"Ja kažem da mene Kragujevac voli najviše i da me jedva čekaju" - Karleuša

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
20.386

Peticiju protiv novogodišnjeg nastupa Jelene Karleuše u Kragujevcu potpisalo​

više od 14.000 građana​

Screenshot_24.png

Onlajn peticiju protiv novogodišnjeg nastupa pevačice Jelene Karleuše na gradskom trgu u Kragujevcu
do sada je potpisalo više od 14.000 građana.
Pored negativnih komentara njenih vokalnih sposobnosti i njene „bliskosti“ sa Srpskom naprednom
strankom, na Fejsbuku je nedavno objavljen poziv na „Sabotiranje besplatnog koncerta krvave Jelene
Karleuše“ za koji je do sada interesovanje iskazalo 6.700 ljudi, a dolazak potvrdilo 480.

„Ja kažem da mene Kragujevac voli najviše i da me jedva čekaju.
Ako stradam, neka bude slavno.
U gradu gde su na mnoge pucali u istoriji, ali su oni i dalje držali čas.
Čas iz hrabrosti i pravde“, odgovorila je Karleuša na društvenim mrežama.

Ona je ranije najavila da će u Kragujevcu pevati besplatno na poziv Gradske turističke organizacije, da će deci
dati novogodišnje poklone i dati milionsku donaciju nekom za koga se odluče građani.

U novogodišnjoj noći u Kragujevcu biće priređen još jedan koncert – na Đačkom trgu nastupiće rok grupa Generacija 5.

Šta li će ovde ispasti - videćemo...

https://n1info.rs/vesti/peticiju-pr...kragujevcu-potpisalo-vise-od-14-000-gradjana/

Poslednja izmena:

Peticiju protiv novogodišnjeg nastupa Jelene Karleuše u Kragujevcu potpisalo​

više od 14.000 građana​

Pogledajte prilog 1663047

Onlajn peticiju protiv novogodišnjeg nastupa pevačice Jelene Karleuše na gradskom trgu u Kragujevcu
do sada je potpisalo više od 14.000 građana.
Pored negativnih komentara njenih vokalnih sposobnosti i njene „bliskosti“ sa Srpskom naprednom
strankom, na Fejsbuku je nedavno objavljen poziv na „Sabotiranje besplatnog koncerta krvave Jelene
Karleuše“ za koji je do sada interesovanje iskazalo 6.700 ljudi, a dolazak potvrdilo 480.

„Ja kažem da mene Kragujevac voli najviše i da me jedva čekaju.
Ako stradam, neka bude slavno.
U gradu gde su na mnoge pucali u istoriji, ali su oni i dalje držali čas.
Čas iz hrabrosti i pravde“, odgovorila je Karleuša na društvenim mrežama.

Ona je ranije najavila da će u Kragujevcu pevati besplatno na poziv Gradske turističke organizacije, da će deci
dati novogodišnje poklone i dati milionsku donaciju nekom za koga se odluče građani.

U novogodišnjoj noći u Kragujevcu biće priređen još jedan koncert – na Đačkom trgu nastupiće rok grupa Generacija 5.

Šta li će ovde ispasti - videćemo...

https://n1info.rs/vesti/peticiju-pr...kragujevcu-potpisalo-vise-od-14-000-gradjana/
Biće to da će ljudi prošetati, izviždati je i otići :mrgreen: a onda će "mediji" preneti da je bilo par hiljada ljudi :mrgreen:

Back