A da, gde god sam bio nisam imao problem sa promenom pritiska, tj nema onog kao u filmovima neko pusti vodu a razbije me vrelom vodom..

Ali sam kod nekog u gostima bio posteno oparen takvom metodom..
U kucama kad imas svoj vodomer i regulator pritiska ti mozes da namestis da ti pritisak bude 5atm, sto je dovoljno da nema te nestabilnosti usled otvaranja druge slavine..
A mozes ti da namestis i na vise pa da kad otvoris slavinu iz nje ljuljne voda kao iz hidranta...

Back