Nobody74
Zainteresovan član
- Poruka
- 158
Ja ju ljubim a ona podriguje, a jela nešto fuuuuj! I šta bi Vi poštovane kolege uradili? Ja sam se samo naglo setio da sam zaboravio da odnesem tetki lek, i udaljio se u (samo meni) poznatom pravcu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))i ko to ona podriguje dok ti jaje ljubish?oO
imena na sunce pa da pricamo
Ja ju ljubim a ona podriguje, a jela nešto fuuuuj!
Diše sa aromom večere........priroda nema prioritete i bontone ....
...ja je ljubim a ona,- diše !
-to je pristojno-

neka ti je za nauk da drugi put kupuješ ženama pravu hranu a ne pomije što ni prasad neće, ili u restoran da odvedeš, smradu
)))reko bi joj aj ti polako kući, pa kad se ispodriguješ javi mi se...Ja ju ljubim a ona podriguje, a jela nešto fuuuuj! I šta bi Vi poštovane kolege uradili? Ja sam se samo naglo setio da sam zaboravio da odnesem tetki lek, i udaljio se u (samo meni) poznatom pravcu.

Ćuti, bar ne prdi.Ja ju ljubim a ona podriguje, a jela nešto fuuuuj! I šta bi Vi poštovane kolege uradili? Ja sam se samo naglo setio da sam zaboravio da odnesem tetki lek, i udaljio se u (samo meni) poznatom pravcu.
Ja ju ljubim a ona podriguje, a jela nešto fuuuuj! I šta bi Vi poštovane kolege uradili? Ja sam se samo naglo setio da sam zaboravio da odnesem tetki lek, i udaljio se u (samo meni) poznatom pravcu.